Gjest bølger Skrevet 25. desember 2010 Skrevet 25. desember 2010 Jeg har veldig mye pinnekjøtt, kålrotstappe og poteter igjen etter å ha varmet julemiddagen opp igjen idag. Kan jeg fryse det eller må alt gå i søppelet? 0 Siter
Lillemus Skrevet 25. desember 2010 Skrevet 25. desember 2010 Kålstappe og poteter som har vært varmet to ganger (altså laget + oppvarmet en gang) er vel ikke særlig godt lenger? Man skal vanligvis ikke varme opp maten mer enn en gang utover den gangen man lager den. 0 Siter
Onsdag1365380628 Skrevet 25. desember 2010 Skrevet 25. desember 2010 Man fryser ikke mat som har vært oppvarmet to ganger. Man setter det heller ikke i kjøleskapet, men kaster det i søpla. Skal man fryse rester må det skje straks etter første gangs tillaging. 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 25. desember 2010 Skrevet 25. desember 2010 Man fryser ikke mat som har vært oppvarmet to ganger. Man setter det heller ikke i kjøleskapet, men kaster det i søpla. Skal man fryse rester må det skje straks etter første gangs tillaging. Jeg har varmet mat flere ganger utrolig mange ganger. Vi har aldri blitt dårlige for det. 0 Siter
Gjest bølger Skrevet 25. desember 2010 Skrevet 25. desember 2010 Kålstappe og poteter som har vært varmet to ganger (altså laget + oppvarmet en gang) er vel ikke særlig godt lenger? Man skal vanligvis ikke varme opp maten mer enn en gang utover den gangen man lager den. Jeg hører at det er mange som koker pinnekjøttet dagen før jul. De må da kaste det etter julemiddagen. 0 Siter
Dorthe Skrevet 25. desember 2010 Skrevet 25. desember 2010 Jeg hører at det er mange som koker pinnekjøttet dagen før jul. De må da kaste det etter julemiddagen. Hvorfor det? 0 Siter
Gjest bølger Skrevet 25. desember 2010 Skrevet 25. desember 2010 Jeg hører at det er mange som koker pinnekjøttet dagen før jul. De må da kaste det etter julemiddagen. Hvis det ikke kan varmes opp mer enn en gang. 0 Siter
Gjest bølger Skrevet 25. desember 2010 Skrevet 25. desember 2010 Hvorfor det? Hvis det ikke kan varmes opp mer enn en gang. 0 Siter
Dorthe Skrevet 25. desember 2010 Skrevet 25. desember 2010 Hvis det ikke kan varmes opp mer enn en gang. Vi spiser nok både pinnekjøtt og ribbe i dag og ribba ble laget lillejulaften. Og ribba er varmet opp på julaften og smaker fortreffelig i dag også. 0 Siter
Gjest bølger Skrevet 25. desember 2010 Skrevet 25. desember 2010 Vi spiser nok både pinnekjøtt og ribbe i dag og ribba ble laget lillejulaften. Og ribba er varmet opp på julaften og smaker fortreffelig i dag også. Da tar jeg og fryser ned restene fra julaften selv om jeg har varmet den opp i dag. 0 Siter
Colette Skrevet 25. desember 2010 Skrevet 25. desember 2010 Da tar jeg og fryser ned restene fra julaften selv om jeg har varmet den opp i dag. Jeg synes ikke du skal gjøre det. Såpass fett kjøtt har lett for og smake harskt, og mindre godt, etter som tiden går. Er det for mye til overs etter for lang tid, så er søpla dessverre den eneste utveien:-( 0 Siter
Mandolaika Skrevet 25. desember 2010 Skrevet 25. desember 2010 Man fryser ikke mat som har vært oppvarmet to ganger. Man setter det heller ikke i kjøleskapet, men kaster det i søpla. Skal man fryse rester må det skje straks etter første gangs tillaging. Det kan tenkes at de varmet opp igjen kun det de skulle spise. Jeg varmet opp igjen julemiddag i dag, men i mikroen, og da kun det vi skulle spise. 0 Siter
Mandolaika Skrevet 25. desember 2010 Skrevet 25. desember 2010 Jeg har varmet mat flere ganger utrolig mange ganger. Vi har aldri blitt dårlige for det. Samme her. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.