Gjest Mørt kjøtt Skrevet 15. mai 2012 Del Skrevet 15. mai 2012 mørt? Skal prøve meg på en chiligryte (egentlig pølser i, men vil bytte ut til kjøtt istedet). Vet noen om jeg bør koke kjøttet først og ha de andre igredienser mot slutten eller? Tenker også på at det om det er bogkjøtt eller bryst ovs som egner seg som grytekjøtt? Er sikkert noen der ute som har bedre greie enn meg 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/379468-hvor-lenge-skal-storfekj%C3%B8ttet-koke-for-%C3%A5-bli/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest noe sånt???? Skrevet 15. mai 2012 Del Skrevet 15. mai 2012 Er det ikke så at det blir mørere og beholder saftigheten om du først freser det i en panne, og så koker det en time eller så? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/379468-hvor-lenge-skal-storfekj%C3%B8ttet-koke-for-%C3%A5-bli/#findComment-3340388 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tonette Skrevet 15. mai 2012 Del Skrevet 15. mai 2012 Jeg bruner kjøttet først i en stekepanne og så koker jeg det i 2 timer. Da blir det veldig mørt og godt. Mulig det holder med kortere tid også, kommer litt an på hvor store kjøttstykker du har. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/379468-hvor-lenge-skal-storfekj%C3%B8ttet-koke-for-%C3%A5-bli/#findComment-3340397 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Mørt kjøtt Skrevet 15. mai 2012 Del Skrevet 15. mai 2012 Er det ikke så at det blir mørere og beholder saftigheten om du først freser det i en panne, og så koker det en time eller så? Hvor store stykker bør man ha når en koker kjøttet....skjære det i terninger eller? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/379468-hvor-lenge-skal-storfekj%C3%B8ttet-koke-for-%C3%A5-bli/#findComment-3340421 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest noe sånt???? Skrevet 15. mai 2012 Del Skrevet 15. mai 2012 Hvor store stykker bør man ha når en koker kjøttet....skjære det i terninger eller? Jeg pleier å skjære det i fingertykke strimler som jeg steker, så koker jeg de. Hvor lenge varierer litt på kjøttet, men 1-2 timer... Marinert kjøtt blir mørt fortere tror jeg Har du trykkoker så koker det på null komma niks 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/379468-hvor-lenge-skal-storfekj%C3%B8ttet-koke-for-%C3%A5-bli/#findComment-3340422 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 15. mai 2012 Del Skrevet 15. mai 2012 Jeg lagde oksegryte forleden og den kokte i 3 timer, da brukte jeg stykker som var hakket større enn spiseklare. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/379468-hvor-lenge-skal-storfekj%C3%B8ttet-koke-for-%C3%A5-bli/#findComment-3340437 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Fersk kokk Skrevet 15. mai 2012 Del Skrevet 15. mai 2012 Har du oppskrift på den chiligryten? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/379468-hvor-lenge-skal-storfekj%C3%B8ttet-koke-for-%C3%A5-bli/#findComment-3340710 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.