Gregga Skrevet 5. mai 2011 Skrevet 5. mai 2011 Hvor mange kaker bør jeg ha på et kakebord til 50, kanskje 55 og? Det vil bli servert mat først, og jeg tenker kaker blir "desserten" Marsipankake, vanlig bløtkake, "verdens beste", sjokoladekake, ostekake og gulrotkake foreløpig på lista.. Kjære vene så usikker jeg er da gitt;-) 0 Siter
ekte nick Skrevet 5. mai 2011 Skrevet 5. mai 2011 Det spørs jo hvor store kakene er da. Hvis du tenker at det er feks 10-15 kakestykker for hver kake, og tenker at hver gjest bør kunne få 2-3 kakestykker, så kan du regne det ut. Her er flere forslag: Kransekake, krydderkake. 1 glutenfri kake (feks ferdigkjøpt med mandelbunn). Kransekake er forresten også vanligvis glutenfri. Burde kanskje også ha noe frukt/druer, det kan jo hende noen ønsker et alternativ til kake. 0 Siter
Gregga Skrevet 5. mai 2011 Forfatter Skrevet 5. mai 2011 Det spørs jo hvor store kakene er da. Hvis du tenker at det er feks 10-15 kakestykker for hver kake, og tenker at hver gjest bør kunne få 2-3 kakestykker, så kan du regne det ut. Her er flere forslag: Kransekake, krydderkake. 1 glutenfri kake (feks ferdigkjøpt med mandelbunn). Kransekake er forresten også vanligvis glutenfri. Burde kanskje også ha noe frukt/druer, det kan jo hende noen ønsker et alternativ til kake. Ja, et fruktfat var lurt. Takk. 0 Siter
Mammantil3 Skrevet 5. mai 2011 Skrevet 5. mai 2011 Som ekte nick sier, det kommer litt an på størrelsen på kakene. Støtter også forslaget om frukt og tårnkake, og legger til at et par poser twist (eller annen innpakket konfekt) gjør seg veldig godt på et kakebord. 0 Siter
MHC Skrevet 5. mai 2011 Skrevet 5. mai 2011 Regn 2- 3 kakestykker/ porsjoner per person. Hva med gelé og vaniljesaus? Stor slager ikke bare hos barna. kan lages klart to dager på forhånd hvis du har kjøleskapkapasiter. Vaniljesaus fra Tine Piano. Hurtigstivnende type funker bra. Fromasj? Iskake hvis det er varmt? Hvis mange barn- ispinner? 0 Siter
pekkaline Skrevet 5. mai 2011 Skrevet 5. mai 2011 Kanskje en kringle? Synes det høres veldig flott utdet du skriver her. 0 Siter
Axcia Skrevet 5. mai 2011 Skrevet 5. mai 2011 Oreokake kan lages på forhånd, og legges i fryseren (fortsatt i forma). Taes opp minst 6 timer før servering. Tårnkake/kurv er pent på kakebordet. Twist etc. Romkake. Browniecookies/muffins om det er barn tilstede. 0 Siter
Gjest signert Skrevet 6. mai 2011 Skrevet 6. mai 2011 Ja, et fruktfat var lurt. Takk. Krumkaker har vært et "sikkerstikk" i konfirmasjoner osv her, gjerne med multekrem. Saftig langpanne-sjokoladekake. Frukt-coctail ("himmelsk lapskaus"). 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.