Gjest Nickløsheletiden Skrevet 3. april 2011 Del Skrevet 3. april 2011 Takk for link! Prøver på nytt. http://www.dykkesiden.com/forum/index.php?topic=41051.0 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/362870-frosne-kamskjell-forslag/page/2/#findComment-3143736 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Kayia Skrevet 3. april 2011 Del Skrevet 3. april 2011 ''Enten er det snakk om feil bønner, eller så har ikke jeg vært på så kule barer'' *kremt* - har mistanke om at det var slike bønner. Og at det ikke var barer, men snarere kule restauranter (i utlandet) , hvor man fikk slike bønner med sterkt krydder utenpå som en apetittvekker. Her i byen får du dem i sweet chili-salat på en av sushirastaurantene også 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/362870-frosne-kamskjell-forslag/page/2/#findComment-3143738 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest togli Skrevet 3. april 2011 Del Skrevet 3. april 2011 Som forrett eller tilbehør til en fiskefilet til middag: tin dem, og stek dem svært raskt med smør/olje, litt sitron og hvitløk i ei stekepanne. Mmh. :-) Nam! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/362870-frosne-kamskjell-forslag/page/2/#findComment-3143739 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest togli Skrevet 3. april 2011 Del Skrevet 3. april 2011 Prøver på nytt. http://www.dykkesiden.com/forum/index.php?topic=41051.0 Lette som bare det etter oppskrift i første linken din, men her var den ja Takk:) Tror jeg skal prøve denne imorgen siden jeg har alt jeg trenger:) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/362870-frosne-kamskjell-forslag/page/2/#findComment-3143740 Del på andre sider Flere delingsvalg…
meg__123! Skrevet 3. april 2011 Del Skrevet 3. april 2011 Kamskjell er super godt Aner ingenting annet enn at de skal stekes kort på hver side.... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/362870-frosne-kamskjell-forslag/page/2/#findComment-3143751 Del på andre sider Flere delingsvalg…
morsan Skrevet 3. april 2011 Del Skrevet 3. april 2011 Kikkomansaus til kamskjell? Helligbrøde. Kunne du ikke da like godt brukt fiskeboller? ''Kikkomansaus til kamskjell? Helligbrøde. Kunne du ikke da like godt brukt fiskeboller?'' Synes du dette gjelder også når man spiser sushi/sashimi? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/362870-frosne-kamskjell-forslag/page/2/#findComment-3143767 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Elextra Skrevet 4. april 2011 Del Skrevet 4. april 2011 ''Kikkomansaus til kamskjell? Helligbrøde. Kunne du ikke da like godt brukt fiskeboller?'' Synes du dette gjelder også når man spiser sushi/sashimi? ''Synes du dette gjelder også når man spiser sushi/sashimi?'' Nei? Sushi/sashimi er jo noe helt annet og soyasaus passer godt til (hører til), selv om man bør begrense seg ørlite (ikke drukne fisken) om en ikke ønsker det bare skal smake soya. Kommentaren var jo en fleip, men synes nok den delikate og litt svake smaken av kamskjell vil bli ganske borte dynket i soyasaus. Liker man godt selve smaken av kamskjell bør man derfor velge andre smaker til. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/362870-frosne-kamskjell-forslag/page/2/#findComment-3143797 Del på andre sider Flere delingsvalg…
morsan Skrevet 4. april 2011 Del Skrevet 4. april 2011 ''Synes du dette gjelder også når man spiser sushi/sashimi?'' Nei? Sushi/sashimi er jo noe helt annet og soyasaus passer godt til (hører til), selv om man bør begrense seg ørlite (ikke drukne fisken) om en ikke ønsker det bare skal smake soya. Kommentaren var jo en fleip, men synes nok den delikate og litt svake smaken av kamskjell vil bli ganske borte dynket i soyasaus. Liker man godt selve smaken av kamskjell bør man derfor velge andre smaker til. ''Sushi/sashimi er jo noe helt annet '' Men man spiser fo ofte kamskjell der også - riktignok rå. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/362870-frosne-kamskjell-forslag/page/2/#findComment-3143811 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Elextra Skrevet 4. april 2011 Del Skrevet 4. april 2011 ''Sushi/sashimi er jo noe helt annet '' Men man spiser fo ofte kamskjell der også - riktignok rå. Kverulant! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/362870-frosne-kamskjell-forslag/page/2/#findComment-3143833 Del på andre sider Flere delingsvalg…
morsan Skrevet 4. april 2011 Del Skrevet 4. april 2011 Kverulant! *hi hi* Men jeg iler til med å si at det jo er veldig stor forskjell på rå og stekte kamskjell, både i konsistens og smak. Jeg husker ikke hva jeg har spist sammen med stekte kamskjell, men det er sikkert ikke soyasaus. :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/362870-frosne-kamskjell-forslag/page/2/#findComment-3143841 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mrs. Wallace Skrevet 5. april 2011 Del Skrevet 5. april 2011 Nam!! Høres digg ut ) Fevebønner? Hva er det? ''Fevebønner? Hva er det?'' Fungerer også godt til lever, visstnok. Har du ikke sett Silence of the Lambs? http://www.youtube.com/watch?v=iVlkZVAw8Gc 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/362870-frosne-kamskjell-forslag/page/2/#findComment-3144335 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest togli Skrevet 5. april 2011 Del Skrevet 5. april 2011 ''Fevebønner? Hva er det?'' Fungerer også godt til lever, visstnok. Har du ikke sett Silence of the Lambs? http://www.youtube.com/watch?v=iVlkZVAw8Gc Usj, sikkert fortrengt det 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/362870-frosne-kamskjell-forslag/page/2/#findComment-3144790 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Kayia Skrevet 5. april 2011 Del Skrevet 5. april 2011 *hi hi* Men jeg iler til med å si at det jo er veldig stor forskjell på rå og stekte kamskjell, både i konsistens og smak. Jeg husker ikke hva jeg har spist sammen med stekte kamskjell, men det er sikkert ikke soyasaus. :-) Det beste er faktisk en bitteliten dæsj rotpuré (feks blomkålpuré) og litt estragonsmør... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/362870-frosne-kamskjell-forslag/page/2/#findComment-3144808 Del på andre sider Flere delingsvalg…
morsan Skrevet 5. april 2011 Del Skrevet 5. april 2011 Det beste er faktisk en bitteliten dæsj rotpuré (feks blomkålpuré) og litt estragonsmør... Takk for tips :-) Det hørtes veldig godt ut. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/362870-frosne-kamskjell-forslag/page/2/#findComment-3144819 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 5. april 2011 Del Skrevet 5. april 2011 Det beste er faktisk en bitteliten dæsj rotpuré (feks blomkålpuré) og litt estragonsmør... ''Det beste er faktisk en bitteliten dæsj rotpuré (feks blomkålpuré)'' Du kan ikke lage rotpuré av blomkål, det er ikke en rotgrønnsak... ;o) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/362870-frosne-kamskjell-forslag/page/2/#findComment-3144833 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Kayia Skrevet 5. april 2011 Del Skrevet 5. april 2011 ''Det beste er faktisk en bitteliten dæsj rotpuré (feks blomkålpuré)'' Du kan ikke lage rotpuré av blomkål, det er ikke en rotgrønnsak... ;o) Sant sant Lillemus Plain puré altså... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/362870-frosne-kamskjell-forslag/page/2/#findComment-3144834 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 5. april 2011 Del Skrevet 5. april 2011 Sant sant Lillemus Plain puré altså... Blomkålpuré er forresten kjempegodt og enda bedre blir den om man bruker en del sellerirot eller persillerot i tillegg. Mmm... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/362870-frosne-kamskjell-forslag/page/2/#findComment-3144836 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.