Gå til innhold

Kokt ris


Gjest prust

Anbefalte innlegg

Jeg kokte ALTFOR mye ris til middag i dag. Hva kan jeg bruke det til på søndag? Tenker ikke på bare å varme den opp, men bruke den i en eller annen rett.

Det er mest naturris, og litt hvit ris.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest frudoline

Rislapper må jo også lages av risgrøt vel?

Takk for svar forresten!

Man bare blander risen i pannekakerøre og steker i vei.

Bare hyggelig!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Man bare blander risen i pannekakerøre og steker i vei.

Bare hyggelig!

I pannekakerøre....?! Lurt :-)

Takk, det tror jeg at jeg prøver på søndag!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest fattigmor

Har du rester av noe kjøtt eller pølser.så steker du opp litt hakket løk, paprika kansje litt hvitløk. Ha i risen og eventuelle andre grønssaker! Snadder!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Har du rester av noe kjøtt eller pølser.så steker du opp litt hakket løk, paprika kansje litt hvitløk. Ha i risen og eventuelle andre grønssaker! Snadder!

Stekt ris har jeg smakt en gang og det var kjempegodt! Takk for tips!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...