Gå til innhold

Mørne villsvin under matlaging?


Anbefalte innlegg

Gjest Villsvin til middag :P

Skal ha villsvin i dag. Sist jeg spiste det så begynte det med litt seigt og tørt kjøtt men etter mørning så ble det veldig greit. Jeg tror at kokken puttet oppi litt melk og lot kotlettene stå og surre der.

Regner med at mine kotletter også trenger litt spesialbehandling. Hva gjør jeg for å få disse møre?

Takk for tips, jeg er ingen kløpper på kjøkkenet og i allefall ikke med slike spesielle retter ;)

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/363084-m%C3%B8rne-villsvin-under-matlaging/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...