Gregga Skrevet 3. mai 2011 Del Skrevet 3. mai 2011 Jeg grubler på hvordan jeg kan koke ris til mange slik at resultatet blir smakelig. 50 personer skal det lages til.. Det er tilbehør til biffgryte.. Det skal også serveres salat, baguetter til.. Må jeg bruke mange kaseroller, eller går det med en stor? Blir svidd i bunnen og resten tørr uspiselig ris tro? Alternativt servere uten ris. Altså med kun salat og baguetter til..?? (Det er forøvrig et 50 årslag, ikke stivt bara artig = tanken) Hjelp meg litt da pliiis:-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/364051-koke-ris-til-mange/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
nitty-gritty Skrevet 3. mai 2011 Del Skrevet 3. mai 2011 Kan du låne noen riskokere? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/364051-koke-ris-til-mange/#findComment-3159107 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gregga Skrevet 3. mai 2011 Forfatter Del Skrevet 3. mai 2011 Kan du låne noen riskokere? Nope, ingen riskokere tilgjengelig. Har sett på noen og de rekker ikke langt, og jeg må ha flere og det gidder jeg ikke...Vi er til vanlig 3 i husholdningen.. Kan jo variere riskokere fra gang til gang da men... Har vel nok skapfyll fra før av føler jeg:-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/364051-koke-ris-til-mange/#findComment-3159111 Del på andre sider Flere delingsvalg…
nitty-gritty Skrevet 3. mai 2011 Del Skrevet 3. mai 2011 Nope, ingen riskokere tilgjengelig. Har sett på noen og de rekker ikke langt, og jeg må ha flere og det gidder jeg ikke...Vi er til vanlig 3 i husholdningen.. Kan jo variere riskokere fra gang til gang da men... Har vel nok skapfyll fra før av føler jeg:-) Hm... Ja, da vet jeg ikke. Når jeg har ris til gryteretter, så bruker jeg slike ferdigposer og slenger risen opp i gryten. Vi bruker dog minimalt. Jeg kan nok ikke hjelpe :/ 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/364051-koke-ris-til-mange/#findComment-3159113 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gregga Skrevet 3. mai 2011 Forfatter Del Skrevet 3. mai 2011 Hm... Ja, da vet jeg ikke. Når jeg har ris til gryteretter, så bruker jeg slike ferdigposer og slenger risen opp i gryten. Vi bruker dog minimalt. Jeg kan nok ikke hjelpe :/ Ja det har jeg vært inne på, og slenge risen i gryta rett og slett, men det vil jeg nok helst ikke. Den biffgryta er fantasktisk god, og den må for all del ikke "ødelegges" på noe vis.. Takk for svar lell nitty-gritty:-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/364051-koke-ris-til-mange/#findComment-3159115 Del på andre sider Flere delingsvalg…
laban Skrevet 3. mai 2011 Del Skrevet 3. mai 2011 En eller to store kjeler og bruke ris som kokes i porsjonsposer, altså den typen ris som skal kokes i pose? Da tror jeg risikoen for svidd ris nederst, reduseres. På den annen side er det mye jobb etterpå, når posene skal åpnes. Og du må finne en type ris du liker, som finnes i "posepakninger". (Det finnes andre typer enn dårlig hurtigris.) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/364051-koke-ris-til-mange/#findComment-3159118 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Elextra Skrevet 3. mai 2011 Del Skrevet 3. mai 2011 Har ikke peiling på antall gryter, bare en kommentar til det å evt. droppe risen. Husk at ris metter godt og er rimelig. Har du kun salat til gryteretten, må du antakelig beregne 50% mer gryterett. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/364051-koke-ris-til-mange/#findComment-3159121 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hekta Skrevet 3. mai 2011 Del Skrevet 3. mai 2011 tips til riskoing http://www.tvnorge.no/programmer-tvn/4-stjerners-middag/ole-martins-tips/ris-til-asiatisk-mat-1.9677 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/364051-koke-ris-til-mange/#findComment-3159133 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gregga Skrevet 3. mai 2011 Forfatter Del Skrevet 3. mai 2011 tips til riskoing http://www.tvnorge.no/programmer-tvn/4-stjerners-middag/ole-martins-tips/ris-til-asiatisk-mat-1.9677 Har sett på den videoen, men føler den ikke hjelper så mye på "problemet" mitt.. Han anbefaler vid kjele, (har ikke) ellers sier han det samme som jeg tenker, brent i bunn og tørr øverst = ikke godt:-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/364051-koke-ris-til-mange/#findComment-3159177 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Holmes Skrevet 3. mai 2011 Del Skrevet 3. mai 2011 Da jeg hadde stort lag (ca 40 personer), bestilte jeg risen fra en kinasjappe i nærheten. Gryteretten ordnet vi selv. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/364051-koke-ris-til-mange/#findComment-3159195 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gregga Skrevet 3. mai 2011 Forfatter Del Skrevet 3. mai 2011 Da jeg hadde stort lag (ca 40 personer), bestilte jeg risen fra en kinasjappe i nærheten. Gryteretten ordnet vi selv. Takk! Selvfølgelig! Det skal jeg jammen gjøre:-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/364051-koke-ris-til-mange/#findComment-3159214 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Jomfruland Skrevet 3. mai 2011 Del Skrevet 3. mai 2011 Takk! Selvfølgelig! Det skal jeg jammen gjøre:-) Be om fullkornsris da siden noen av gjestene kan gå på lavkarbodiett. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/364051-koke-ris-til-mange/#findComment-3159355 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sør Skrevet 3. mai 2011 Del Skrevet 3. mai 2011 Be om fullkornsris da siden noen av gjestene kan gå på lavkarbodiett. Hahaha! Har du noensinne hørt om en "kinasjappe" med fullkornris? Uansett, fullkornris er jo full av karbohydrater. Og basmatiris (som gjerne brukes i India), og jasminris (vanlig i SØ Asia) har relativ lav glykemisk indeks. Med vennlig hilsen 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/364051-koke-ris-til-mange/#findComment-3159358 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gregga Skrevet 3. mai 2011 Forfatter Del Skrevet 3. mai 2011 Be om fullkornsris da siden noen av gjestene kan gå på lavkarbodiett. Tro`kke det nei gitt:-) De som ikke kan spise den risen jeg har, får la være. Tar hensyn og har tilpasset maten så den passer til allergikere da (de jeg vet om), men andre får eta det de får:-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/364051-koke-ris-til-mange/#findComment-3159402 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gregga Skrevet 3. mai 2011 Forfatter Del Skrevet 3. mai 2011 Bestiller ris fra kinaresturant. Det var ikke noe problem fra deres side. Da behøver ikke jeg gruble mer på det, da er det bare resten igjen:-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/364051-koke-ris-til-mange/#findComment-3159407 Del på andre sider Flere delingsvalg…
laban Skrevet 3. mai 2011 Del Skrevet 3. mai 2011 Tro`kke det nei gitt:-) De som ikke kan spise den risen jeg har, får la være. Tar hensyn og har tilpasset maten så den passer til allergikere da (de jeg vet om), men andre får eta det de får:-) Helt enig. Det er fordelen ved å ha risen separat ;-) Lykke til med arrangementet! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/364051-koke-ris-til-mange/#findComment-3159418 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gregga Skrevet 3. mai 2011 Forfatter Del Skrevet 3. mai 2011 Helt enig. Det er fordelen ved å ha risen separat ;-) Lykke til med arrangementet! Takk takk:-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/364051-koke-ris-til-mange/#findComment-3159448 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hekta Skrevet 5. mai 2011 Del Skrevet 5. mai 2011 Har sett på den videoen, men føler den ikke hjelper så mye på "problemet" mitt.. Han anbefaler vid kjele, (har ikke) ellers sier han det samme som jeg tenker, brent i bunn og tørr øverst = ikke godt:-) Den blir da ikke brent om du bruker hans metode på å lage ris Håper uansett at du får løst problemet. Kanskje du kan lage i flere omganger for så å varme det i mikroen på dagen? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/364051-koke-ris-til-mange/#findComment-3160742 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.