Gjest Ostefru Skrevet 14. august 2012 Skrevet 14. august 2012 Går det ann? Jeg pleier å fryse riflet ost dersom jeg lager for mye og ikke skal bruke det på en stund, kjekt å ha i frysa til neste pizza. MEN kan jeg fryse en HEL ost og sette den frem på frokostbordet uten å merke at kvaliteten forandres, eller fungerer frosset ost best på steke-retter? 0 Siter
Lillemus Skrevet 14. august 2012 Skrevet 14. august 2012 Den kan fryses, men jeg ville nok brukt den på pizza o.l. etterpå og ikke på brødskiva kanskje. 0 Siter
Gjest Ostefru Skrevet 14. august 2012 Skrevet 14. august 2012 Den kan fryses, men jeg ville nok brukt den på pizza o.l. etterpå og ikke på brødskiva kanskje. Da satser jeg på det ja :-) takk! 0 Siter
Gjest kitsune Skrevet 14. august 2012 Skrevet 14. august 2012 ''Går det ann?'' Ja, det går helt fint. 0 Siter
Mandolaika Skrevet 14. august 2012 Skrevet 14. august 2012 Har aldri prøvd å fryse en hel ost sånn, men _tror_ det går bra. Har kun fryst ned rester som har blitt brukt i matlaging etterpå. 0 Siter
Gjest går så bra så Skrevet 14. august 2012 Skrevet 14. august 2012 Går kjempebra, jeg hamstrer ost når det er tilbud, da fryser jeg ned det vi ikke har i kjølehjørnet. 0 Siter
Dorthe Skrevet 14. august 2012 Skrevet 14. august 2012 Det går fint så lenge du ikke kjøper lightvarianten av osten, den blir tørr. 0 Siter
Gjest Ostefru Skrevet 14. august 2012 Skrevet 14. august 2012 Går kjempebra, jeg hamstrer ost når det er tilbud, da fryser jeg ned det vi ikke har i kjølehjørnet. Men hele blokker med ost altså, ikke for å rifle opp men til å sette på forkostbordet og ha på brødskiva. Er skeptisk altså men grisebillig synnøve ost på butikken så får satse poå det går 0 Siter
Gjest Ostefru Skrevet 14. august 2012 Skrevet 14. august 2012 Det går fint så lenge du ikke kjøper lightvarianten av osten, den blir tørr. Dette er ikke light, er den der orginale synnøve osten. Merker jeg er skeptisk altså. Har fryst mye før men da kun rester og riflet som jeg har hatt til overs for å bruke på en pizza. Har aldri fryst en blokk med ost for å ha til frokostbrødet om du skjønner :/ 0 Siter
Gjest går så bra så Skrevet 15. august 2012 Skrevet 15. august 2012 Men hele blokker med ost altså, ikke for å rifle opp men til å sette på forkostbordet og ha på brødskiva. Er skeptisk altså men grisebillig synnøve ost på butikken så får satse poå det går Kom å se fryseskapet mitt ) En skuff bare med "blokker" av ost, samt rund svensk ost, den skuffen har vært reservert ost i mange år, og vi spiser bare god ost ) 0 Siter
Gjest Ostefru Skrevet 15. august 2012 Skrevet 15. august 2012 Kom å se fryseskapet mitt ) En skuff bare med "blokker" av ost, samt rund svensk ost, den skuffen har vært reservert ost i mange år, og vi spiser bare god ost ) Da freser jeg avsted i dag og for å hamstre takk!! 0 Siter
fineline Skrevet 15. august 2012 Skrevet 15. august 2012 Den forandrer konsistensen, men bare prøv med en liten bit og se om du liker den. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.