Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Du kan jo bruke vanlig kylling (rått altså) - det er jo mørere enn hønsekjøtt.

Dessuten så er det nesten umulig å få kjøpt høner - de blir faktisk destruert i stedet for lagt ut til salgs, fordi folk ikke gidder å koke på høner lenger, men heller bare kjøper kylling/broilere.

Tror nok at det blir litt tørt dersom du bruker ferdig grillet kylling?

Det er MANGE år siden jeg har laget hønsefrkassé.... Kanskje jeg skal prøve det en gang? Men med kyllingkjøtt da.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/382808-h%C3%B8nsefrikase/#findComment-3379142
Del på andre sider

Du kan jo bruke vanlig kylling (rått altså) - det er jo mørere enn hønsekjøtt.

Dessuten så er det nesten umulig å få kjøpt høner - de blir faktisk destruert i stedet for lagt ut til salgs, fordi folk ikke gidder å koke på høner lenger, men heller bare kjøper kylling/broilere.

Tror nok at det blir litt tørt dersom du bruker ferdig grillet kylling?

Det er MANGE år siden jeg har laget hønsefrkassé.... Kanskje jeg skal prøve det en gang? Men med kyllingkjøtt da.

Et sted i hodet mitt innbildte jeg meg at det ikke går an å koke kyllingfilet.. *dum*

Jeg skjønner at folk ikke koker høne lenger. Det er som å koke gammelt lær. Man må være veldig sulten for å holde på med det. Det selges enda men gjerne frossent.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/382808-h%C3%B8nsefrikase/#findComment-3379190
Del på andre sider

Et sted i hodet mitt innbildte jeg meg at det ikke går an å koke kyllingfilet.. *dum*

Jeg skjønner at folk ikke koker høne lenger. Det er som å koke gammelt lær. Man må være veldig sulten for å holde på med det. Det selges enda men gjerne frossent.

Hvis en bare har god tid, så er det godt med hønsekjøttm synes jeg, Men en må koke det lenge.

Da jeg var på Madagaskar i påsken, spiste vi mye hønsekjøtt, og det var godt :-)

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/382808-h%C3%B8nsefrikase/#findComment-3379193
Del på andre sider

Du kan koke en hel, rå kylling og lage frikasse av.

Bare kyllingfileter i en frikasse vil bli ganske kjedelig. Når du koker hele kyllingen/høna, får du jo også god kraft fra beina!

Jeg pleier dele kyllingen i to eller fire, og koke sammen med løk, gulrot og evt selleri i en times tid før jeg siler krafta, rensker kjøttet, og koker grønnsaker som er delt i små biter. Mmmmm.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/382808-h%C3%B8nsefrikase/#findComment-3379695
Del på andre sider

Du kan koke en hel, rå kylling og lage frikasse av.

Bare kyllingfileter i en frikasse vil bli ganske kjedelig. Når du koker hele kyllingen/høna, får du jo også god kraft fra beina!

Jeg pleier dele kyllingen i to eller fire, og koke sammen med løk, gulrot og evt selleri i en times tid før jeg siler krafta, rensker kjøttet, og koker grønnsaker som er delt i små biter. Mmmmm.

Er den mer medgjørlig i gryta enn høna altså?

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/382808-h%C3%B8nsefrikase/#findComment-3379840
Del på andre sider

Annonse

Et sted i hodet mitt innbildte jeg meg at det ikke går an å koke kyllingfilet.. *dum*

Jeg skjønner at folk ikke koker høne lenger. Det er som å koke gammelt lær. Man må være veldig sulten for å holde på med det. Det selges enda men gjerne frossent.

Du kan ikke lage frikasse av kyllingfilet. Det blir bare tørt og smakløst. Men det er ikke noe problem og lage kylling-frikasse. Som f.eks. her:

http://www.matoppskrift.no/oppskrift/Frikasse-av-kylling

Men da bruker du en hel kylling med skinn og bein.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/382808-h%C3%B8nsefrikase/#findComment-3379989
Del på andre sider

Du kan ikke lage frikasse av kyllingfilet. Det blir bare tørt og smakløst. Men det er ikke noe problem og lage kylling-frikasse. Som f.eks. her:

http://www.matoppskrift.no/oppskrift/Frikasse-av-kylling

Men da bruker du en hel kylling med skinn og bein.

NAM!

Der er middagen vår en av dagene. :0D

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/382808-h%C3%B8nsefrikase/#findComment-3379999
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...