Mrs D Skrevet 28. desember 2010 Skrevet 28. desember 2010 Jeg synes det er det beste i verden ) Skjønner jeg i grunnen godt. Er nok sikkert blant mine topp 3. Men jeg MÅ ha poteter, rødløk og rømme til. Flatbrødet eller lefser er ikke så nøye med, selv om jeg syns det er godt til. Og gjerne hakkede hardkokte egg. Pluss at jeg altså drikker champagne der andre velger øl og akevitt (to typer drikke som jeg ikke liker...). 0 Siter
Mrs D Skrevet 28. desember 2010 Skrevet 28. desember 2010 Samme som gravlaks da? En av matrettene som får meg til å miste matlysten uten at jeg har smakt Gravlaks og rakfisk er ikke sammenlignbart. Selv om jeg liker begge deler. Det er to helt forskjellige ting. 0 Siter
Mrs D Skrevet 28. desember 2010 Skrevet 28. desember 2010 Det er ikke folk på over 40 heller som liker det nesten. De er utdødd. Men så finnes noen enkeltindivider som har greie på god mat da ;o) Duh altså! Jeg er med ujevne mellomrom på rakfisklag, og de fleste av oss er godt over 40. Er kanskje mer betinget av hvor man bor, hvor man har tradisjoner med rakfisk eller ikke. Tror nå 0 Siter
Mrs D Skrevet 28. desember 2010 Skrevet 28. desember 2010 Huff! Jeger mer enn 20 gange så gammel og sliter fremdeles med å lære å like rakfisk. Det er gjerne sånn med mat med mye smak, enten så liker man det godt, eller så liker man det overhodet ikke. Og det kan være individuelt fra matrett til matrett også, det er ikke sånn at man enten liker all mat med mye smak eller ingen ting. Ser det ikke som noe mål å tvinge smaksløkene til å venne seg til ting heller. Noe liker man bare ikke. Som meg og lutefisk eller klippfisk, yuk! 0 Siter
Dorthe Skrevet 28. desember 2010 Skrevet 28. desember 2010 Skjønner jeg i grunnen godt. Er nok sikkert blant mine topp 3. Men jeg MÅ ha poteter, rødløk og rømme til. Flatbrødet eller lefser er ikke så nøye med, selv om jeg syns det er godt til. Og gjerne hakkede hardkokte egg. Pluss at jeg altså drikker champagne der andre velger øl og akevitt (to typer drikke som jeg ikke liker...). Jeg har champagne til nyttårsaften så da prøver jeg det i år. Akeviten er tom og jeg klarer max en pils. Jeg må også ha poteter og smør og rømme til hvis det er middag. 0 Siter
Dorthe Skrevet 28. desember 2010 Skrevet 28. desember 2010 Duh altså! Jeg er med ujevne mellomrom på rakfisklag, og de fleste av oss er godt over 40. Er kanskje mer betinget av hvor man bor, hvor man har tradisjoner med rakfisk eller ikke. Tror nå Jeg har vært på rakfisklag en gang. Og det er minst 20 år siden. Men jeg har spist rakørret hjemme hos moren og faren min helt til for seks juler siden. 0 Siter
Mrs D Skrevet 28. desember 2010 Skrevet 28. desember 2010 Jeg har champagne til nyttårsaften så da prøver jeg det i år. Akeviten er tom og jeg klarer max en pils. Jeg må også ha poteter og smør og rømme til hvis det er middag. Jeg spurte en venn av meg som er vinkjenner sist jeg skulle spise rakfisk hva slags vin jeg skulle ta til siden jeg ikke drikker øl og akevitt, var han som foreslo champagne. For meg var det et ulogisk valg i utgangspunktet, men man kan trygt si jeg så lyset med en gang smaksløkene kom i kontakt med kombinasjonen. Det er hva man kaller en perfekt match for MINE smaksløker. 0 Siter
Mrs D Skrevet 28. desember 2010 Skrevet 28. desember 2010 Jeg har champagne til nyttårsaften så da prøver jeg det i år. Akeviten er tom og jeg klarer max en pils. Jeg må også ha poteter og smør og rømme til hvis det er middag. Siden har jeg jo googlet litt og sett det foreslått på vinsider, så kompisen var nok ikke så på viddene som jeg trodde før jeg altså fikk smakt. 0 Siter
Dorthe Skrevet 28. desember 2010 Skrevet 28. desember 2010 Jeg spurte en venn av meg som er vinkjenner sist jeg skulle spise rakfisk hva slags vin jeg skulle ta til siden jeg ikke drikker øl og akevitt, var han som foreslo champagne. For meg var det et ulogisk valg i utgangspunktet, men man kan trygt si jeg så lyset med en gang smaksløkene kom i kontakt med kombinasjonen. Det er hva man kaller en perfekt match for MINE smaksløker. Jeg liker champagne da så det skulle nok gå greit. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.