Glimtipper 12 196 2 Skrevet 30. november 2009 Del Skrevet 30. november 2009 Jeg bor, som de fleste vet, i England. I hovedsak feires jul på første juledag her, så da skal vi til svigermor og spise kalkun. Men siden jeg er norsk, så insisterer jeg på feiring på julaften også. Da skal vi åpne alle pakkene fra Norge, pluss pakkene til/fra hverandre. Men hva i all verden skal vi spise? Jeg hadde nok betalt godt over 1000 kroner for pinnekjøtt akkurat nå, men den tanken må jeg slå fra meg. Så da lurer jeg på om dere har noen gode ideer? Svinestek kan sikkert være greit nok, men det er definitivt ikke favoritten her i huset. Helt grei søndagsmiddag, men det er det. Samboer forbinder kun kalkun med jul og det får vi jo på første juledag. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
mariaflyfly 24 735 311 Skrevet 30. november 2009 Del Skrevet 30. november 2009 Få noen til å sende deg pinnekjøtt? 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Glimtipper 12 196 2 Skrevet 30. november 2009 Forfatter Del Skrevet 30. november 2009 Få noen til å sende deg pinnekjøtt? *lyser opp* Går det an å sende det i posten? Vil det ikke bli ødelagt? 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
mariaflyfly 24 735 311 Skrevet 30. november 2009 Del Skrevet 30. november 2009 *lyser opp* Går det an å sende det i posten? Vil det ikke bli ødelagt? Kan jeg aldri tenke meg! Du får jo pinnekjøtt på Ultra som er vakumert og lagt i en liten pappeske. Send meg en mail på [email protected] 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest GA 0 0 Skrevet 30. november 2009 Del Skrevet 30. november 2009 *lyser opp* Går det an å sende det i posten? Vil det ikke bli ødelagt? Tror det går an hvis et er pakket godt inn. Det er jo bare tørket salt kjøtt som ikke blir skjemt hvis det holdes rimelig tørt. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
calendula 1 267 0 Skrevet 30. november 2009 Del Skrevet 30. november 2009 *lyser opp* Går det an å sende det i posten? Vil det ikke bli ødelagt? Klart det kan sendes (om det er lov å importere det til England er en annen sak...) Få noen til å sende deg pinnekjøttet snarest, før det begynner å ta evigheter for pakkene å komme fram. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
mariaflyfly 24 735 311 Skrevet 30. november 2009 Del Skrevet 30. november 2009 Klart det kan sendes (om det er lov å importere det til England er en annen sak...) Få noen til å sende deg pinnekjøttet snarest, før det begynner å ta evigheter for pakkene å komme fram. ''Få noen til å sende deg pinnekjøttet snarest, før det begynner å ta evigheter for pakkene å komme fram.'' Går fort å sende fra Norge til England, er verre andre veien. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Glimtipper 12 196 2 Skrevet 30. november 2009 Forfatter Del Skrevet 30. november 2009 Kan jeg aldri tenke meg! Du får jo pinnekjøtt på Ultra som er vakumert og lagt i en liten pappeske. Send meg en mail på [email protected] Sendt. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Glimtipper 12 196 2 Skrevet 30. november 2009 Forfatter Del Skrevet 30. november 2009 ''Få noen til å sende deg pinnekjøttet snarest, før det begynner å ta evigheter for pakkene å komme fram.'' Går fort å sende fra Norge til England, er verre andre veien. Ah! Var det jeg spurte om i mailen nå. For England til Norge tar det godt over en uke i min erfaring 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
annegunn 4 953 0 Skrevet 30. november 2009 Del Skrevet 30. november 2009 Sendt. Ikke for å ta gleden fra dere - men det er ikke lov å ha med kjøtt til England. Vi har slektninger og har hatt med både norvegia og gilde wiener når vi har reist, men det er visst ikke lov... Uansett er vel der verste som kan skje at pakken stoppes. Våre (norske) slektninger pleier å ha ribbe julaften (the local butcher, tror neppe Tesco har) og kalkun 1. dag. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Glimtipper 12 196 2 Skrevet 30. november 2009 Forfatter Del Skrevet 30. november 2009 Ikke for å ta gleden fra dere - men det er ikke lov å ha med kjøtt til England. Vi har slektninger og har hatt med både norvegia og gilde wiener når vi har reist, men det er visst ikke lov... Uansett er vel der verste som kan skje at pakken stoppes. Våre (norske) slektninger pleier å ha ribbe julaften (the local butcher, tror neppe Tesco har) og kalkun 1. dag. Får se hva mariaflyfly sier når hun kommer tilbake. Ribbe er, forøvrig, ikke mat 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
annegunn 4 953 0 Skrevet 30. november 2009 Del Skrevet 30. november 2009 Får se hva mariaflyfly sier når hun kommer tilbake. Ribbe er, forøvrig, ikke mat Jeg tror kanskje jeg hadde tatt sjansen uansett, bare vært klar over risikoen. Du får bare være dum hvis noen oppdager det og konfronterer deg med problemet? Jeg liker ribbe, men ikke kokte potetet, medisterkaker, medsterpølser eller surkål. Pinnekjøtt, derimot... Vi pleier å lagre litt fra forrige jul til lysten begynner å melde seg samtidig med høststormene. (skal til svigers i år, der er ribbe fast takst...) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Glimtipper 12 196 2 Skrevet 30. november 2009 Forfatter Del Skrevet 30. november 2009 Jeg tror kanskje jeg hadde tatt sjansen uansett, bare vært klar over risikoen. Du får bare være dum hvis noen oppdager det og konfronterer deg med problemet? Jeg liker ribbe, men ikke kokte potetet, medisterkaker, medsterpølser eller surkål. Pinnekjøtt, derimot... Vi pleier å lagre litt fra forrige jul til lysten begynner å melde seg samtidig med høststormene. (skal til svigers i år, der er ribbe fast takst...) Blir frossenpizza på oss, med mindre pinnekjøttet når fram 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Liza i London 0 0 Skrevet 30. november 2009 Del Skrevet 30. november 2009 Ikke noe problem å få sendt pinnekjøtt, - vi får det hvert år. Det enkleste er faktisk å bestille det fra butikk pr tlf eller mal ( evt få noen til å gå ibutikken og bestille og betale). Forretningene som gjør dette har prosedyrer på det, alle papirer utfylt - og pinnekjøtt er lov å inportere til UK fordi det er saltet/tørket. Derfor tåler det også forsendelsen godt, selv om du ikke er hjemme første gang ParcelForce banker på... 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.