Gjest Ingen gourmetkokk Skrevet 22. juli 2012 Del Skrevet 22. juli 2012 Dårlig med matlaging. Har tatt opp noe lettsaltet torsk som jeg tenkte å koke. Men går det like greitt å ha i folie i stekeovnen og evt hvor lenge? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/381770-torsk/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest prust Skrevet 22. juli 2012 Del Skrevet 22. juli 2012 Litt seint svar, men sånn til neste gang du har torsk, så vil jeg anbefale koking. Kjempeenkelt og kjempegodt: Kok opp vann i ei gryte - ha 3/4 dl salt pr liter vann (altså veldig salt vann). Legg fiskestykkene nedi, og la dem ligge og syde (ikke koke, men nesten, - helt til kjøttet løsner fra beinet (5-10 minutter). Server med kokte poteter, kokte gulrøtter, persille, smeltet smør og sterk sennep :-))))) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/381770-torsk/#findComment-3367356 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 22. juli 2012 Del Skrevet 22. juli 2012 Denne er fantastisk god: http://www.dinmat.no/content/view/full/14949 Jeg spiste meg omtrent fordervet, men vent helt til slutt med å ha oppi rekene, la dem bare bli varme de siste 2-3 minuttene. Mmmm.... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/381770-torsk/#findComment-3367358 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest prust Skrevet 22. juli 2012 Del Skrevet 22. juli 2012 Denne er fantastisk god: http://www.dinmat.no/content/view/full/14949 Jeg spiste meg omtrent fordervet, men vent helt til slutt med å ha oppi rekene, la dem bare bli varme de siste 2-3 minuttene. Mmmm.... Oi - det så sabla godt ut!!!! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/381770-torsk/#findComment-3367361 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.