Gå til innhold

Kulturmelk sto på benken i seks timer


Anbefalte innlegg

Gjest nettopp
Skrevet

Tror dere den er ødelagt? Jeg tenkte å ha den i bakverk som skal stekes i stekovnen.

Fortsetter under...

Gjest segunda
Skrevet

Nei ikke hvis du skal bake av den. Det går helt fint.

Gjest nettopp
Skrevet

Nei ikke hvis du skal bake av den. Det går helt fint.

Men hvordan kan noen bli matforgiftet av f.eks kebab da? Den er jo stekt.

Gjest segunda
Skrevet

Men hvordan kan noen bli matforgiftet av f.eks kebab da? Den er jo stekt.

Du snakket om kulturmelk som du skal bruke i matlaging. Det er ikke ødelagt kjøtt.

Gjest Nettopp
Skrevet

Du snakket om kulturmelk som du skal bruke i matlaging. Det er ikke ødelagt kjøtt.

Jeg skjønner bare ikke helt forskjellen på kulturmelk og Kebab i så måte. Bare fikk litt ny respekt for matforgiftning, etter å ha lest om en som blir invalid etter matforgiftning.

http://www.adressa.no/forbruker/article1442842.ece

Gjest JUSTaMinute
Skrevet

Det er jo vanlig å bruke gammel melk og fløte i vafler, og de blir jo ikke gjennomstekt engang, så da går det nok bra i stekovnen.

Annonse

Gjest segunda
Skrevet

Jeg skjønner bare ikke helt forskjellen på kulturmelk og Kebab i så måte. Bare fikk litt ny respekt for matforgiftning, etter å ha lest om en som blir invalid etter matforgiftning.

http://www.adressa.no/forbruker/article1442842.ece

Kebab er kjøtt og kulturmelk er melk. Hvorfor er det vanskelig å forstå?

Skrevet

Jeg skjønner bare ikke helt forskjellen på kulturmelk og Kebab i så måte. Bare fikk litt ny respekt for matforgiftning, etter å ha lest om en som blir invalid etter matforgiftning.

http://www.adressa.no/forbruker/article1442842.ece

Fordi det er helt andre bakterier som trives i kjøtt enn i melk :)

Gjest Nettopp
Skrevet

Fordi det er helt andre bakterier som trives i kjøtt enn i melk :)

Ok takk =)

Skrevet

Neida, det går aldeles utmerket. Spesielt til baking.

Gjest Nettopp
Skrevet

Kebab er kjøtt og kulturmelk er melk. Hvorfor er det vanskelig å forstå?

Det er ikke så vanskelig å forstå at Kebab er kjøtt, og kulturmelk er melk. Men jeg vet ikke så mye om at bakterier trives bedre eller er farligere i kjøtt.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...