Liliaceae Skrevet 10. november 2011 Skrevet 10. november 2011 Vi skal ha fest i desember for 30 personer, og jeg pusler litt med planlegging. Tenkte følgende: Alle får velkomstdrink når de kommer, de er invitert til halv syv. Passer det da å begynne å sette frem maten syv, en halvtime etterpå? Eller bør jeg sette fram maten rett før halv syv? Vi skal ha koldtbord, og lite som må holdes varmt. (karbonader og en rett til tenker vi) 0 Siter
Gjest ca43år Skrevet 11. november 2011 Skrevet 11. november 2011 Halv 7, for alle kommer garantert ikke presis. Kanskje du bør skrive at maten serveres halv 7 så folk VET det. 0 Siter
Mrs D Skrevet 11. november 2011 Skrevet 11. november 2011 Spørs vel hvor mye det er? Når jeg lager koldtbord pleier jeg ha temmelig mye forskjellig, og det vil ta tid å sette det frem. Det ville jeg definitivt like å være ferdig med før gjestene kom sånn at jeg kunne tilbringe tiden sammen med gjestene. Eventuelt varme retter ville jeg heller satt av plass til, og så satt de frem rett før servering. 0 Siter
Liliaceae Skrevet 14. november 2011 Forfatter Skrevet 14. november 2011 Spørs vel hvor mye det er? Når jeg lager koldtbord pleier jeg ha temmelig mye forskjellig, og det vil ta tid å sette det frem. Det ville jeg definitivt like å være ferdig med før gjestene kom sånn at jeg kunne tilbringe tiden sammen med gjestene. Eventuelt varme retter ville jeg heller satt av plass til, og så satt de frem rett før servering. Veldig mye forskjellig, så tror nok det er lurt å begynne å sette det ut tyve min før gjestene skal være der. Den første halvtimen er det jo mingling og velkomstdrink, og da kan jeg gå litt til og fra om jeg ikke skulle bli ferdig. Den varme maten tas ut av ovnen rett før gjestene setter seg. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.