Gjest Meegan 0 0 Skrevet 2. desember 2009 Del Skrevet 2. desember 2009 Inspirert av tidligere tråd. Blir det pynting av tre senest dagen før. Så kommer vi hjem fra jobb lillejulaften. Da blir det grøt. Men hadde vært godt med noe salt varmmat på kvelden. Noen tips? Er nesten så jeg lurer på pytt i panne, eller bondeomelett. Kan jo kanskje også være kveldsmat med rundstykker og eggerøre. Men om noen har noen tips? 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
KaVa 5 869 0 Skrevet 2. desember 2009 Del Skrevet 2. desember 2009 Fenalår.... Nammmmm..... 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest shunyata 0 0 Skrevet 2. desember 2009 Del Skrevet 2. desember 2009 Spekemat, flatbrød, tomat og agurk 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
candyqueen_83 11 417 0 Skrevet 2. desember 2009 Del Skrevet 2. desember 2009 Spekemat spiser jo mange til/etter grøt. Kanskje godt brød, spekeskinke og salt pølse? 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gladlaksen 0 0 Skrevet 2. desember 2009 Del Skrevet 2. desember 2009 Røkelaks! Enten på rundstykke med eggerøre, i wrap(lefserull) med philadelfiaost og ruccola, eller med kokte poteter og spinatstuing. Namm! 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.