Gå til innhold

Salmalaks


Gjest udugelig på kjøkkenet

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Ja det er jo laksefilet, så du kan bruke den som vanlig.

Vår favorittoppskrift for tiden:

Salmalaks stekes lett med litt salt og sitronpepper i panne. Viktig med sitronpepper. Ha over en boks creme fraiche hvor det er utrørt to spiseskjeer soyasaus. la putre et par minutter og server med salat og ris el.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/382869-salmalaks/#findComment-3379894
Del på andre sider

Gjest udugelig på kjøkkenet

Ja det er jo laksefilet, så du kan bruke den som vanlig.

Vår favorittoppskrift for tiden:

Salmalaks stekes lett med litt salt og sitronpepper i panne. Viktig med sitronpepper. Ha over en boks creme fraiche hvor det er utrørt to spiseskjeer soyasaus. la putre et par minutter og server med salat og ris el.

Takk for oppskrift - den hørtes god ut, så den skal jeg jammen prøve

Tusen takk :)

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/382869-salmalaks/#findComment-3379896
Del på andre sider

Gjest Elextra

Ja det er jo laksefilet, så du kan bruke den som vanlig.

Vår favorittoppskrift for tiden:

Salmalaks stekes lett med litt salt og sitronpepper i panne. Viktig med sitronpepper. Ha over en boks creme fraiche hvor det er utrørt to spiseskjeer soyasaus. la putre et par minutter og server med salat og ris el.

''Salmalaks stekes lett med litt salt og sitronpepper i panne. Viktig med sitronpepper. Ha over en boks creme fraiche hvor det er utrørt to spiseskjeer soyasaus. la putre et par minutter og server med salat og ris el.''

Ligner svært på metoden min, men jeg har i vårløk under steking, og presset lime og fersk koriander før servering. Nam!

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/382869-salmalaks/#findComment-3379918
Del på andre sider

''Salmalaks stekes lett med litt salt og sitronpepper i panne. Viktig med sitronpepper. Ha over en boks creme fraiche hvor det er utrørt to spiseskjeer soyasaus. la putre et par minutter og server med salat og ris el.''

Ligner svært på metoden min, men jeg har i vårløk under steking, og presset lime og fersk koriander før servering. Nam!

Det må vi prøve neste gang!

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/382869-salmalaks/#findComment-3379937
Del på andre sider

Annonse

Ja det er jo laksefilet, så du kan bruke den som vanlig.

Vår favorittoppskrift for tiden:

Salmalaks stekes lett med litt salt og sitronpepper i panne. Viktig med sitronpepper. Ha over en boks creme fraiche hvor det er utrørt to spiseskjeer soyasaus. la putre et par minutter og server med salat og ris el.

Det høres veldig godt ut, skal prøves neste gang.

Må bruke rømme da, for jeg har laktoseintoleranse og kan ikke spise creme fraiche.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/382869-salmalaks/#findComment-3380032
Del på andre sider

''Salmalaks stekes lett med litt salt og sitronpepper i panne. Viktig med sitronpepper. Ha over en boks creme fraiche hvor det er utrørt to spiseskjeer soyasaus. la putre et par minutter og server med salat og ris el.''

Ligner svært på metoden min, men jeg har i vårløk under steking, og presset lime og fersk koriander før servering. Nam!

Jeg også :)

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/382869-salmalaks/#findComment-3380234
Del på andre sider

Annonse

Her også. Med soyasaus og kanskje litt limesaft. - Gjerne som forrett mens resten av laksen steiker ;)

Guttungen vil ikke ta i det med pølseklype engang ;)

Høres kjent ut, ja :)

Hvis du skal ha henne med til London snart har jeg en bitteliten, enkel og upretensiøs Japansk restaurant med overraskende god mat å anbefale...

Jeg gleder meg allerede til neste tur. Og jeg forventet at Lillevill skulle kunne spise god og mett på sashimi, men hun fant kjapt andre/flere favoritter. Skulle tro hun var vant til rar og merkelig mat :)

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/382869-salmalaks/#findComment-3380633
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...