Gå til innhold

Noen som har interesse for klarsyn?


Gjest Spirituellelillemeg
 Del

Anbefalte innlegg

Gjest Spirituellelillemeg

Er jo egne forum for slikt da, men kan ikke dy meg for å høre hva dere her inne har av interesse for Alternativ messe, det åndelige og livet etter døden?

Isåfall, dere som har litt kjennskap til dette, kjenner dere Phil Phillips? Et engelsk "medium" som visstnok er veldig populær i norge. Hvor troverdig er han?

Nesten flau av å poste dette innlegget her på DOL, men moter meg opp til evt. hissige "ikke troende" tilbakemeldinger... ;o)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest JUSTaMinute

For meg er det interessant. Det er kommunikasjon på linje med annen kommunikasjon. Selv om vi mennesker (ennå) ikke forstår det,s å vil jo ikke det si at det ikke har noe for seg. Elektrisitet, å kunne fly og kjøre bil er jo heller ikke tull. Det er jo sant, det er bevist. Men for århundrer siden så hadde du blitt brent hvis du hadde påstått at slikt var sannhet. Synes den er dørgende god den reklamen som forestiller en jente fra 'gamle dager' hvor hun skriver stil om månelanding, mobiltelefoner og lydnedlastninger som en fremtidsvisjon, jenta blir selvfølgelig sendt til psykolog og blir vel oppfattet som schizofren. Om to hundr eår så ler de vel av oss i dagens tidsalder også, så håpløst gammeldagse som VI er.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lillemus

Phil Phillips var ukjent for meg, men til neste høst kommer Colin Fry til Norge igjen! Det hadde vært kjempegøy å fått billett dit altså om han kommer i nærheten her. :o)

Som du skjønner så er vi her hos oss veldig åpne for sånt. :o)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Cinderellla

Ja jeg har interesse for det. Har en del venner som driver med Reiki og andre spirituelle ting men ingen av de er norske :( Kjenner ingen her som driver med det.. aner heller ingenting om noen fora eller treffesteder for oss som bor i Norge.. Blir veldig glad om noen kan gi meg noen linker? Skulle gjerne lært meg meditasjon også, noe som bare blir mer og mer vanlig til og med i næringslivet for å gi energi til ansatte... om noen år er dette helt vanlig over alt.. for det øker livskvaliteten og gir masse energi sies det... hører at dette er veldig vanlig til og med på arbeidsplassen til mange, som bor i utlandet..

Gi meg gjeren noen linker til steder jeg kan henvende meg hvis noen av dere vet om noen? :)))

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest frillen

Ja det har fanget min interesse pga selvopplevde hendelser som jeg ikke har noe ønske av å gå nærmere inn på her. Men jeg er ikke opphengt i det på noe hvis, men jeg har latt meg forundre og lar meg stadig forundre når det kommer til klarsynthet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
 Del

×
×
  • Opprett ny...