Gå til innhold

Hvilket smør brukes i suksesskake?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Annonse

Du kan fint bruke melange. Bare ha i litt og litt om gangen, og rør det godt i. At røra bare blir flytende av melange er bare noe stort tull i hvert fall, da er det noen som ikke har laget det riktig. Hva man liker best av smak er jo opp til hver og en, jeg er ikke så glad i meierismør, så jeg bruker heller melange eller soft melange. :)

Gjest Kusinen

Du kan fint bruke melange. Bare ha i litt og litt om gangen, og rør det godt i. At røra bare blir flytende av melange er bare noe stort tull i hvert fall, da er det noen som ikke har laget det riktig. Hva man liker best av smak er jo opp til hver og en, jeg er ikke så glad i meierismør, så jeg bruker heller melange eller soft melange. :)

Takk, da prøver jeg Melange eller Bremykt! Jeg liker nemlig heller ikke Meierismør ;)

Takk, da prøver jeg Melange eller Bremykt! Jeg liker nemlig heller ikke Meierismør ;)

''Takk, da prøver jeg Melange eller Bremykt! Jeg liker nemlig heller ikke Meierismør ;)''

Bruk Brenykt du. ;o) Det består nemlig av 70% meierismør og 30% rapsolje.

Gjest Kusinen

''Takk, da prøver jeg Melange eller Bremykt! Jeg liker nemlig heller ikke Meierismør ;)''

Bruk Brenykt du. ;o) Det består nemlig av 70% meierismør og 30% rapsolje.

''Bruk Brenykt du. ;o) Det består nemlig av 70% meierismør og 30% rapsolje.''

Er det sant? Hehe, da er det jo egentlig litt rart jeg liker Bremykt og ikke meierismør B-)

''Bruk Brenykt du. ;o) Det består nemlig av 70% meierismør og 30% rapsolje.''

Er det sant? Hehe, da er det jo egentlig litt rart jeg liker Bremykt og ikke meierismør B-)

Hvis du ikke blander med Brelett da? Bremykt er i gul eske, Brelett i rød (finnes i en grønn variant også). Vi bruker bare meierismør og bremykt, men jeg er enig i at meierismør ikke passer til absolutt alt i grunnen, da er bremykt et godt alternativ. Margariner bruker vi overhodet ikke, de består for en stor del av palmeolje som man bør holde seg unna av flere grunner.

Gjest Kusinen

Hvis du ikke blander med Brelett da? Bremykt er i gul eske, Brelett i rød (finnes i en grønn variant også). Vi bruker bare meierismør og bremykt, men jeg er enig i at meierismør ikke passer til absolutt alt i grunnen, da er bremykt et godt alternativ. Margariner bruker vi overhodet ikke, de består for en stor del av palmeolje som man bør holde seg unna av flere grunner.

Nei, jeg vet forskjellen på Bremykt og Brelett ;)

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...