Kaja84 Skrevet 10. april 2010 Del Skrevet 10. april 2010 Hei. Er gravid og for en ukes tid siden spiste jeg en skive røkelaks som jeg ikke vet om kvalifiserer som fersk. Pakken hadde vært fryst i ca. 3 mndr og vi tok den ut av fryseren og åpnet den samme dag som den ble spist. Mao så spiste vi den etter utgått holbarhetsdato, men den hadde ikke ligget i kjøleskapet heller. Har i ettertid bekymret meg en del for listeria. Leser at symptomer er imfluensalignende. Jeg har de siste dagene fått veldig vondt i halsen og nå frykter jeg også at jeg har fått en UVI (aldri hatt det før). Snakket med fastlegen min som mente norsk mat var så trygt å spise og ingen prøver er nødvendige å ta, mente jeg bare er blitt forskjølet. Har jeg noen grunn til å engste meg? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/345515-listeria/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.