Gjest 17-mai middag Skrevet 11. mai 2012 Skrevet 11. mai 2012 Tenkte å be familien til middag 17-mai og tenkte å bruke finnbiff til dette. Har noen ett tips på en riktig god festgryte eller hvilke tilbehør og eventuel saus som er god og som de fleste liker? Tips til en fristende dessert også? Tar i mot ideer med stor takk 0 Siter
Onsdag1365380628 Skrevet 11. mai 2012 Skrevet 11. mai 2012 Jeg pleier å steke finnbiff, sopp og løk. Så heller jeg over fløte og lar det koke noen minutter til fløten blir passe tykk som saus. Smak til med salt og pepper. Nydelig med hjemmelaget potetstappe til. Og babygulrøtter som er smørdampet. Server med tyttebær ved siden av. Nydelig og enkel gryte. God appetitt! 0 Siter
Onsdag1365380628 Skrevet 11. mai 2012 Skrevet 11. mai 2012 Jeg pleier å steke finnbiff, sopp og løk. Så heller jeg over fløte og lar det koke noen minutter til fløten blir passe tykk som saus. Smak til med salt og pepper. Nydelig med hjemmelaget potetstappe til. Og babygulrøtter som er smørdampet. Server med tyttebær ved siden av. Nydelig og enkel gryte. God appetitt! 0 Siter
Onsdag1365380628 Skrevet 11. mai 2012 Skrevet 11. mai 2012 Jeg pleier å steke finnbiff, sopp og løk. Så heller jeg over fløte og lar det koke noen minutter til fløten blir passe tykk som saus. Smak til med salt og pepper. Nydelig med hjemmelaget potetstappe til. Og babygulrøtter som er smørdampet. Server med tyttebær ved siden av. Nydelig og enkel gryte. God appetitt! 0 Siter
Onsdag1365380628 Skrevet 11. mai 2012 Skrevet 11. mai 2012 Jeg pleier å steke finnbiff, sopp og løk. Så heller jeg over fløte og lar det koke noen minutter til fløten blir passe tykk som saus. Smak til med salt og pepper. Nydelig med hjemmelaget potetstappe til. Og babygulrøtter som er smørdampet. Server med tyttebær ved siden av. Nydelig og enkel gryte. God appetitt! 0 Siter
Mrs D Skrevet 11. mai 2012 Skrevet 11. mai 2012 Lager den på samme måte som Onsdag, men jeg syns det skal være rosenkål til finnbiff. Og vanlige, kokte poteter. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.