Gjest apelsin Skrevet 30. september 2010 Del Skrevet 30. september 2010 Men tror du ikke at de som har diabetes vet alt dette fra før da? De har jo også fått informasjon fra sin lege... Jeg tror de vet det men jeg vet ikke om de er klarover det. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/353738-apelsin/page/2/#findComment-3035278 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest har diagnoser selv og opplevd å blitt slettet Skrevet 30. september 2010 Del Skrevet 30. september 2010 Hei Webmaster. Jeg holder med apelsin. Jeg synes dere bør få innleggene til apelsin inn på diabetes siden i gjenn. Apelsin har jo fas og apelsin gir utrykk her for at apelsin er såret. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/353738-apelsin/page/2/#findComment-3035280 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest apelsin Skrevet 2. oktober 2010 Del Skrevet 2. oktober 2010 Hei webmaster. Det er for at jeg har ikke så god greie på cøliaki. Jeg kan masse om diabetes, mat som virker inn på blodsukkeret, hva som er høyt blodsukker, hva som er føling, om insulin, om mat som ikke virker inn på blodsukkeret osv. Det jeg mener med ikke virker inn er altså som gir langsom blodsukkerstigning. Mat med sukker i gir rask blodsukkerstigning for å si det på riktig måte og det gjør at vi med diabetes ikke skal ha noe med sukker i og mat uten sukker gir langsom blodsukkerstigning og det gjør at vi med diabetes skal ha mat uten sukker selv om vi tar insulin. Hvis webmaster leser disse to eller tre trådene her. http://www.helseogkost.no/nettbutikk/matvarer/mel_flak_gryn_glutenfritt/hi_maize_kostfiber_glutenfritt – http://www.klikk.no/helse/dinkost/article271669.ece – 58k – I http://www.baibooks.com/products/view_page.php?id=14 – 9k – I hurtigbuffer – 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/353738-apelsin/page/2/#findComment-3036209 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Moderator Skrevet 2. oktober 2010 Del Skrevet 2. oktober 2010 Hei webmaster. Det er for at jeg har ikke så god greie på cøliaki. Jeg kan masse om diabetes, mat som virker inn på blodsukkeret, hva som er høyt blodsukker, hva som er føling, om insulin, om mat som ikke virker inn på blodsukkeret osv. Det jeg mener med ikke virker inn er altså som gir langsom blodsukkerstigning. Mat med sukker i gir rask blodsukkerstigning for å si det på riktig måte og det gjør at vi med diabetes ikke skal ha noe med sukker i og mat uten sukker gir langsom blodsukkerstigning og det gjør at vi med diabetes skal ha mat uten sukker selv om vi tar insulin. Hvis webmaster leser disse to eller tre trådene her. http://www.helseogkost.no/nettbutikk/matvarer/mel_flak_gryn_glutenfritt/hi_maize_kostfiber_glutenfritt – http://www.klikk.no/helse/dinkost/article271669.ece – 58k – I http://www.baibooks.com/products/view_page.php?id=14 – 9k – I hurtigbuffer – Jeg tror du kan en god del om diabetes, men ikke om cøliaki. Men uansett så vil vi at du ikke skriver de samme tingene mange steder, og helst ikke mer enn to innlegg om dagen. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/353738-apelsin/page/2/#findComment-3036223 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.