Gjest togli Skrevet 3. april 2011 Skrevet 3. april 2011 Jeg har en pakke frosne kamskjell i fryseren.. Noen som har tips til hvordan jeg kan tilberede dem på en enkel måte? Tilbehør etc? 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 3. april 2011 Skrevet 3. april 2011 Tin dem helt, tørk godt av dem og steik dem kjapt (ca 1 min) på begge sider. Jeg har noen ganger servert dem på en puré av grønne erter og fevebønner, det er kjempegodt! Erter og bønner kokes og moses sammen med litt smør, salt og pepper. Fresh farge og nydelig sammen med kamskjellene. 0 Siter
Gjest Nickløsheletiden Skrevet 3. april 2011 Skrevet 3. april 2011 Jeg bare steker dem i panna og dypper dem i kikkomansaus uten annet ved siden av. Kjempegodt :-) 0 Siter
Gjest togli Skrevet 3. april 2011 Skrevet 3. april 2011 Tin dem helt, tørk godt av dem og steik dem kjapt (ca 1 min) på begge sider. Jeg har noen ganger servert dem på en puré av grønne erter og fevebønner, det er kjempegodt! Erter og bønner kokes og moses sammen med litt smør, salt og pepper. Fresh farge og nydelig sammen med kamskjellene. Nam!! Høres digg ut ) Fevebønner? Hva er det? 0 Siter
Gjest togli Skrevet 3. april 2011 Skrevet 3. april 2011 Jeg bare steker dem i panna og dypper dem i kikkomansaus uten annet ved siden av. Kjempegodt :-) Oi, så enkelt!! Det må prøves 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 3. april 2011 Skrevet 3. april 2011 Nam!! Høres digg ut ) Fevebønner? Hva er det? Du får ofte kjøpt dem frosne i innvandrersjapper, men de er aller best ferske. Sesongen starter vel nå http://www.altacucinasociety.com/db/Image/recipes/fava_beans%20puree.jpg http://lovefarmorganics.files.wordpress.com/2010/07/favabeans1-1.jpg http://srxa.files.wordpress.com/2011/03/favas.jpg 0 Siter
Gjest Nickløsheletiden Skrevet 3. april 2011 Skrevet 3. april 2011 Oi, så enkelt!! Det må prøves Enklere kan det ikke gjøres nei ;-) Helt greit hvis du har lyst på noe godt fort og gæli, men ellers bør du heller følge oppskriften til flyfly. Fikk lyst til å prøve den jeg også. 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 3. april 2011 Skrevet 3. april 2011 Jeg bare steker dem i panna og dypper dem i kikkomansaus uten annet ved siden av. Kjempegodt :-) Kikkomansaus til kamskjell? Helligbrøde. Kunne du ikke da like godt brukt fiskeboller? 0 Siter
Gjest Nickløsheletiden Skrevet 3. april 2011 Skrevet 3. april 2011 Kikkomansaus til kamskjell? Helligbrøde. Kunne du ikke da like godt brukt fiskeboller? Nei, er du gal? Det blir ikke det samme. 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 3. april 2011 Skrevet 3. april 2011 Du får ofte kjøpt dem frosne i innvandrersjapper, men de er aller best ferske. Sesongen starter vel nå http://www.altacucinasociety.com/db/Image/recipes/fava_beans%20puree.jpg http://lovefarmorganics.files.wordpress.com/2010/07/favabeans1-1.jpg http://srxa.files.wordpress.com/2011/03/favas.jpg Hm, har aldri hørt om fevebønner, men disse ser kjent ut. Er det slike du av og til får i kule barer med et salt chilikrydder utenpå? Antar du bare bruker bønnene inni? 0 Siter
Mrs. Wallace Skrevet 3. april 2011 Skrevet 3. april 2011 Stek dem kjapt som flyfly skisserer, og så kan du servere dem med en hel masse snadder til. Blomkålpuré er for eksempel godt, og litt granateple. 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 3. april 2011 Skrevet 3. april 2011 Hm, har aldri hørt om fevebønner, men disse ser kjent ut. Er det slike du av og til får i kule barer med et salt chilikrydder utenpå? Antar du bare bruker bønnene inni? Enten er det snakk om feil bønner, eller så har ikke jeg vært på så kule barer Man spiser bare de små bønnene som ligger inni stengelen, ja. 0 Siter
Gjest Nickløsheletiden Skrevet 3. april 2011 Skrevet 3. april 2011 http://www.dykkesiden.com/forum/index.php?topic=41 0 Siter
Gjest Nickløsheletiden Skrevet 3. april 2011 Skrevet 3. april 2011 http://www.dykkesiden.com/forum/index.php?topic=41 Feil link 0 Siter
Gjest togli Skrevet 3. april 2011 Skrevet 3. april 2011 Du får ofte kjøpt dem frosne i innvandrersjapper, men de er aller best ferske. Sesongen starter vel nå http://www.altacucinasociety.com/db/Image/recipes/fava_beans%20puree.jpg http://lovefarmorganics.files.wordpress.com/2010/07/favabeans1-1.jpg http://srxa.files.wordpress.com/2011/03/favas.jpg Takk:)) 0 Siter
Gjest togli Skrevet 3. april 2011 Skrevet 3. april 2011 Enklere kan det ikke gjøres nei ;-) Helt greit hvis du har lyst på noe godt fort og gæli, men ellers bør du heller følge oppskriften til flyfly. Fikk lyst til å prøve den jeg også. Ja, den så rågod ut! 0 Siter
Gjest togli Skrevet 3. april 2011 Skrevet 3. april 2011 Stek dem kjapt som flyfly skisserer, og så kan du servere dem med en hel masse snadder til. Blomkålpuré er for eksempel godt, og litt granateple. Høres deilig ut. Takk 0 Siter
Gjest togli Skrevet 3. april 2011 Skrevet 3. april 2011 http://www.dykkesiden.com/forum/index.php?topic=41 Takk for link! 0 Siter
mah-jong Skrevet 3. april 2011 Skrevet 3. april 2011 Som forrett eller tilbehør til en fiskefilet til middag: tin dem, og stek dem svært raskt med smør/olje, litt sitron og hvitløk i ei stekepanne. Mmh. :-) 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 3. april 2011 Skrevet 3. april 2011 Enten er det snakk om feil bønner, eller så har ikke jeg vært på så kule barer Man spiser bare de små bønnene som ligger inni stengelen, ja. ''Enten er det snakk om feil bønner, eller så har ikke jeg vært på så kule barer'' *kremt* - har mistanke om at det var slike bønner. Og at det ikke var barer, men snarere kule restauranter (i utlandet) , hvor man fikk slike bønner med sterkt krydder utenpå som en apetittvekker. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.