Gå til innhold

Cottage cheese i gjærdeig


Anbefalte innlegg

Gjest Fersk kokk
Skrevet

Har lest at om en har Cottage Cheese i gjærdeigen, så holder bakverket seg lengre.. Gjelder dette alle typer bakverk? Hvor mye skal en ha oppi deigen?

Skrevet

Kjør den i så fall glatt med en stavmikser eller foodprosessor først ellers blir det små, hvite klumper i deigen. Om cc gjør at baksten holder seg lenger vet jeg ikke, men det gir litt proteiner i alle fall og gjør det kanskje litt saftigere.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...