Gå til innhold

Billig, sunn, god mat


Anbefalte innlegg

Skrevet

Takk for svar.

Jeg finner vel ut av det.

Jeg skrev bare for å få oppmerksomhet.

Gå deg en tur istedet.

Skrevet

Gå deg en tur istedet.

Men jeg vil ikke slite fysisk, jeg vil ha oppmerksomhet!

Gjest Hulderen
Skrevet

Takk for svar.

Jeg finner vel ut av det.

Jeg skrev bare for å få oppmerksomhet.

Bare for å få oppmerksomhet?!?

Vel, takk for infoen. Jeg er glad jeg leste tråden først, før jeg kastet bort tid på å beskrive et par gode, sunne og billige matretter for deg. Jeg hadde alt valgt ut hvilke jeg skulle gi deg.

Skrevet

Bare for å få oppmerksomhet?!?

Vel, takk for infoen. Jeg er glad jeg leste tråden først, før jeg kastet bort tid på å beskrive et par gode, sunne og billige matretter for deg. Jeg hadde alt valgt ut hvilke jeg skulle gi deg.

Alt jeg noensinne har skrevet her inne har bare vært for å få oppmerksomhet!!!

Skrevet

Men jeg vil ikke slite fysisk, jeg vil ha oppmerksomhet!

Gå langs Akerselva og mat endene, du vil få mye oppmerksomhet fra dem.

Skrevet

Gå langs Akerselva og mat endene, du vil få mye oppmerksomhet fra dem.

Det er ikke så morsomt med oppmerksomhet fra _ender_.

Det er jo et menneskelig behov å få oppmerksomhet da. Alle trenger jo det. Jeg tror faktisk det er en av de få tingene "alt" kan kokes ned til, jeg, av menneskenatur.

Skrevet

Har du noen retter med kantarell?

http://www.soppgleder.no/index.php?p=1_57_Traktkantarellsuppe

(Har laga den uten blåmuggost og dill, det var kjempegodt!)

Steik dem sammen med litt finhakka hvitløk, sjalottløk og en klatt smør. Strø over litt finhakka bladpersille og ha på salt og pepper når det er ferdig. Kjempegodt på brødskiva og helt nydelig sammen med eggerøre! (og du lager selvfølgelig eggerøra på Gordon Ramsay-vis, det er sååå mye bedre!

) Det er også innmari godt sammen med pasta - superbillig og enkelt middag.
Skrevet

http://www.soppgleder.no/index.php?p=1_57_Traktkantarellsuppe

(Har laga den uten blåmuggost og dill, det var kjempegodt!)

Steik dem sammen med litt finhakka hvitløk, sjalottløk og en klatt smør. Strø over litt finhakka bladpersille og ha på salt og pepper når det er ferdig. Kjempegodt på brødskiva og helt nydelig sammen med eggerøre! (og du lager selvfølgelig eggerøra på Gordon Ramsay-vis, det er sååå mye bedre!

) Det er også innmari godt sammen med pasta - superbillig og enkelt middag.

Hvitløk på sopp? Usj... :-)

candyqueen_83
Skrevet

http://www.soppgleder.no/index.php?p=1_57_Traktkantarellsuppe

(Har laga den uten blåmuggost og dill, det var kjempegodt!)

Steik dem sammen med litt finhakka hvitløk, sjalottløk og en klatt smør. Strø over litt finhakka bladpersille og ha på salt og pepper når det er ferdig. Kjempegodt på brødskiva og helt nydelig sammen med eggerøre! (og du lager selvfølgelig eggerøra på Gordon Ramsay-vis, det er sååå mye bedre!

) Det er også innmari godt sammen med pasta - superbillig og enkelt middag.

Den eggerøra så grøtete og ekkel ut :o(

Skrevet

Den eggerøra så grøtete og ekkel ut :o(

Den er SÅ mye bedre enn den norske ihjælstekte isoporaktige greia som er vanlig å servere.

candyqueen_83
Skrevet

Den er SÅ mye bedre enn den norske ihjælstekte isoporaktige greia som er vanlig å servere.

Jeg er generelt ikke glad i bløte eggeretter da. Liker best hardkokte egg, speilegg må stekes lett på begge sider, omelett må være helt stivnet osv.

Skrevet

Jeg er generelt ikke glad i bløte eggeretter da. Liker best hardkokte egg, speilegg må stekes lett på begge sider, omelett må være helt stivnet osv.

Samme her. Nettopp derfor er denne eggerøra overlegen. Den er fullstendig fri for det spyfarga vannet som ligger igjen i bunnen av skåla...

candyqueen_83
Skrevet

Samme her. Nettopp derfor er denne eggerøra overlegen. Den er fullstendig fri for det spyfarga vannet som ligger igjen i bunnen av skåla...

Ok. Syns den så grøtete og bløt ut på videoen. Men da får jeg prøve denne emtoden neste gang :o)

Skrevet

http://www.soppgleder.no/index.php?p=1_57_Traktkantarellsuppe

(Har laga den uten blåmuggost og dill, det var kjempegodt!)

Steik dem sammen med litt finhakka hvitløk, sjalottløk og en klatt smør. Strø over litt finhakka bladpersille og ha på salt og pepper når det er ferdig. Kjempegodt på brødskiva og helt nydelig sammen med eggerøre! (og du lager selvfølgelig eggerøra på Gordon Ramsay-vis, det er sååå mye bedre!

) Det er også innmari godt sammen med pasta - superbillig og enkelt middag.

Tusen takk!

Gjest sungsam
Skrevet

1/2 dl melk (eller enda bedre: vann)

100 gram havregryn

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...