Mary Poppins Skrevet 18. april 2011 Del Skrevet 18. april 2011 Jeg skal ha middagsgjester om et par dager, og har tenkt til å lage følgende rett med couscous http://www.matprat.no/gjester/gjesteoppskrifter/marokkansk-kyllinggryte/ Jeg er ingen stor kokk så jeg har følgende spørsmål: 1. Flytende honning - hvor får jeg kjøpt det? Er det på flaske? 2: Utblandet hønsebuljong - er det buljong som jeg vanner ut? Hvor mye skal jeg vanne det ut? (har aldri kjøpt eller brukt buljong før hehe) 3. Jeg vurderer å bytte ut kyllinglårene med kyllingfileter istedet, tror dere det vil gå greit? Det gjør vel ikke noe forskjell det? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/363509-dere-som-kan-lage-mat/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
nitty-gritty Skrevet 18. april 2011 Del Skrevet 18. april 2011 1. Flytende honning er nok bare vanlig honning, så vidt meg bekjent. Man kan få tørr (ikke klissete) honning også. 2. Kok opp 2 dl vann i en liten kasserolle og bland ut en buljongterning i det varme vannet. 3. Ja, men kyllinglår vil bedre ta til seg smaken/komplimentere smaken på grunn av skinnet/fettet. Dog tror jeg ikke det vil bli dårlig med kyllingfilet i stedet for. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/363509-dere-som-kan-lage-mat/#findComment-3151304 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest segunda Skrevet 18. april 2011 Del Skrevet 18. april 2011 Honning får du kjøpt i alle vanlige matvarebutikker, hvor flytende den er vet jeg ikke. Buljong kjøper du også i alle vanlige matbutikker i terninger som du løser opp i kokende vann. Det går fint å bruke kyllingfileter, men jeg får mer lyst på kyllinglår når jeg leser oppskriften;-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/363509-dere-som-kan-lage-mat/#findComment-3151305 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mary Poppins Skrevet 18. april 2011 Forfatter Del Skrevet 18. april 2011 Honning får du kjøpt i alle vanlige matvarebutikker, hvor flytende den er vet jeg ikke. Buljong kjøper du også i alle vanlige matbutikker i terninger som du løser opp i kokende vann. Det går fint å bruke kyllingfileter, men jeg får mer lyst på kyllinglår når jeg leser oppskriften;-) Ja jeg er nok enig i at kyllinglår kanskje er bedre ja :-) Men nå står det helt stille her, kjøper jeg kyllinglår frossent? Og hvor mye bør jeg ha for 4 personer? Kjøper nemlig bestandig fileter jeg skjønner du:) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/363509-dere-som-kan-lage-mat/#findComment-3151306 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mary Poppins Skrevet 18. april 2011 Forfatter Del Skrevet 18. april 2011 1. Flytende honning er nok bare vanlig honning, så vidt meg bekjent. Man kan få tørr (ikke klissete) honning også. 2. Kok opp 2 dl vann i en liten kasserolle og bland ut en buljongterning i det varme vannet. 3. Ja, men kyllinglår vil bedre ta til seg smaken/komplimentere smaken på grunn av skinnet/fettet. Dog tror jeg ikke det vil bli dårlig med kyllingfilet i stedet for. Takk takk, da bør jeg kanskje gå for kyllinglår istedet:) Men kjøper jeg kyllinglår frossent? Og hvor mye bør jeg ha for 4 personer? Kjøper nemlig bestandig fileter:-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/363509-dere-som-kan-lage-mat/#findComment-3151308 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest segunda Skrevet 18. april 2011 Del Skrevet 18. april 2011 Ja jeg er nok enig i at kyllinglår kanskje er bedre ja :-) Men nå står det helt stille her, kjøper jeg kyllinglår frossent? Og hvor mye bør jeg ha for 4 personer? Kjøper nemlig bestandig fileter jeg skjønner du:) Jeg pleier alltid å kjøpe frosne kyllinglår og kyllingfileter i Sverige. Du kan sikkert få både frosne og ferske i Norge også. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/363509-dere-som-kan-lage-mat/#findComment-3151309 Del på andre sider Flere delingsvalg…
candyqueen_83 Skrevet 18. april 2011 Del Skrevet 18. april 2011 Flytende honning fåes kjøpt på flasker i vanlig dagligvare ) Hønsebuljong kjøper du i terninger og rører ut i varmt vann, eller du kan kjøpe sånn flytende greie (jeg har aldri prøvd det). Hørtes ut som en kjempegod rett ) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/363509-dere-som-kan-lage-mat/#findComment-3151311 Del på andre sider Flere delingsvalg…
candyqueen_83 Skrevet 18. april 2011 Del Skrevet 18. april 2011 Også nr 3: Jeg vil tro kyllinglår gir mer smak til retten pga skinnet, men det går nok greit med fileter også. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/363509-dere-som-kan-lage-mat/#findComment-3151312 Del på andre sider Flere delingsvalg…
candyqueen_83 Skrevet 18. april 2011 Del Skrevet 18. april 2011 Takk takk, da bør jeg kanskje gå for kyllinglår istedet:) Men kjøper jeg kyllinglår frossent? Og hvor mye bør jeg ha for 4 personer? Kjøper nemlig bestandig fileter:-) Ja, du kan kjøpe frosne lår ) Hmm.. 2 lår pr person kanskje? Jeg vet ikke helt hvor store de man får kjøpt frosne er, men jeg ville regnet 2-3 pr stk. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/363509-dere-som-kan-lage-mat/#findComment-3151314 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dorthe Skrevet 18. april 2011 Del Skrevet 18. april 2011 Flytende honning får du kjøpt i Sverige og i innvandrerforretninger 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/363509-dere-som-kan-lage-mat/#findComment-3151319 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kolesjanka Skrevet 18. april 2011 Del Skrevet 18. april 2011 Takk takk, da bør jeg kanskje gå for kyllinglår istedet:) Men kjøper jeg kyllinglår frossent? Og hvor mye bør jeg ha for 4 personer? Kjøper nemlig bestandig fileter:-) Jeg ville brukt Stangekylling. Etter at jeg smakte det første gang synes jeg priorkylling/frossenkylling har litt stusselig smak. http://www.stangekylling.no 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/363509-dere-som-kan-lage-mat/#findComment-3151320 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mary Poppins Skrevet 18. april 2011 Forfatter Del Skrevet 18. april 2011 Ja, du kan kjøpe frosne lår ) Hmm.. 2 lår pr person kanskje? Jeg vet ikke helt hvor store de man får kjøpt frosne er, men jeg ville regnet 2-3 pr stk. Ok supert takk for svar :-) Dette blir spennende 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/363509-dere-som-kan-lage-mat/#findComment-3151324 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mary Poppins Skrevet 18. april 2011 Forfatter Del Skrevet 18. april 2011 Jeg ville brukt Stangekylling. Etter at jeg smakte det første gang synes jeg priorkylling/frossenkylling har litt stusselig smak. http://www.stangekylling.no Takk, og det får jeg kjøpt i vanlig dagligvarebutikk? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/363509-dere-som-kan-lage-mat/#findComment-3151326 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mary Poppins Skrevet 18. april 2011 Forfatter Del Skrevet 18. april 2011 Flytende honning får du kjøpt i Sverige og i innvandrerforretninger Jeg har nok ikke tenkt til å reise helt til Sverige for å få tak i flytende honning Satser på at den de har på meny er ok jeg 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/363509-dere-som-kan-lage-mat/#findComment-3151328 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kolesjanka Skrevet 18. april 2011 Del Skrevet 18. april 2011 Takk, og det får jeg kjøpt i vanlig dagligvarebutikk? Ja, de har det iallefall på min lokale Meny-butikk :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/363509-dere-som-kan-lage-mat/#findComment-3151332 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Angustia Skrevet 18. april 2011 Del Skrevet 18. april 2011 Ja jeg er nok enig i at kyllinglår kanskje er bedre ja :-) Men nå står det helt stille her, kjøper jeg kyllinglår frossent? Og hvor mye bør jeg ha for 4 personer? Kjøper nemlig bestandig fileter jeg skjønner du:) ''Men nå står det helt stille her, kjøper jeg kyllinglår frossent? Og hvor mye bør jeg ha for 4 personer? Kjøper nemlig bestandig fileter jeg skjønner du:)'' Du får kjøpt både ferske og frosne kyllinglår i de fleste kolonialbutikker. Med denne deilige oppskrifta tror jeg kyllingen blir velsmakende uansett! I oppskrifta står det 6 kyllinglår til 4 personer, jeg er alltid redd for å ikke få nok mat, så ville nok tilberedt 8 kyllinglår til 4 personer for sikkerhets skyld. Lykke til og kos dere :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/363509-dere-som-kan-lage-mat/#findComment-3151337 Del på andre sider Flere delingsvalg…
candyqueen_83 Skrevet 18. april 2011 Del Skrevet 18. april 2011 Takk, og det får jeg kjøpt i vanlig dagligvarebutikk? Ja, hvis du får tak i disse skal de være veldig gode http://www.stangekylling.no/files/store/pdf/2009/11/11/landkylling_l--r.pdf Tror hvertfall de har på Ica Maxi og Ultra/Meny. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/363509-dere-som-kan-lage-mat/#findComment-3151340 Del på andre sider Flere delingsvalg…
candyqueen_83 Skrevet 18. april 2011 Del Skrevet 18. april 2011 ''Men nå står det helt stille her, kjøper jeg kyllinglår frossent? Og hvor mye bør jeg ha for 4 personer? Kjøper nemlig bestandig fileter jeg skjønner du:)'' Du får kjøpt både ferske og frosne kyllinglår i de fleste kolonialbutikker. Med denne deilige oppskrifta tror jeg kyllingen blir velsmakende uansett! I oppskrifta står det 6 kyllinglår til 4 personer, jeg er alltid redd for å ikke få nok mat, så ville nok tilberedt 8 kyllinglår til 4 personer for sikkerhets skyld. Lykke til og kos dere :-) Det står 4 PORSJONER ) Det er ikke alltid 4 personer. Hvertfall ikke her i huset. Hehe ) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/363509-dere-som-kan-lage-mat/#findComment-3151341 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Angustia Skrevet 18. april 2011 Del Skrevet 18. april 2011 ''Men nå står det helt stille her, kjøper jeg kyllinglår frossent? Og hvor mye bør jeg ha for 4 personer? Kjøper nemlig bestandig fileter jeg skjønner du:)'' Du får kjøpt både ferske og frosne kyllinglår i de fleste kolonialbutikker. Med denne deilige oppskrifta tror jeg kyllingen blir velsmakende uansett! I oppskrifta står det 6 kyllinglår til 4 personer, jeg er alltid redd for å ikke få nok mat, så ville nok tilberedt 8 kyllinglår til 4 personer for sikkerhets skyld. Lykke til og kos dere :-) Hmpf, ikke FÅ nok mat, men HA nok mat! Leggetid nå, føler jeg.. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/363509-dere-som-kan-lage-mat/#findComment-3151345 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Angustia Skrevet 18. april 2011 Del Skrevet 18. april 2011 Det står 4 PORSJONER ) Det er ikke alltid 4 personer. Hvertfall ikke her i huset. Hehe ) ''Det står 4 PORSJONER ) Det er ikke alltid 4 personer. Hvertfall ikke her i huset. Hehe )'' Et meget godt poeng! Tror jeg må finne senga nå 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/363509-dere-som-kan-lage-mat/#findComment-3151346 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.