Gjest bølger Skrevet 25. desember 2010 Del Skrevet 25. desember 2010 Jeg har veldig mye pinnekjøtt, kålrotstappe og poteter igjen etter å ha varmet julemiddagen opp igjen idag. Kan jeg fryse det eller må alt gå i søppelet? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/358174-m%C3%A5-matrestene-i-s%C3%B8ppelet/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 25. desember 2010 Del Skrevet 25. desember 2010 Kålstappe og poteter som har vært varmet to ganger (altså laget + oppvarmet en gang) er vel ikke særlig godt lenger? Man skal vanligvis ikke varme opp maten mer enn en gang utover den gangen man lager den. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/358174-m%C3%A5-matrestene-i-s%C3%B8ppelet/#findComment-3087455 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Onsdag1365380628 Skrevet 25. desember 2010 Del Skrevet 25. desember 2010 Man fryser ikke mat som har vært oppvarmet to ganger. Man setter det heller ikke i kjøleskapet, men kaster det i søpla. Skal man fryse rester må det skje straks etter første gangs tillaging. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/358174-m%C3%A5-matrestene-i-s%C3%B8ppelet/#findComment-3087467 Del på andre sider Flere delingsvalg…
candyqueen_83 Skrevet 25. desember 2010 Del Skrevet 25. desember 2010 Man fryser ikke mat som har vært oppvarmet to ganger. Man setter det heller ikke i kjøleskapet, men kaster det i søpla. Skal man fryse rester må det skje straks etter første gangs tillaging. Jeg har varmet mat flere ganger utrolig mange ganger. Vi har aldri blitt dårlige for det. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/358174-m%C3%A5-matrestene-i-s%C3%B8ppelet/#findComment-3087479 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest bølger Skrevet 25. desember 2010 Del Skrevet 25. desember 2010 Kålstappe og poteter som har vært varmet to ganger (altså laget + oppvarmet en gang) er vel ikke særlig godt lenger? Man skal vanligvis ikke varme opp maten mer enn en gang utover den gangen man lager den. Jeg hører at det er mange som koker pinnekjøttet dagen før jul. De må da kaste det etter julemiddagen. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/358174-m%C3%A5-matrestene-i-s%C3%B8ppelet/#findComment-3087489 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dorthe Skrevet 25. desember 2010 Del Skrevet 25. desember 2010 Jeg hører at det er mange som koker pinnekjøttet dagen før jul. De må da kaste det etter julemiddagen. Hvorfor det? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/358174-m%C3%A5-matrestene-i-s%C3%B8ppelet/#findComment-3087491 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest bølger Skrevet 25. desember 2010 Del Skrevet 25. desember 2010 Jeg hører at det er mange som koker pinnekjøttet dagen før jul. De må da kaste det etter julemiddagen. Hvis det ikke kan varmes opp mer enn en gang. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/358174-m%C3%A5-matrestene-i-s%C3%B8ppelet/#findComment-3087531 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest bølger Skrevet 25. desember 2010 Del Skrevet 25. desember 2010 Hvorfor det? Hvis det ikke kan varmes opp mer enn en gang. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/358174-m%C3%A5-matrestene-i-s%C3%B8ppelet/#findComment-3087532 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dorthe Skrevet 25. desember 2010 Del Skrevet 25. desember 2010 Hvis det ikke kan varmes opp mer enn en gang. Vi spiser nok både pinnekjøtt og ribbe i dag og ribba ble laget lillejulaften. Og ribba er varmet opp på julaften og smaker fortreffelig i dag også. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/358174-m%C3%A5-matrestene-i-s%C3%B8ppelet/#findComment-3087541 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest bølger Skrevet 25. desember 2010 Del Skrevet 25. desember 2010 Vi spiser nok både pinnekjøtt og ribbe i dag og ribba ble laget lillejulaften. Og ribba er varmet opp på julaften og smaker fortreffelig i dag også. Da tar jeg og fryser ned restene fra julaften selv om jeg har varmet den opp i dag. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/358174-m%C3%A5-matrestene-i-s%C3%B8ppelet/#findComment-3087584 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Colette Skrevet 25. desember 2010 Del Skrevet 25. desember 2010 Da tar jeg og fryser ned restene fra julaften selv om jeg har varmet den opp i dag. Jeg synes ikke du skal gjøre det. Såpass fett kjøtt har lett for og smake harskt, og mindre godt, etter som tiden går. Er det for mye til overs etter for lang tid, så er søpla dessverre den eneste utveien:-( 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/358174-m%C3%A5-matrestene-i-s%C3%B8ppelet/#findComment-3087587 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mandolaika Skrevet 25. desember 2010 Del Skrevet 25. desember 2010 Man fryser ikke mat som har vært oppvarmet to ganger. Man setter det heller ikke i kjøleskapet, men kaster det i søpla. Skal man fryse rester må det skje straks etter første gangs tillaging. Det kan tenkes at de varmet opp igjen kun det de skulle spise. Jeg varmet opp igjen julemiddag i dag, men i mikroen, og da kun det vi skulle spise. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/358174-m%C3%A5-matrestene-i-s%C3%B8ppelet/#findComment-3087588 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mandolaika Skrevet 25. desember 2010 Del Skrevet 25. desember 2010 Jeg har varmet mat flere ganger utrolig mange ganger. Vi har aldri blitt dårlige for det. Samme her. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/358174-m%C3%A5-matrestene-i-s%C3%B8ppelet/#findComment-3087589 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.