Annelli Skrevet 7. august 2012 Skrevet 7. august 2012 Jeg tenkte å sette fram forretten (spekeskinke og melon) til gjestene kommer, og da blir spørsmålet: Hva gjør jeg da med servietten? Jeg tenkte bordkortene skulle henge på glassene med en liten klype. Kan servietten ligge ved siden av tallerkenen? Kanskje med en serviettring rundt? Eller vil det bli "trangt" når kniv og gaffel også skal ligge der? Huff, jeg er bare helt amatør med dette.. 0 Siter
Gjest Tatjana Skrevet 7. august 2012 Skrevet 7. august 2012 Vi brettet serviettene pent og la dem på tallerknene, så vidt jeg husker. 0 Siter
Gjest forslagene mine Skrevet 7. august 2012 Skrevet 7. august 2012 Du kan ha den ved siden av asjetten, med bestikket liggende oppå, eller servietten feks rullet rundt bestikket. Eller servietten kan stå oppi glasset. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.