Gjest prust Skrevet 5. desember 2009 Skrevet 5. desember 2009 Jeg kokte ALTFOR mye ris til middag i dag. Hva kan jeg bruke det til på søndag? Tenker ikke på bare å varme den opp, men bruke den i en eller annen rett. Det er mest naturris, og litt hvit ris. 0 Siter
Gjest prust Skrevet 5. desember 2009 Skrevet 5. desember 2009 Riskrem! Usj, nei ikke laget på den grove naturrisen. Det er jo ikke risgrøt jeg har, men kokt ris..... 0 Siter
Gjest prust Skrevet 5. desember 2009 Skrevet 5. desember 2009 Eller rislapper! Rislapper må jo også lages av risgrøt vel? Takk for svar forresten! 0 Siter
Gjest frudoline Skrevet 5. desember 2009 Skrevet 5. desember 2009 Rislapper må jo også lages av risgrøt vel? Takk for svar forresten! Man bare blander risen i pannekakerøre og steker i vei. Bare hyggelig! 0 Siter
Gjest prust Skrevet 5. desember 2009 Skrevet 5. desember 2009 Man bare blander risen i pannekakerøre og steker i vei. Bare hyggelig! I pannekakerøre....?! Lurt :-) Takk, det tror jeg at jeg prøver på søndag! 0 Siter
Dorthe Skrevet 5. desember 2009 Skrevet 5. desember 2009 Stek med kyllingbiter og egg og mais og server med soyasaus 0 Siter
Lillemus Skrevet 5. desember 2009 Skrevet 5. desember 2009 I wok - bare å hive oppi woken det siste minuttet sammen med kjøttet og grønnsakene. ) 0 Siter
fargeklatten Skrevet 5. desember 2009 Skrevet 5. desember 2009 Hjemme hos oss har vi også laget både riskrem og rislapper av vanlig ris. Helt ok, selv om vanlig risgrøt selvsagt er best. 0 Siter
Speak Skrevet 5. desember 2009 Skrevet 5. desember 2009 Det går bra. Ofte bruker jeg risresten i stekt ris. (Gjerne med litt grønnsaker, kjøtt og et egg som røres i til slutt.) 0 Siter
Gjest fattigmor Skrevet 5. desember 2009 Skrevet 5. desember 2009 Har du rester av noe kjøtt eller pølser.så steker du opp litt hakket løk, paprika kansje litt hvitløk. Ha i risen og eventuelle andre grønssaker! Snadder! 0 Siter
Joikabolla Skrevet 5. desember 2009 Skrevet 5. desember 2009 Du kan blande med trelim og bruke risen til å lage fine figurer. 0 Siter
Gjest prust Skrevet 6. desember 2009 Skrevet 6. desember 2009 Stek med kyllingbiter og egg og mais og server med soyasaus Mmmm - det høres godt ut! Tenker vi tar det til middag i morgen! 0 Siter
Gjest prust Skrevet 6. desember 2009 Skrevet 6. desember 2009 I wok - bare å hive oppi woken det siste minuttet sammen med kjøttet og grønnsakene. ) Lurt! Skal prøves! 0 Siter
Gjest prust Skrevet 6. desember 2009 Skrevet 6. desember 2009 Har du rester av noe kjøtt eller pølser.så steker du opp litt hakket løk, paprika kansje litt hvitløk. Ha i risen og eventuelle andre grønssaker! Snadder! Stekt ris har jeg smakt en gang og det var kjempegodt! Takk for tips! 0 Siter
Gjest prust Skrevet 6. desember 2009 Skrevet 6. desember 2009 Du kan blande med trelim og bruke risen til å lage fine figurer. Knalltips! Det slår nok godt an blant ungene på juleverksted! 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.