Gjest Ønsker noe nytt Skrevet 13. mai 2012 Skrevet 13. mai 2012 noen som har noe å anbefale, gjerne hjemmelaget med mørt kjøtt i (: 0 Siter
Gjest men har ingen oppskrift Skrevet 13. mai 2012 Skrevet 13. mai 2012 Biff Stroganoff mmmmmmmmmm 0 Siter
Gjest Ønsker noe nytt Skrevet 14. mai 2012 Skrevet 14. mai 2012 Biff Stroganoff mmmmmmmmmm Jaaa....har du en god oppskrift kanskje? (: 0 Siter
Gjest burgundergryte Skrevet 14. mai 2012 Skrevet 14. mai 2012 Boeuf bourguignon (burgundergryte). Bare google det, så kommer det opp oppskrifter. Da koker oksekjøttet seg utrolig mørt, og den er like god når den varmes opp dagen etter. 0 Siter
Dorthe Skrevet 14. mai 2012 Skrevet 14. mai 2012 Ungarsk gulasj, oksekjøtt med masse paprika, gulrøtter og poteter som koker i tomatsaus laget av tomatpure. Jeg bruker både chilli, hvitløk og paprikapulver i. 0 Siter
Gjest Shira :o) Skrevet 14. mai 2012 Skrevet 14. mai 2012 Jaaa....har du en god oppskrift kanskje? (: http://www.doktoronline.no/forum3/bin/gotomsg.wa2?MessageId=4758900 Klippet: ''Bruner kjøttbitene, krydrer gjerne siden hjortekjøtt har lite viltsmak. Har på vann, koker lenge, gjerne en time. Har oppi hakket tomater og buljong, steker sopp, løk paprika og har oppi, lar koke en time til, så kremfløte til slutt. Koker til passe tykkelse, evnt har oppi litt maizenna jevner om det er for tynt.'' Bare bruk vanlig oksekjøtt. 0 Siter
Dorthe Skrevet 14. mai 2012 Skrevet 14. mai 2012 [quote name=Shira )' timestamp='1337001423' post='4760161] http://www.doktoronline.no/forum3/bin/gotomsg.wa2?MessageId=4758900 Klippet: ''Bruner kjøttbitene, krydrer gjerne siden hjortekjøtt har lite viltsmak. Har på vann, koker lenge, gjerne en time. Har oppi hakket tomater og buljong, steker sopp, løk paprika og har oppi, lar koke en time til, så kremfløte til slutt. Koker til passe tykkelse, evnt har oppi litt maizenna jevner om det er for tynt.'' Bare bruk vanlig oksekjøtt. Jeg bruker lettrømme istedenfor fløte og synes den syrlige smaken. 0 Siter
Gjest Shira :o) Skrevet 14. mai 2012 Skrevet 14. mai 2012 Jeg bruker lettrømme istedenfor fløte og synes den syrlige smaken. Det er også veldig godt! Sambo er ikke så glad i den syrloge som jeg, og siden jeg liker fløtebasert også, så blir det som oftes det. Jeg spiser rømme på og i det meste jeg, nammenam! 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 14. mai 2012 Skrevet 14. mai 2012 http://www.channel4.com/4food/recipes/chefs/gordon-ramsay/smoked-paprika-chicken-stroganoff-recipe Chili con carne (med ordentlig kjøtt, ikke kjøttdeig!) Coq au vin. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.