Gjest Fersk kokk Skrevet 14. mai 2012 Del Skrevet 14. mai 2012 Har lest at om en har Cottage Cheese i gjærdeigen, så holder bakverket seg lengre.. Gjelder dette alle typer bakverk? Hvor mye skal en ha oppi deigen? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/379461-cottage-cheese-i-gj%C3%A6rdeig/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 15. mai 2012 Del Skrevet 15. mai 2012 Kjør den i så fall glatt med en stavmikser eller foodprosessor først ellers blir det små, hvite klumper i deigen. Om cc gjør at baksten holder seg lenger vet jeg ikke, men det gir litt proteiner i alle fall og gjør det kanskje litt saftigere. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/379461-cottage-cheese-i-gj%C3%A6rdeig/#findComment-3340357 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.