candyqueen_83 Skrevet 15. desember 2009 Skrevet 15. desember 2009 Jeg har kjøpt kransekake via jobben, men hvordan oppbevares den best mulig? Bør den fryses? Den er helt sprø utenpå, og seig og god inni, hvis den fryses blir den vel veldig seig? 0 Siter
Gjest Pyttan Skrevet 15. desember 2009 Skrevet 15. desember 2009 Nei, bare frys den. Like god når du tar den opp og den tiner på kort tid. 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 15. desember 2009 Forfatter Skrevet 15. desember 2009 Nei, bare frys den. Like god når du tar den opp og den tiner på kort tid. Så den kan ikke oppbevares i romtemperatur eller litt kjølig? 0 Siter
Gjest Pyttan Skrevet 15. desember 2009 Skrevet 15. desember 2009 Så den kan ikke oppbevares i romtemperatur eller litt kjølig? Det vet jeg ikke. Jeg fryser den alltid og tar den opp på formiddagen på julaften. 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 15. desember 2009 Forfatter Skrevet 15. desember 2009 Det vet jeg ikke. Jeg fryser den alltid og tar den opp på formiddagen på julaften. Spørs om den holder til julaften. Jeg har spist de tre minste ringene allerede :/ 0 Siter
morsan Skrevet 15. desember 2009 Skrevet 15. desember 2009 ''den fryses blir den vel veldig seig?'' Du får det til å høres ut som noe negativt! -) Jeg har bare gode erfaringer med å fryse kransekake. Uten frysing blir den fort tørr. 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 15. desember 2009 Forfatter Skrevet 15. desember 2009 ''den fryses blir den vel veldig seig?'' Du får det til å høres ut som noe negativt! -) Jeg har bare gode erfaringer med å fryse kransekake. Uten frysing blir den fort tørr. Hehe. Ja, jeg vet ikke om den blir god om den blir enda seigere ;O) Får prøve å finne plass i fryseren da. Må demontere den først hvertfall. 0 Siter
Gjest Bellalinda Skrevet 15. desember 2009 Skrevet 15. desember 2009 Jeg hadde bare fryst ned ringer over natten, de du har planlagt å spise. Tror den holder seg fint, fint. Mener å ha lest noen få uker iallefall. 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 15. desember 2009 Forfatter Skrevet 15. desember 2009 Jeg hadde bare fryst ned ringer over natten, de du har planlagt å spise. Tror den holder seg fint, fint. Mener å ha lest noen få uker iallefall. Så man bør fryse de man har tenkt til å spise i morgen liksom? Hmm.. Er det for at de skal smake ferskere? 0 Siter
Gjest Bellalinda Skrevet 15. desember 2009 Skrevet 15. desember 2009 Så man bør fryse de man har tenkt til å spise i morgen liksom? Hmm.. Er det for at de skal smake ferskere? Bare hvis de ikke er seig nok? 0 Siter
Gjest Bellalinda Skrevet 15. desember 2009 Skrevet 15. desember 2009 Så man bør fryse de man har tenkt til å spise i morgen liksom? Hmm.. Er det for at de skal smake ferskere? Jeg leste på en på de på butikken. Og der sto det at de holdt seg ihvertfall seks uker etter frysing. 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 15. desember 2009 Forfatter Skrevet 15. desember 2009 Bare hvis de ikke er seig nok? Jo, den er helt perfekt. Men jeg frøs begge, en til søsteren min og en til meg. Så blir de kanskje ikke tørre. Måtte demontere dem da, men liker best å servere dem i biter uansett. 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 15. desember 2009 Forfatter Skrevet 15. desember 2009 Jeg leste på en på de på butikken. Og der sto det at de holdt seg ihvertfall seks uker etter frysing. Ok, takk ) Så lenge blir den nok ikke liggende ) 0 Siter
Lillemus Skrevet 15. desember 2009 Skrevet 15. desember 2009 Spørs om den holder til julaften. Jeg har spist de tre minste ringene allerede :/ Om du har tenkt å sette den sammen på julaften er det svært lite lurt å spise de minste ringene først... Da blir kaka seende ganske rar ut. 0 Siter
pusi Skrevet 15. desember 2009 Skrevet 15. desember 2009 Ser at du har gjort det riktig ) Min mor er ekspert på kransekaker, og lager den beste kransekaka i verden. Hun sier at den må fryses for å bli virkelig god. Så bør den oppbevares kjølig med en halv brødskive inni. Om du bare har ringer oppbevarer du dem i plastpose med en brødskive inni. Brødskiva byttes til en fersk skive når den blir tørr. Forresten så er kransekake en slik kake som må gjemmes i fryseren hvis det skal være noe igjen på julaften ;o) 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 16. desember 2009 Forfatter Skrevet 16. desember 2009 Om du har tenkt å sette den sammen på julaften er det svært lite lurt å spise de minste ringene først... Da blir kaka seende ganske rar ut. Jeg serverer den bare i biter jeg ;O) Ikke noen storslått tilstelning på julaften her så om den ikke monteres er ikke så nøye ) 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 16. desember 2009 Skrevet 16. desember 2009 Kan jeg få slente på et kransekakespørsmål? Jeg har kjøpt en "hjemmelaget" kransekake av bekjent, den ligger da i en eske og monteres før servering. Når man får kransekake servert ellers er det jo glasur i tynt siksak-mønster på ringene. Bør jeg også lage det, tro? 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 16. desember 2009 Forfatter Skrevet 16. desember 2009 Kan jeg få slente på et kransekakespørsmål? Jeg har kjøpt en "hjemmelaget" kransekake av bekjent, den ligger da i en eske og monteres før servering. Når man får kransekake servert ellers er det jo glasur i tynt siksak-mønster på ringene. Bør jeg også lage det, tro? Jeg syns du skal lage det hvis du skal montere den. Jeg syns egentlig det er best om den kun skal serveres løs også. Melisen hører til ) 0 Siter
morsan Skrevet 16. desember 2009 Skrevet 16. desember 2009 Jeg serverer den bare i biter jeg ;O) Ikke noen storslått tilstelning på julaften her så om den ikke monteres er ikke så nøye ) Men det ser jo finere ut på et fat med kaka som et tårn, da;-) synes 0 Siter
pastell Skrevet 16. desember 2009 Skrevet 16. desember 2009 Ser at du har gjort det riktig ) Min mor er ekspert på kransekaker, og lager den beste kransekaka i verden. Hun sier at den må fryses for å bli virkelig god. Så bør den oppbevares kjølig med en halv brødskive inni. Om du bare har ringer oppbevarer du dem i plastpose med en brødskive inni. Brødskiva byttes til en fersk skive når den blir tørr. Forresten så er kransekake en slik kake som må gjemmes i fryseren hvis det skal være noe igjen på julaften ;o) "Forresten så er kransekake en slik kake som må gjemmes i fryseren hvis det skal være noe igjen på julaften." Hmm, problemet er bare at kransekake også kan spises rett fra fryseren. Så her i huset holder det ikke å gjemme den i fryseren. Det har jeg nemlig prøvd flere ganger:-) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.