Gå til innhold

Må matrestene i søppelet


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Man fryser ikke mat som har vært oppvarmet to ganger. Man setter det heller ikke i kjøleskapet, men kaster det i søpla.

Skal man fryse rester må det skje straks etter første gangs tillaging.

Jeg har varmet mat flere ganger utrolig mange ganger. Vi har aldri blitt dårlige for det.

Kålstappe og poteter som har vært varmet to ganger (altså laget + oppvarmet en gang) er vel ikke særlig godt lenger? Man skal vanligvis ikke varme opp maten mer enn en gang utover den gangen man lager den.

Jeg hører at det er mange som koker pinnekjøttet dagen før jul. De må da kaste det etter julemiddagen.

Annonse

Da tar jeg og fryser ned restene fra julaften selv om jeg har varmet den opp i dag.

Jeg synes ikke du skal gjøre det. Såpass fett kjøtt har lett for og smake harskt, og mindre godt, etter som tiden går. Er det for mye til overs etter for lang tid, så er søpla dessverre den eneste utveien:-(

Man fryser ikke mat som har vært oppvarmet to ganger. Man setter det heller ikke i kjøleskapet, men kaster det i søpla.

Skal man fryse rester må det skje straks etter første gangs tillaging.

Det kan tenkes at de varmet opp igjen kun det de skulle spise. Jeg varmet opp igjen julemiddag i dag, men i mikroen, og da kun det vi skulle spise.

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...