Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Hei. Er gravid og for en ukes tid siden spiste jeg en skive røkelaks som jeg ikke vet om kvalifiserer som fersk. Pakken hadde vært fryst i ca. 3 mndr og vi tok den ut av fryseren og åpnet den samme dag som den ble spist. Mao så spiste vi den etter utgått holbarhetsdato, men den hadde ikke ligget i kjøleskapet heller. Har i ettertid bekymret meg en del for listeria. Leser at symptomer er imfluensalignende. Jeg har de siste dagene fått veldig vondt i halsen og nå frykter jeg også at jeg har fått en UVI (aldri hatt det før). Snakket med fastlegen min som mente norsk mat var så trygt å spise og ingen prøver er nødvendige å ta, mente jeg bare er blitt forskjølet. Har jeg noen grunn til å engste meg?

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/345515-listeria/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...