Gjest udugelig på kjøkkenet Skrevet 21. august 2012 Del Skrevet 21. august 2012 Jeg var på meny og handlet i går, og dro i farten med meg en pakke salmalaks. Men jeg aner jo ikke hvordan den skal tilbedredes. Stekes på samme måter som laksefilet? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/382869-salmalaks/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
....AV Skrevet 21. august 2012 Del Skrevet 21. august 2012 Ja det er jo laksefilet, så du kan bruke den som vanlig. Vår favorittoppskrift for tiden: Salmalaks stekes lett med litt salt og sitronpepper i panne. Viktig med sitronpepper. Ha over en boks creme fraiche hvor det er utrørt to spiseskjeer soyasaus. la putre et par minutter og server med salat og ris el. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/382869-salmalaks/#findComment-3379894 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest udugelig på kjøkkenet Skrevet 21. august 2012 Del Skrevet 21. august 2012 Ja det er jo laksefilet, så du kan bruke den som vanlig. Vår favorittoppskrift for tiden: Salmalaks stekes lett med litt salt og sitronpepper i panne. Viktig med sitronpepper. Ha over en boks creme fraiche hvor det er utrørt to spiseskjeer soyasaus. la putre et par minutter og server med salat og ris el. Takk for oppskrift - den hørtes god ut, så den skal jeg jammen prøve Tusen takk 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/382869-salmalaks/#findComment-3379896 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Elextra Skrevet 21. august 2012 Del Skrevet 21. august 2012 Ja det er jo laksefilet, så du kan bruke den som vanlig. Vår favorittoppskrift for tiden: Salmalaks stekes lett med litt salt og sitronpepper i panne. Viktig med sitronpepper. Ha over en boks creme fraiche hvor det er utrørt to spiseskjeer soyasaus. la putre et par minutter og server med salat og ris el. ''Salmalaks stekes lett med litt salt og sitronpepper i panne. Viktig med sitronpepper. Ha over en boks creme fraiche hvor det er utrørt to spiseskjeer soyasaus. la putre et par minutter og server med salat og ris el.'' Ligner svært på metoden min, men jeg har i vårløk under steking, og presset lime og fersk koriander før servering. Nam! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/382869-salmalaks/#findComment-3379918 Del på andre sider Flere delingsvalg…
....AV Skrevet 21. august 2012 Del Skrevet 21. august 2012 ''Salmalaks stekes lett med litt salt og sitronpepper i panne. Viktig med sitronpepper. Ha over en boks creme fraiche hvor det er utrørt to spiseskjeer soyasaus. la putre et par minutter og server med salat og ris el.'' Ligner svært på metoden min, men jeg har i vårløk under steking, og presset lime og fersk koriander før servering. Nam! Det må vi prøve neste gang! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/382869-salmalaks/#findComment-3379937 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kalevaala Skrevet 21. august 2012 Del Skrevet 21. august 2012 Til meg selv spiser jeg den som den er (rå) med litt soyasaus til. Til barna steker jeg den lett, slik at den fortsatt er myk og nesten rå i midten. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/382869-salmalaks/#findComment-3380030 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kalevaala Skrevet 21. august 2012 Del Skrevet 21. august 2012 Ja det er jo laksefilet, så du kan bruke den som vanlig. Vår favorittoppskrift for tiden: Salmalaks stekes lett med litt salt og sitronpepper i panne. Viktig med sitronpepper. Ha over en boks creme fraiche hvor det er utrørt to spiseskjeer soyasaus. la putre et par minutter og server med salat og ris el. Det høres veldig godt ut, skal prøves neste gang. Må bruke rømme da, for jeg har laktoseintoleranse og kan ikke spise creme fraiche. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/382869-salmalaks/#findComment-3380032 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest udugelig på kjøkkenet Skrevet 21. august 2012 Del Skrevet 21. august 2012 Til meg selv spiser jeg den som den er (rå) med litt soyasaus til. Til barna steker jeg den lett, slik at den fortsatt er myk og nesten rå i midten. Steker du den da på begge sider, eller kun på den ene? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/382869-salmalaks/#findComment-3380223 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kalevaala Skrevet 21. august 2012 Del Skrevet 21. august 2012 Steker du den da på begge sider, eller kun på den ene? Begge sider :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/382869-salmalaks/#findComment-3380225 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest udugelig på kjøkkenet Skrevet 21. august 2012 Del Skrevet 21. august 2012 Begge sider :-) Ok - takk for svar 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/382869-salmalaks/#findComment-3380233 Del på andre sider Flere delingsvalg…
mariaflyfly Skrevet 21. august 2012 Del Skrevet 21. august 2012 ''Salmalaks stekes lett med litt salt og sitronpepper i panne. Viktig med sitronpepper. Ha over en boks creme fraiche hvor det er utrørt to spiseskjeer soyasaus. la putre et par minutter og server med salat og ris el.'' Ligner svært på metoden min, men jeg har i vårløk under steking, og presset lime og fersk koriander før servering. Nam! Jeg også 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/382869-salmalaks/#findComment-3380234 Del på andre sider Flere delingsvalg…
annegunn Skrevet 21. august 2012 Del Skrevet 21. august 2012 Jeg også Lillevill kaller salma for kald laks Enkelt for oss voksne, bare skjære i skiver... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/382869-salmalaks/#findComment-3380259 Del på andre sider Flere delingsvalg…
mariaflyfly Skrevet 21. august 2012 Del Skrevet 21. august 2012 Lillevill kaller salma for kald laks Enkelt for oss voksne, bare skjære i skiver... Her også. Med soyasaus og kanskje litt limesaft. - Gjerne som forrett mens resten av laksen steiker Guttungen vil ikke ta i det med pølseklype engang 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/382869-salmalaks/#findComment-3380260 Del på andre sider Flere delingsvalg…
XbellaX Skrevet 21. august 2012 Del Skrevet 21. august 2012 Den er for fin og dyr til å steke så den spiser jeg alltid rå med hjemmelaget chilimajones, avokado, vårløk, sesamfrø og soya. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/382869-salmalaks/#findComment-3380266 Del på andre sider Flere delingsvalg…
annegunn Skrevet 22. august 2012 Del Skrevet 22. august 2012 Her også. Med soyasaus og kanskje litt limesaft. - Gjerne som forrett mens resten av laksen steiker Guttungen vil ikke ta i det med pølseklype engang Høres kjent ut, ja Hvis du skal ha henne med til London snart har jeg en bitteliten, enkel og upretensiøs Japansk restaurant med overraskende god mat å anbefale... Jeg gleder meg allerede til neste tur. Og jeg forventet at Lillevill skulle kunne spise god og mett på sashimi, men hun fant kjapt andre/flere favoritter. Skulle tro hun var vant til rar og merkelig mat 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/382869-salmalaks/#findComment-3380633 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.