Gå til innhold

Frosne kamskjell - forslag?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

mariaflyfly

Tin dem helt, tørk godt av dem og steik dem kjapt (ca 1 min) på begge sider. Jeg har noen ganger servert dem på en puré av grønne erter og fevebønner, det er kjempegodt! Erter og bønner kokes og moses sammen med litt smør, salt og pepper. Fresh farge og nydelig sammen med kamskjellene. :)

Gjest togli

Tin dem helt, tørk godt av dem og steik dem kjapt (ca 1 min) på begge sider. Jeg har noen ganger servert dem på en puré av grønne erter og fevebønner, det er kjempegodt! Erter og bønner kokes og moses sammen med litt smør, salt og pepper. Fresh farge og nydelig sammen med kamskjellene. :)

Nam!! Høres digg ut :)) Fevebønner? Hva er det?

mariaflyfly

Nam!! Høres digg ut :)) Fevebønner? Hva er det?

Du får ofte kjøpt dem frosne i innvandrersjapper, men de er aller best ferske. Sesongen starter vel nå :)

http://www.altacucinasociety.com/db/Image/recipes/fava_beans%20puree.jpg

http://lovefarmorganics.files.wordpress.com/2010/07/favabeans1-1.jpg

http://srxa.files.wordpress.com/2011/03/favas.jpg

Annonse

Gjest Elextra

Hm, har aldri hørt om fevebønner, men disse ser kjent ut. Er det slike du av og til får i kule barer med et salt chilikrydder utenpå?

Antar du bare bruker bønnene inni?

mariaflyfly

Hm, har aldri hørt om fevebønner, men disse ser kjent ut. Er det slike du av og til får i kule barer med et salt chilikrydder utenpå?

Antar du bare bruker bønnene inni?

Enten er det snakk om feil bønner, eller så har ikke jeg vært på så kule barer ;) Man spiser bare de små bønnene som ligger inni stengelen, ja.

Annonse

Gjest togli
Gjest Elextra

Enten er det snakk om feil bønner, eller så har ikke jeg vært på så kule barer ;) Man spiser bare de små bønnene som ligger inni stengelen, ja.

''Enten er det snakk om feil bønner, eller så har ikke jeg vært på så kule barer''

*kremt* - har mistanke om at det var slike bønner. Og at det ikke var barer, men snarere kule restauranter (i utlandet) , hvor man fikk slike bønner med sterkt krydder utenpå som en apetittvekker.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...