Gå til innhold

kokt mat


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Gjest Stig Bruset, Allmenpraktiserende Lege

Kjære Anonymous,

Opprinnelig spiste vi kun rå mat, men etter at vi temmet ilden har kokt og stekt mat vært viktige i kostholdet. I Det fjerne østen brukes for det meste kokte grønnsaker som man mener er lettere for kroppen å fordøye. Personlig tror jeg at mennesket er fleksibelt og kan spise mange typer mat. Det kan illustreres ved at vi bebor så og si alle klimasoner på planeten, fra Grønland til sydhavsøyer.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/34867-kokt-mat/#findComment-135090
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...