Gå til innhold

Fryse hjemmelaget leverpostei


Gjest Kokkekunst?

Anbefalte innlegg

Gjest Kokkekunst?

Hvis man lager leverpostei, og fryser den, vil den bli like god når man tar den opp igjen da, eller bør jeg vente nærmere jul med å lage den?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Min mor laget alltid mye leverpostei på én gang og frøs ned i mindre porsjoner. Den søsteren min som var mest leverposteigal mente det var like godt etter frysing.

Selv likte jeg den ikke verken før eller etter frysing...;-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...