Gjest Kusinen Skrevet 15. juli 2012 Skrevet 15. juli 2012 I det gule fyllet. Er det ok å bruke Melange eller MÅ det være meierismør? Går det greit å droppe smøret? Fyllet blir vel like godt med "bare"eggeplommer, sukker og kremfløte? 0 Siter
spiky Skrevet 15. juli 2012 Skrevet 15. juli 2012 Du må faktisk bruke meierismør. Med margaring vil du få en vemmelig bismak på kremen. Og uten smør, vil ikke kremen bli stiv, ei heller særlig god på smak. Du må nok ut og skaffe smør:-) 0 Siter
jubalong70 Skrevet 15. juli 2012 Skrevet 15. juli 2012 Melange gjør at kremen ikke stivner - blir bare en flytende guffe Meierismør er tingen, ja 0 Siter
Elis31 Skrevet 15. juli 2012 Skrevet 15. juli 2012 Melange er ut og smør er in. Jeg spiser masse smør og har gått ned mange kilo. 0 Siter
WaTfM? Skrevet 15. juli 2012 Skrevet 15. juli 2012 Melange er ut og smør er in. Jeg spiser masse smør og har gått ned mange kilo. Sant? Dette er det eneste du har forandret på, og du har gått ned masse? 0 Siter
BobbyPeru Skrevet 15. juli 2012 Skrevet 15. juli 2012 Ikke tulle det til nå. Bare godtsmør er godt nok til formålet. Eller meierismør som det heter på fint. 0 Siter
Anki Skrevet 15. juli 2012 Skrevet 15. juli 2012 Du kan fint bruke melange. Bare ha i litt og litt om gangen, og rør det godt i. At røra bare blir flytende av melange er bare noe stort tull i hvert fall, da er det noen som ikke har laget det riktig. Hva man liker best av smak er jo opp til hver og en, jeg er ikke så glad i meierismør, så jeg bruker heller melange eller soft melange. 0 Siter
Gjest Kusinen Skrevet 16. juli 2012 Skrevet 16. juli 2012 Du kan fint bruke melange. Bare ha i litt og litt om gangen, og rør det godt i. At røra bare blir flytende av melange er bare noe stort tull i hvert fall, da er det noen som ikke har laget det riktig. Hva man liker best av smak er jo opp til hver og en, jeg er ikke så glad i meierismør, så jeg bruker heller melange eller soft melange. Takk, da prøver jeg Melange eller Bremykt! Jeg liker nemlig heller ikke Meierismør 0 Siter
Gjest Kusinen Skrevet 16. juli 2012 Skrevet 16. juli 2012 Melange er ut og smør er in. Jeg spiser masse smør og har gått ned mange kilo. Melange og smør har jo like mange kalorier, så dette er ikke et spørsmål om å "spare på fettet". Kan bare ikke fordra smaken av meierismør. 0 Siter
Lillemus Skrevet 17. juli 2012 Skrevet 17. juli 2012 Takk, da prøver jeg Melange eller Bremykt! Jeg liker nemlig heller ikke Meierismør ''Takk, da prøver jeg Melange eller Bremykt! Jeg liker nemlig heller ikke Meierismør ;)'' Bruk Brenykt du. ;o) Det består nemlig av 70% meierismør og 30% rapsolje. 0 Siter
Gjest Kusinen Skrevet 17. juli 2012 Skrevet 17. juli 2012 ''Takk, da prøver jeg Melange eller Bremykt! Jeg liker nemlig heller ikke Meierismør ;)'' Bruk Brenykt du. ;o) Det består nemlig av 70% meierismør og 30% rapsolje. ''Bruk Brenykt du. ;o) Det består nemlig av 70% meierismør og 30% rapsolje.'' Er det sant? Hehe, da er det jo egentlig litt rart jeg liker Bremykt og ikke meierismør B-) 0 Siter
Lillemus Skrevet 17. juli 2012 Skrevet 17. juli 2012 ''Bruk Brenykt du. ;o) Det består nemlig av 70% meierismør og 30% rapsolje.'' Er det sant? Hehe, da er det jo egentlig litt rart jeg liker Bremykt og ikke meierismør B-) Hvis du ikke blander med Brelett da? Bremykt er i gul eske, Brelett i rød (finnes i en grønn variant også). Vi bruker bare meierismør og bremykt, men jeg er enig i at meierismør ikke passer til absolutt alt i grunnen, da er bremykt et godt alternativ. Margariner bruker vi overhodet ikke, de består for en stor del av palmeolje som man bør holde seg unna av flere grunner. 0 Siter
Gjest Kusinen Skrevet 17. juli 2012 Skrevet 17. juli 2012 Hvis du ikke blander med Brelett da? Bremykt er i gul eske, Brelett i rød (finnes i en grønn variant også). Vi bruker bare meierismør og bremykt, men jeg er enig i at meierismør ikke passer til absolutt alt i grunnen, da er bremykt et godt alternativ. Margariner bruker vi overhodet ikke, de består for en stor del av palmeolje som man bør holde seg unna av flere grunner. Nei, jeg vet forskjellen på Bremykt og Brelett 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.