Hypoen Skrevet 16. juni 2010 Skrevet 16. juni 2010 Hei ! Skal på grillfest i dag , og tenkte å lage noen burgere...ikke noe avanserte saker , men barnevennlige. Leser så mange forskjellige oppskrifter at jeg blir helt forvirra : ) Noen sier at deigen må bli seig , andre sier det motsatte.....med egg uten egg... med potetmel...uten potetmel....Hjelp ! Noen som kan sende meg en oppskrift ?? 0 Siter
Speak Skrevet 16. juni 2010 Skrevet 16. juni 2010 Jeg bruker bare karbonadedeig. Tilsetter litt løk (og hvitløk om du liker) og krydder. Finhadder løken. Det gjør hamburgerene saftige. Må ikke stekes for lenge. Da blir de tørre. 0 Siter
Gjest Kayia Skrevet 16. juni 2010 Skrevet 16. juni 2010 Jeg pisker sammen ett egg, en liten neve fiberbakst (eller smuldret grovbrød uten skorpe), salt, pepper, to sjalottløk (evt en halv stor løk), et fedd most hvitløk, krydder etter hvilket kjøtt jeg bruker (rosmarin er kjempegodt i lammeburgere feks, og bittelitt muskat og oregano er godt i storfe) og blander dette sammen med en halv kilo karbonadedeig. Jeg elter med tresleiv, ikke kjøkkenmaskin, for jeg vil gjerne beholde så mye struktur som mulig i kjøttet. Mmm, nå fikk jeg lyst på burger 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.