Annelli Skrevet 7. august 2012 Del Skrevet 7. august 2012 Skal til en venninne i helgen og skal ha med hver vår tapasrett. Jeg har sagt jeg tar med noen slags loff-med-kylling-greier. Skal steke kyllingfilet i juicy chicken-stekepose med provencekrydder dagen i forveien, så dette skjærer jeg opp og har på brødet. Men så er spørsmålet hva mer jeg skal ha på? Jeg er vedlig matintolerant, så jeg tåler veldig lite, så det må være ting jeg kan fjerne selv. Jeg er ikke så glad i pesto forøvrig. Smørbrødet blir severt kaldt. Noen gode ideer til noe som blir godt og ser litt fint ut? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/382344-hva-har-jeg-p%C3%A5-et-kaldt-kyllingsm%C3%B8rbr%C3%B8d/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
mariaflyfly Skrevet 7. august 2012 Del Skrevet 7. august 2012 Cherrytomat, hjertesalat og litt aioli? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/382344-hva-har-jeg-p%C3%A5-et-kaldt-kyllingsm%C3%B8rbr%C3%B8d/#findComment-3373986 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Axcia Skrevet 7. august 2012 Del Skrevet 7. august 2012 Salat og sennep. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/382344-hva-har-jeg-p%C3%A5-et-kaldt-kyllingsm%C3%B8rbr%C3%B8d/#findComment-3374035 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Mmmmmm....nydelig Skrevet 7. august 2012 Del Skrevet 7. august 2012 Salatblader, tomat og den nye mango/curry derssingen fra Heinz ))) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/382344-hva-har-jeg-p%C3%A5-et-kaldt-kyllingsm%C3%B8rbr%C3%B8d/#findComment-3374197 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest guessing Skrevet 7. august 2012 Del Skrevet 7. august 2012 Aioli, salat, rødløk og tomat. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/382344-hva-har-jeg-p%C3%A5-et-kaldt-kyllingsm%C3%B8rbr%C3%B8d/#findComment-3374239 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.