basa Skrevet 4. april 2011 Del Skrevet 4. april 2011 Jeg tåler løk dårlig, og mange oppskrifter er det mye løk i. Jeg pleier da bare å sløyfe dette, men lurer på: Er det noe som kan erstatte løken? Kan bruke vårløk, men det blir jo ikke den samme mengden :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/362889-et-matsp%C3%B8rsm%C3%A5l/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest SMIRnøff Skrevet 4. april 2011 Del Skrevet 4. april 2011 Selleri, kanskje? Nei, veit ikke... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/362889-et-matsp%C3%B8rsm%C3%A5l/#findComment-3143911 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Elextra Skrevet 4. april 2011 Del Skrevet 4. april 2011 Hvitløk? Purre? Selleri + sellerirot? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/362889-et-matsp%C3%B8rsm%C3%A5l/#findComment-3143930 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest FruH Skrevet 4. april 2011 Del Skrevet 4. april 2011 Tror kanskje jeg ville forsøkt med purre, og evt bittelitt gressløk. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/362889-et-matsp%C3%B8rsm%C3%A5l/#findComment-3143977 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Kayia Skrevet 5. april 2011 Del Skrevet 5. april 2011 Har du prøvd sjalottløk og rødløk? Siden de er mildere er det mange som tåler dem bedre 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/362889-et-matsp%C3%B8rsm%C3%A5l/#findComment-3144817 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.