Gjest Tullemor.-74- Skrevet 7. april 2011 Del Skrevet 7. april 2011 Går det? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/363057-fryse-spekemat/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
-ssi Skrevet 7. april 2011 Del Skrevet 7. april 2011 Ja. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/363057-fryse-spekemat/#findComment-3145829 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest signert Skrevet 8. april 2011 Del Skrevet 8. april 2011 Jepp. Går helt fint. Anbefaler deg å pakke pålegget inn i matpapir og deretter (brød)pose før du fryser det. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/363057-fryse-spekemat/#findComment-3145956 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Tullemor.-74- Skrevet 8. april 2011 Del Skrevet 8. april 2011 Jepp. Går helt fint. Anbefaler deg å pakke pålegget inn i matpapir og deretter (brød)pose før du fryser det. Også det som er ferdig pakket fra butikken? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/363057-fryse-spekemat/#findComment-3146009 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest digglert Skrevet 8. april 2011 Del Skrevet 8. april 2011 Ja. Pakk kjøttet godt inn i frysefolie med gråpapir utenpå. Holdbarheten er ca. 6 måneder. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/363057-fryse-spekemat/#findComment-3146012 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest signert Skrevet 8. april 2011 Del Skrevet 8. april 2011 Også det som er ferdig pakket fra butikken? Jepp. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/363057-fryse-spekemat/#findComment-3146043 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.