Lillemus Skrevet 11. mars 2012 Del Skrevet 11. mars 2012 Jeg har oppdaget noe som heter crushed tomatoes som kommer i samme slags glass som tomatpure, kliner det utover pizzadeigen, tar på ost, smårettskinke, pepperoni (pluss paprika, ananas og tomat og sånt rusk på halvparten) pluss pizzakrydder. Smack i ovnen på 300 grader og ferdig på 10 minutter. Smaker utrolig godt, og jeg slipper å koke og smake til pizzasaus. ''Smaker utrolig godt, og jeg slipper å koke og smake til pizzasaus.'' Vi synes den beste pizzasausen er når jeg tar en god dæsj idun tomatketchup, nesten like mye bbq-saus, en dæsj chilisaus, litt pepper og en god slant pizzakrydder - rører det hele sammen og smører utover pizzaleiven. Kjempegodt! ) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/377029-din-beste-pizzadeig/page/2/#findComment-3313609 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest GA Skrevet 11. mars 2012 Del Skrevet 11. mars 2012 ''Smaker utrolig godt, og jeg slipper å koke og smake til pizzasaus.'' Vi synes den beste pizzasausen er når jeg tar en god dæsj idun tomatketchup, nesten like mye bbq-saus, en dæsj chilisaus, litt pepper og en god slant pizzakrydder - rører det hele sammen og smører utover pizzaleiven. Kjempegodt! ) ja, noe sånt gjorde jeg også før jeg oppdaget denne tomatgreia. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/377029-din-beste-pizzadeig/page/2/#findComment-3313692 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Onsdag1365380628 Skrevet 11. mars 2012 Del Skrevet 11. mars 2012 3-4 dl varmt vann en sprut olje 1 pk tørrgjær litt salt Blandes med hvetemel i bolle, bruk sleiv og rør inn mel til klissete deig som smøres ut på smurt plate. Veldig enkelt, du slipper å kjevle og jeg lar den heve på plata mens jeg lager fyllet. Deigen blir lett å sprø og smaker nydelig. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/377029-din-beste-pizzadeig/page/2/#findComment-3313707 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Kayia Skrevet 11. mars 2012 Del Skrevet 11. mars 2012 Takk for tips! Brukte flyflys oppskrift, inkl. kjøkkenmaskin, eklsl. lamgtidsheving i kjøleskap. Ble knallgod, men bunnen kunne godt ha vært enda tynnere. Men da trenger jeg en mer fleksibel deig, kanskje langtidsheving hjelper? Og jeg står på mitt om st pizza ikke er superenkelt og raskt. Lagde saus som fikk koke en god stund, og med deig og alt blir det mye tid og mye griseri. Men det hjelper godt ikke å ha hastverk og med et glass vin til kokken :-). Vet vel egentlig ikke om det er elting for hånd som har gjort susen men syns faktisk deigen er mindre seig enn tidligere. Prøver å sette deig tidligere på dagen og la den stå lenge, men er som regel såpass sent ute at jeg ikke har bred erfaring med å redusere gjærmengden hehe. Neste gang derimot... ;-) Snedig å lese flyflys oppskrift, omtrent omvent av min (Jamies) - mange veger til Rom mao. Mengdeforholdet på "min" passer imidlertid min gane bedre siden jeg liker italiesnk tynn, bunn bedre enn fluffy pan-style. Et tips på tampen forresten: Ha i en ss eller to med solmodne tomater i sausen + noen artisjokker (delt i fire) på toppen. Spesielt godt dersom du topper med serano eller parma 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/377029-din-beste-pizzadeig/page/2/#findComment-3313897 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dorthe Skrevet 11. mars 2012 Del Skrevet 11. mars 2012 Jeg har oppdaget noe som heter crushed tomatoes som kommer i samme slags glass som tomatpure, kliner det utover pizzadeigen, tar på ost, smårettskinke, pepperoni (pluss paprika, ananas og tomat og sånt rusk på halvparten) pluss pizzakrydder. Smack i ovnen på 300 grader og ferdig på 10 minutter. Smaker utrolig godt, og jeg slipper å koke og smake til pizzasaus. Den pizzaen var helt etter min smak altså. Jeg bruker også fyllet oppå osten og synes pepperonipizza er aldeles nydelig. Har du forresten smakt den mexicanske pølsa de selger på Kiwi, den er sterk og antagelig veldig god på pizza. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/377029-din-beste-pizzadeig/page/2/#findComment-3313909 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Elextra Skrevet 11. mars 2012 Del Skrevet 11. mars 2012 Vet vel egentlig ikke om det er elting for hånd som har gjort susen men syns faktisk deigen er mindre seig enn tidligere. Prøver å sette deig tidligere på dagen og la den stå lenge, men er som regel såpass sent ute at jeg ikke har bred erfaring med å redusere gjærmengden hehe. Neste gang derimot... ;-) Snedig å lese flyflys oppskrift, omtrent omvent av min (Jamies) - mange veger til Rom mao. Mengdeforholdet på "min" passer imidlertid min gane bedre siden jeg liker italiesnk tynn, bunn bedre enn fluffy pan-style. Et tips på tampen forresten: Ha i en ss eller to med solmodne tomater i sausen + noen artisjokker (delt i fire) på toppen. Spesielt godt dersom du topper med serano eller parma Nam, nå ble jeg jammen sulten, kan vi ta pizza i dag og, tro? Minn meg i hvertfall på å sjekke disse tipsene neste gang! :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/377029-din-beste-pizzadeig/page/2/#findComment-3313949 Del på andre sider Flere delingsvalg…
jubalong70 Skrevet 11. mars 2012 Del Skrevet 11. mars 2012 9 dl mel (enten bare hvetemel eller blandet med noe grovmel) 3 dl lunkent vann 1 ts salt 1 pk tørrgjær god olje (oliven/raps) til seig og god deig. Bland alt. Ha i kjøkkenmaskin og kjør i rundt 5 minutter. Heves til dobbel størrelse. Passer til stor ovnspanne. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/377029-din-beste-pizzadeig/page/2/#findComment-3314005 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Elextra Skrevet 11. mars 2012 Del Skrevet 11. mars 2012 9 dl mel (enten bare hvetemel eller blandet med noe grovmel) 3 dl lunkent vann 1 ts salt 1 pk tørrgjær god olje (oliven/raps) til seig og god deig. Bland alt. Ha i kjøkkenmaskin og kjør i rundt 5 minutter. Heves til dobbel størrelse. Passer til stor ovnspanne. Jeg hadde ørlite mer mel og vann, og det holdt til tre langpanner. Enda skulle jeg gjerne hatt litt tynnere bunn . Takk for svar! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/377029-din-beste-pizzadeig/page/2/#findComment-3314013 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Kayia Skrevet 11. mars 2012 Del Skrevet 11. mars 2012 Nam, nå ble jeg jammen sulten, kan vi ta pizza i dag og, tro? Minn meg i hvertfall på å sjekke disse tipsene neste gang! :-) Angrer allerede thaisuppen vi hadde her i huset. En god italiensk en hadde vært supert i kveld kjenner jeg. Pluss litt potetgull etterpå *lørdagsfølelse* 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/377029-din-beste-pizzadeig/page/2/#findComment-3314118 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Elextra Skrevet 11. mars 2012 Del Skrevet 11. mars 2012 Angrer allerede thaisuppen vi hadde her i huset. En god italiensk en hadde vært supert i kveld kjenner jeg. Pluss litt potetgull etterpå *lørdagsfølelse* Her ble det patasalat med kylling. Godt i og for seg, men kvalifiserer absolutt til litt øl og chips til aftens. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/377029-din-beste-pizzadeig/page/2/#findComment-3314226 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Kayia Skrevet 11. mars 2012 Del Skrevet 11. mars 2012 Her ble det patasalat med kylling. Godt i og for seg, men kvalifiserer absolutt til litt øl og chips til aftens. Her har mannen i huset vært ute og handlet brød (de løsriver seg fra mitt grove fiberbrød - makan) - og hadde noe som knitret i en pose han forsøkte å holde sjult for jr. Jeg øyner håp for at helga ennå ikke er over... ;-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/377029-din-beste-pizzadeig/page/2/#findComment-3314250 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Elextra Skrevet 11. mars 2012 Del Skrevet 11. mars 2012 Jeg har oppdaget noe som heter crushed tomatoes som kommer i samme slags glass som tomatpure, kliner det utover pizzadeigen, tar på ost, smårettskinke, pepperoni (pluss paprika, ananas og tomat og sånt rusk på halvparten) pluss pizzakrydder. Smack i ovnen på 300 grader og ferdig på 10 minutter. Smaker utrolig godt, og jeg slipper å koke og smake til pizzasaus. Crushed tomatoes, er kke det bare vanlige hakkede tomater på boks, da? Jeg bruker slike i både pizza- og pastasaus, da gjerne sammen med tomatpurė, løk, hvitløk og diverse urter og krydder. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/377029-din-beste-pizzadeig/page/2/#findComment-3314274 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 11. mars 2012 Del Skrevet 11. mars 2012 ja, noe sånt gjorde jeg også før jeg oppdaget denne tomatgreia. Men crushed tomatoes - er ikke det bare knuste tomater? Jeg synes ikke det blir så godt. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/377029-din-beste-pizzadeig/page/2/#findComment-3314282 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest GA Skrevet 11. mars 2012 Del Skrevet 11. mars 2012 Crushed tomatoes, er kke det bare vanlige hakkede tomater på boks, da? Jeg bruker slike i både pizza- og pastasaus, da gjerne sammen med tomatpurė, løk, hvitløk og diverse urter og krydder. nei, det er ikke hermetiske knuste tomater, det er sånne glass som det her, bortsett fra at det heter "crushed tomatoes" og ikke tomatpure. http://www.stavland.no/ 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/377029-din-beste-pizzadeig/page/2/#findComment-3314338 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest GA Skrevet 11. mars 2012 Del Skrevet 11. mars 2012 Men crushed tomatoes - er ikke det bare knuste tomater? Jeg synes ikke det blir så godt. nei, det er ikke bare knuste tomater. Er ikke hermetikkboks men glass. http://www.stavland.no/ sånn, men den er ikke på dette bildet. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/377029-din-beste-pizzadeig/page/2/#findComment-3314339 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Elextra Skrevet 11. mars 2012 Del Skrevet 11. mars 2012 nei, det er ikke hermetiske knuste tomater, det er sånne glass som det her, bortsett fra at det heter "crushed tomatoes" og ikke tomatpure. http://www.stavland.no/ Hm, ok, dette produktet er jeg ikke kjent med - må kanskje prøves :-). 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/377029-din-beste-pizzadeig/page/2/#findComment-3314351 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 11. mars 2012 Del Skrevet 11. mars 2012 nei, det er ikke bare knuste tomater. Er ikke hermetikkboks men glass. http://www.stavland.no/ sånn, men den er ikke på dette bildet. Hva består det av? Tomater og krydder? Bare tomatpure er ikke godt på pizza. ) Men som jeg skjønner er det noe annet enn det. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/377029-din-beste-pizzadeig/page/2/#findComment-3314361 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest GA Skrevet 11. mars 2012 Del Skrevet 11. mars 2012 Hva består det av? Tomater og krydder? Bare tomatpure er ikke godt på pizza. ) Men som jeg skjønner er det noe annet enn det. er uten krydder. og det er ikke tomatpure nei. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/377029-din-beste-pizzadeig/page/2/#findComment-3314371 Del på andre sider Flere delingsvalg…
jubalong70 Skrevet 12. mars 2012 Del Skrevet 12. mars 2012 Jeg hadde ørlite mer mel og vann, og det holdt til tre langpanner. Enda skulle jeg gjerne hatt litt tynnere bunn . Takk for svar! Ja, bunnen blir litt "romslig". 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/377029-din-beste-pizzadeig/page/2/#findComment-3314558 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mirabell Skrevet 12. mars 2012 Del Skrevet 12. mars 2012 Takk for tips! Brukte flyflys oppskrift, inkl. kjøkkenmaskin, eklsl. lamgtidsheving i kjøleskap. Ble knallgod, men bunnen kunne godt ha vært enda tynnere. Men da trenger jeg en mer fleksibel deig, kanskje langtidsheving hjelper? Og jeg står på mitt om st pizza ikke er superenkelt og raskt. Lagde saus som fikk koke en god stund, og med deig og alt blir det mye tid og mye griseri. Men det hjelper godt ikke å ha hastverk og med et glass vin til kokken :-). ''Lagde saus som fikk koke en god stund'' Et tips er å lage mye saus og fryse i porsjonspakninger. Selv om jeg må innrømme at jeg pleier å kjøpe Peppes' pizzasaus fra kjøledisken selv... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/377029-din-beste-pizzadeig/page/2/#findComment-3314560 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.