Gjest MatGlad Skrevet 15. august 2012 Del Skrevet 15. august 2012 Kylling, rå, mellom 2,7 og 3 kg. Hvor lenge skal den være i ovnen og på hvor mange grader. Finner ulike oppskrifter overalt. Noen sier 79 grader med steketemp og på 215 grader. Andre igjen må man prøve for hvert50ende minutt :/ Noen som har litt erfaring? Pensle ofte eller lite? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/382680-helsteke-kylling-oppskrift/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
mariaflyfly Skrevet 15. august 2012 Del Skrevet 15. august 2012 http://www.jamieoliver.com/recipes/chicken-recipes/roast-chicken-with-lemon-rosemary-ro 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/382680-helsteke-kylling-oppskrift/#findComment-3377687 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest MatGlad Skrevet 15. august 2012 Del Skrevet 15. august 2012 http://www.jamieoliver.com/recipes/chicken-recipes/roast-chicken-with-lemon-rosemary-ro Ja... men er der ikke noe fast steketid eller noe slikt på kylling? Eller evt grader? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/382680-helsteke-kylling-oppskrift/#findComment-3377688 Del på andre sider Flere delingsvalg…
mariaflyfly Skrevet 15. august 2012 Del Skrevet 15. august 2012 Ja... men er der ikke noe fast steketid eller noe slikt på kylling? Eller evt grader? Oppskrifta sier ca 45 min på 190 grader. Sjekk ut denne til sammenligning. http://www.bbcgoodfood.com/recipes/11303/gordons-roast-chicken 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/382680-helsteke-kylling-oppskrift/#findComment-3377689 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest MatGlad Skrevet 16. august 2012 Del Skrevet 16. august 2012 Oppskrifta sier ca 45 min på 190 grader. Sjekk ut denne til sammenligning. http://www.bbcgoodfood.com/recipes/11303/gordons-roast-chicken Se her ja :-D Takkers! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/382680-helsteke-kylling-oppskrift/#findComment-3377690 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.