meg__123! Skrevet 29. oktober 2011 Del Skrevet 29. oktober 2011 Taco 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/371615-hva-skal-du-spise-i-kveld/page/2/#findComment-3249428 Del på andre sider Flere delingsvalg…
adhemar Skrevet 29. oktober 2011 Del Skrevet 29. oktober 2011 Den oppskriften skulle jeg gjerne hatt! Elsker baccalao.... Kunne du forklare kort hvordan du lager den? Ja den er utrolig enkel. Vann klippfisk til ønsket saltnivå, hvis du har med skinn, kok kjapt og ta av skinnet. Fisken nedi posjonsform som tåler ovn. Lag pesto (basilikum,hvitløk,pinjekjerne,parmesan,olivenolje). Smør pesto over fisk. Stek masse bacon i småbiter, legg over fisk. Kutt masse choritzo i biter, ha over fisk. Lag potetmos av mandelpotet, langtidstrukket i vann og hvitløk, visp sammen med masse smør,fløte og parmesan. Dekk formene med potetmos, ovn 180 grader i 20-30 min, noe avhengig av fiskestørrelsen. Rundt 25 min pleier å være litt for mye. Kan også bake fisken seperat, og så legge samme rekkefølge før en kjapp gratinering. Da blandes ikke ingrediensene, ser litt mer delikt ut, og du bevarer crunchy bacon. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/371615-hva-skal-du-spise-i-kveld/page/2/#findComment-3249432 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest togli Skrevet 29. oktober 2011 Del Skrevet 29. oktober 2011 Ja den er utrolig enkel. Vann klippfisk til ønsket saltnivå, hvis du har med skinn, kok kjapt og ta av skinnet. Fisken nedi posjonsform som tåler ovn. Lag pesto (basilikum,hvitløk,pinjekjerne,parmesan,olivenolje). Smør pesto over fisk. Stek masse bacon i småbiter, legg over fisk. Kutt masse choritzo i biter, ha over fisk. Lag potetmos av mandelpotet, langtidstrukket i vann og hvitløk, visp sammen med masse smør,fløte og parmesan. Dekk formene med potetmos, ovn 180 grader i 20-30 min, noe avhengig av fiskestørrelsen. Rundt 25 min pleier å være litt for mye. Kan også bake fisken seperat, og så legge samme rekkefølge før en kjapp gratinering. Da blandes ikke ingrediensene, ser litt mer delikt ut, og du bevarer crunchy bacon. Oh, my God... høres rågodt ut!! Tusen takk 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/371615-hva-skal-du-spise-i-kveld/page/2/#findComment-3249437 Del på andre sider Flere delingsvalg…
adhemar Skrevet 29. oktober 2011 Del Skrevet 29. oktober 2011 Oh, my God... høres rågodt ut!! Tusen takk Anbefales 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/371615-hva-skal-du-spise-i-kveld/page/2/#findComment-3249445 Del på andre sider Flere delingsvalg…
mariaflyfly Skrevet 29. oktober 2011 Del Skrevet 29. oktober 2011 Jr har vært uvanlig enkel i matfronten, men favoritten var lenge burger, taco og pizza. Husker at vi roste han VELDIG for å være tøff (og annet vi trodde han mente var stas å høre hehe) første gang han foreslo å gå og spise lam istedefor pizza første gang Begge mine er forholdsvis altetende, heldigvis. De har dog begge et nærmest nostalgisk forhold til hva de vil ha på lørdagene, og det er forsåvidt greit at de får velge middag en dag i uka når det bare er oss tre her. Når kjæresten min er her samtidig med dem, lager vi en mer voksenvennlig lørdagsmiddag, og ungene spiser det også. Og når det bare er kjæresten og jeg, prøver vi gjerne ut nye retter. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/371615-hva-skal-du-spise-i-kveld/page/2/#findComment-3249450 Del på andre sider Flere delingsvalg…
adhemar Skrevet 29. oktober 2011 Del Skrevet 29. oktober 2011 Oh, my God... høres rågodt ut!! Tusen takk Anbefales jeg liker best fullgratinering i ovn, da siver vannet fra fisken ut og blander seg med det andre og blir en knall saus. Fruen foretrekker baconet mer knasende. Men begge er enige om at begge varianter dunker olivenolje og tomatsaus bacalao i støvlene. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/371615-hva-skal-du-spise-i-kveld/page/2/#findComment-3249451 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest togli Skrevet 29. oktober 2011 Del Skrevet 29. oktober 2011 Anbefales jeg liker best fullgratinering i ovn, da siver vannet fra fisken ut og blander seg med det andre og blir en knall saus. Fruen foretrekker baconet mer knasende. Men begge er enige om at begge varianter dunker olivenolje og tomatsaus bacalao i støvlene. Jeg digger baccalao uansett, men den beste baccalaoen jeg har smakt er hvit baccalao..... Var på besvimelsens rand 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/371615-hva-skal-du-spise-i-kveld/page/2/#findComment-3249476 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hønemoren Skrevet 29. oktober 2011 Del Skrevet 29. oktober 2011 Lammesteik, fløtegratinerte poteter, bernaisesaus, broccoli, rosenkål og mintgele'. Smakte godt...med god rødvin til:-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/371615-hva-skal-du-spise-i-kveld/page/2/#findComment-3249509 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hypoen Skrevet 29. oktober 2011 Del Skrevet 29. oktober 2011 Vi har akkurat spist hjemmelaget pizza. Også hadde vi en deilig rødvin ved siden av Kjøttfondue : ) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/371615-hva-skal-du-spise-i-kveld/page/2/#findComment-3249518 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ånden Skrevet 29. oktober 2011 Del Skrevet 29. oktober 2011 Lammesteik, fløtegratinerte poteter, bernaisesaus, broccoli, rosenkål og mintgele'. Smakte godt...med god rødvin til:-) Nam det høres godt ut. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/371615-hva-skal-du-spise-i-kveld/page/2/#findComment-3249519 Del på andre sider Flere delingsvalg…
adhemar Skrevet 29. oktober 2011 Del Skrevet 29. oktober 2011 Lammesteik, fløtegratinerte poteter, bernaisesaus, broccoli, rosenkål og mintgele'. Smakte godt...med god rødvin til:-) Lammesteik er konge. Har ikke prøvd med mintgele, noe du lager selv eller kjøper ? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/371615-hva-skal-du-spise-i-kveld/page/2/#findComment-3249524 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hønemoren Skrevet 29. oktober 2011 Del Skrevet 29. oktober 2011 Lammesteik er konge. Har ikke prøvd med mintgele, noe du lager selv eller kjøper ? Kjøper på Meny, helt ok, passer utmerket til lam. Du får sikkert kjøpt det i andre butikker også. Stekte steika på lav temp. i dag: 125 gr. i et par timer, ble kjempemør og god. Var surret beinfri steik. Nam nam- Rødvinen smakte også veldig godt. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/371615-hva-skal-du-spise-i-kveld/page/2/#findComment-3249530 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hønemoren Skrevet 29. oktober 2011 Del Skrevet 29. oktober 2011 Reinsdyr indrefilet Tilbehør? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/371615-hva-skal-du-spise-i-kveld/page/2/#findComment-3249534 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Druzilla Skrevet 29. oktober 2011 Del Skrevet 29. oktober 2011 Har spist kyllingkjøttkaker med hjemmelaga potetmos og blomkålgrateng 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/371615-hva-skal-du-spise-i-kveld/page/2/#findComment-3249544 Del på andre sider Flere delingsvalg…
adhemar Skrevet 29. oktober 2011 Del Skrevet 29. oktober 2011 Kjøper på Meny, helt ok, passer utmerket til lam. Du får sikkert kjøpt det i andre butikker også. Stekte steika på lav temp. i dag: 125 gr. i et par timer, ble kjempemør og god. Var surret beinfri steik. Nam nam- Rødvinen smakte også veldig godt. Må prøve en gang med mint. Slow food blir alltid best 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/371615-hva-skal-du-spise-i-kveld/page/2/#findComment-3249569 Del på andre sider Flere delingsvalg…
-ssi Skrevet 29. oktober 2011 Del Skrevet 29. oktober 2011 Hadde tenkt å lage pizza, men bikkja ville heller ha nybakt brød med leverpostei, så da tok jeg også et par brødskiver... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/371615-hva-skal-du-spise-i-kveld/page/2/#findComment-3249602 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Fiemarie Skrevet 30. oktober 2011 Del Skrevet 30. oktober 2011 [quote name=Shira )' timestamp='1319914548' post='4667115] Vi har spist ytrefilet av okse, ovnsbakte amadinepoteter, soppstuing og maiskolber. Hadde rødvin til. Guttungen hadde bringebær og eplenektar til. Har du en ok oppskrift på soppstuing? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/371615-hva-skal-du-spise-i-kveld/page/2/#findComment-3249643 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Shira :o) Skrevet 30. oktober 2011 Del Skrevet 30. oktober 2011 Har du en ok oppskrift på soppstuing? He he, min er veldig enkel. Sopp og løk stekes, har oppi litt chili, enten fersk eller tørket, litt pepper, ha på kremfløte, la det koke en stund. Har prøvd å bruke både litt rømme i, litt soyasaus i, men jeg havner alltid tilbake på denne enkle. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/371615-hva-skal-du-spise-i-kveld/page/2/#findComment-3249693 Del på andre sider Flere delingsvalg…
mariaflyfly Skrevet 30. oktober 2011 Del Skrevet 30. oktober 2011 [quote name=Shira )' timestamp='1319964115' post='4667443] He he, min er veldig enkel. Sopp og løk stekes, har oppi litt chili, enten fersk eller tørket, litt pepper, ha på kremfløte, la det koke en stund. Har prøvd å bruke både litt rømme i, litt soyasaus i, men jeg havner alltid tilbake på denne enkle. Jeg lager helt lik som din, bare med litt hvitløk i stedet for chili Og litt hakka bladpersille til slutt hvis jeg har 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/371615-hva-skal-du-spise-i-kveld/page/2/#findComment-3249696 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Shira :o) Skrevet 30. oktober 2011 Del Skrevet 30. oktober 2011 Jeg lager helt lik som din, bare med litt hvitløk i stedet for chili Og litt hakka bladpersille til slutt hvis jeg har Hvitløk er også godt i! Bladpersille har jeg omtrent aldri, er noe med lufta i huset, det meste som er grønt dauer. Skjønner det ikke. ;o) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/371615-hva-skal-du-spise-i-kveld/page/2/#findComment-3249705 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.