Gå til innhold

Forandre på oppskrifter..


Anbefalte innlegg

Da er jeg med. I så fall ville jeg heller bedt dem om å komme med sine egne oppskrifter, og hjulpet til med å lage maten til kalaset. Ikke snakk om at jeg ville satt mitt navn på maten hvis det ikke var noe jeg følte jeg kunne stå for. Jeg ville kalt dem Fru Pettersen-Jensens kjøttboller, for anledningen laget av tonie. Jeg er vel sær jeg også, da:)

Godt å høre at det ikke bare er meg.

For der skisserte du scenarioet i et nøtteskall :)

Fortsetter under...

  • Svar 86
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

  • laguna1

    31

  • Dorthe

    7

  • Angustia

    6

  • tonie

    4

Mest aktive i denne tråden

Da er jeg med. I så fall ville jeg heller bedt dem om å komme med sine egne oppskrifter, og hjulpet til med å lage maten til kalaset. Ikke snakk om at jeg ville satt mitt navn på maten hvis det ikke var noe jeg følte jeg kunne stå for. Jeg ville kalt dem Fru Pettersen-Jensens kjøttboller, for anledningen laget av tonie. Jeg er vel sær jeg også, da:)

Godt å høre at det ikke bare er meg.

For der skisserte du scenarioet i et nøtteskall :)

Da er jeg med. I så fall ville jeg heller bedt dem om å komme med sine egne oppskrifter, og hjulpet til med å lage maten til kalaset. Ikke snakk om at jeg ville satt mitt navn på maten hvis det ikke var noe jeg følte jeg kunne stå for. Jeg ville kalt dem Fru Pettersen-Jensens kjøttboller, for anledningen laget av tonie. Jeg er vel sær jeg også, da:)

Godt å høre at det ikke bare er meg.

For der skisserte du scenarioet i et nøtteskall :)

Da er jeg med. I så fall ville jeg heller bedt dem om å komme med sine egne oppskrifter, og hjulpet til med å lage maten til kalaset. Ikke snakk om at jeg ville satt mitt navn på maten hvis det ikke var noe jeg følte jeg kunne stå for. Jeg ville kalt dem Fru Pettersen-Jensens kjøttboller, for anledningen laget av tonie. Jeg er vel sær jeg også, da:)

Godt å høre at det ikke bare er meg.

For der skisserte du scenarioet i et nøtteskall :)

Da er jeg med. I så fall ville jeg heller bedt dem om å komme med sine egne oppskrifter, og hjulpet til med å lage maten til kalaset. Ikke snakk om at jeg ville satt mitt navn på maten hvis det ikke var noe jeg følte jeg kunne stå for. Jeg ville kalt dem Fru Pettersen-Jensens kjøttboller, for anledningen laget av tonie. Jeg er vel sær jeg også, da:)

Godt å høre at det ikke bare er meg :)

For det skisserte du det foreslåtte scenarioet i et nøtteskall..;)

Da er jeg med. I så fall ville jeg heller bedt dem om å komme med sine egne oppskrifter, og hjulpet til med å lage maten til kalaset. Ikke snakk om at jeg ville satt mitt navn på maten hvis det ikke var noe jeg følte jeg kunne stå for. Jeg ville kalt dem Fru Pettersen-Jensens kjøttboller, for anledningen laget av tonie. Jeg er vel sær jeg også, da:)

Satan! Sorry! Vet ikke hvorfor den meldinga ble sendt omlag 2000 ganger! :o Fikk noe feilmelding og trykte ivrig på send. Beklager.

Annonse

De spurte på første måte :) Om jeg kunne lage det og det..Fordi jeg er flink til det, og får mye skryt for noen av disse rettene (som jeg har komponert sjøl, forøvrig)

Selvsagt kan jeg godt bare hjelpe til på kjøkkenet også, koke etter andres oppskrifter og anvisninger, men det er jo noe annet. Da er man kjøkkenhjelp, og til hånde person.

Tror jeg lager litt av mitt originale, og litt på den måten de vil ha det. Da får jo alle det litt som de vil.

(Selvom jeg tror jeg lar være å nevne det først..;))

Da er de helt klart sære. :-)

Og jeg hadde nok laget min egen vri ja, eller som du sier, en på deres måte og en på min måte.... og så hadde jeg gottet meg når min forsvant først. ;-)

Da er jeg med. I så fall ville jeg heller bedt dem om å komme med sine egne oppskrifter, og hjulpet til med å lage maten til kalaset. Ikke snakk om at jeg ville satt mitt navn på maten hvis det ikke var noe jeg følte jeg kunne stå for. Jeg ville kalt dem Fru Pettersen-Jensens kjøttboller, for anledningen laget av tonie. Jeg er vel sær jeg også, da:)

''Jeg ville kalt dem Fru Pettersen-Jensens kjøttboller, for anledningen laget av tonie. Jeg er vel sær jeg også, da:)'' Jeg er overrasket over hvor viktig dette er for dere? Sånt hadde jeg ikke giddet å lage noe fuzz om, og iallefall ikke om forholdet var betent fra før (som det jo er hos laguna) men kort og godt bedt dem finne finne fram en oppskrift jeg skulle bruke. Min hadde jeg neppe brukt, med begrunnelse "nei det har jeg ikke prøvd tidligere, og vil ikke lage festmat uten å kjenne resultatet". Er vel smidig jeg da... ;D

De smaker nok forskjell..I og med at jeg bruker mere krydder - og ikke for å snakke om flere "eksotiske" grønnsaker..;)

De er litt redd sånt. De er litt sånn at den eneste planta som duger er potet, til nød en tomat, også stekt løk. Jeg bruker til gjengjeld masse greier, og synes det er litt snålt at jeg blir spurt spesielt om å lage mine ting for så siden få beskjed om å kutte i, samt radikalt forandre endel ingredienser.

Da blir det jo ingens rett, bare et tamt eksperiment, og en utvanna avart av mine egne, som jeg i utganspunktet er veldig stolt av, og får mye ros for, sånn generellt.

Hvilke krydder og ingredienser er det egentlig snakk om å droppe? Er intoleranse begrunnelsen, eller er det "liker ikke"?

''Jeg ville kalt dem Fru Pettersen-Jensens kjøttboller, for anledningen laget av tonie. Jeg er vel sær jeg også, da:)'' Jeg er overrasket over hvor viktig dette er for dere? Sånt hadde jeg ikke giddet å lage noe fuzz om, og iallefall ikke om forholdet var betent fra før (som det jo er hos laguna) men kort og godt bedt dem finne finne fram en oppskrift jeg skulle bruke. Min hadde jeg neppe brukt, med begrunnelse "nei det har jeg ikke prøvd tidligere, og vil ikke lage festmat uten å kjenne resultatet". Er vel smidig jeg da... ;D

Det sier jeg jo at jeg godt kan gjøre. Jeg kan godt kjøkkenskrive, samt koke andres oppskrifter.

Men jeg vil nødig amputere egne spesialiteter og signatur-retter.

Annonse

''Jeg ville kalt dem Fru Pettersen-Jensens kjøttboller, for anledningen laget av tonie. Jeg er vel sær jeg også, da:)'' Jeg er overrasket over hvor viktig dette er for dere? Sånt hadde jeg ikke giddet å lage noe fuzz om, og iallefall ikke om forholdet var betent fra før (som det jo er hos laguna) men kort og godt bedt dem finne finne fram en oppskrift jeg skulle bruke. Min hadde jeg neppe brukt, med begrunnelse "nei det har jeg ikke prøvd tidligere, og vil ikke lage festmat uten å kjenne resultatet". Er vel smidig jeg da... ;D

Hele poenget er jo at de spør meg om jeg kan bruke mine. Hadde de ikke gjort det hadde det vært nema problema.

Hele poenget er jo at de spør meg om jeg kan bruke mine. Hadde de ikke gjort det hadde det vært nema problema.

Men jeg får ikke helt tak på hvorfor de vil endre på dine retter? Liker ikke eller tåler ikke? Om det er siste ville jeg droppet ingrediensen, om ikke hadde jeg sagt som jeg skrev: Jeg vil ikke lage noe jeg ikke kjenner resultatet på til en fest.

Hvilke krydder og ingredienser er det egentlig snakk om å droppe? Er intoleranse begrunnelsen, eller er det "liker ikke"?

liker ikke, nytt, aldri smakt det før..Det er begrunnelsen.

Samtidig som de VET at jeg lager utmerket mat, og får mye skryt. Så da er resultatet mine retter, minus essensielle ting. Og da har vi et resultat jeg ikke vil kalle mitt.

Ting som ikke kan brukes er hvitløk, oljer, krydder (bortesett fra salt, pepper, persille og allround!!!), salat, paprika, sopp, generellt grønt..etc,etc..Lite igjen!

I tillegg blir jeg oppfordra til å bruke bogskinke i biter i paien min, der jeg vanligvis bruker en veldig god en som ikke smaker bogskinkeaktig i det hele tatt.

Jeg blir bedt om å ha eple ipotetsalaten min, epler er godt, men det bor IKKE i min potesalat. Rent for eksempel.

Jeg tror jeg lager to av hver. En lagunas original, og en slik de vil ha det. da må jo alle være ganske glade, og jeg beholder kokkeintergritet, sånn at jeg kan leve med det hvertfall..:)

Men jeg får ikke helt tak på hvorfor de vil endre på dine retter? Liker ikke eller tåler ikke? Om det er siste ville jeg droppet ingrediensen, om ikke hadde jeg sagt som jeg skrev: Jeg vil ikke lage noe jeg ikke kjenner resultatet på til en fest.

Liker ikke, kjenner ikke til, osv..Ingen allergier eller noe.

Tror de vil at ting skal være "nytt og spennende" samtidig som det ikke skal være det i det hele tatt. Skjønner?

Og sånn halveis mat har jeg litt vondt for å sette signatur på, merker jeg.

Enten koker jeg etter egne oppskrifter, eller så koker jeg etter andres og hjelper til.

Amputasjon og forringelse av mine egne hjertebarn har jeg litt lite til overs for.

Jeg hadde vært frista til å gi f i alle de der ikke det og ikke det, hvis det ikke var snakk om allergier eller sånt.

Jeg merker at jeg er litt frista sjæl..;) På den annen side liker jeg veldig godt å lage mat, og i utganspunktet er det kjempehyggelig å bli spurt, men jeg tror jeg går for en min variant, og en deres, av alle rettene jeg skal lage.

Jeg klarer ikke å halshuggefavoriitene mine og gjøre de halveis, og liksom signere med at dette er det beste jeg kan..:/

:)

liker ikke, nytt, aldri smakt det før..Det er begrunnelsen.

Samtidig som de VET at jeg lager utmerket mat, og får mye skryt. Så da er resultatet mine retter, minus essensielle ting. Og da har vi et resultat jeg ikke vil kalle mitt.

Ting som ikke kan brukes er hvitløk, oljer, krydder (bortesett fra salt, pepper, persille og allround!!!), salat, paprika, sopp, generellt grønt..etc,etc..Lite igjen!

I tillegg blir jeg oppfordra til å bruke bogskinke i biter i paien min, der jeg vanligvis bruker en veldig god en som ikke smaker bogskinkeaktig i det hele tatt.

Jeg blir bedt om å ha eple ipotetsalaten min, epler er godt, men det bor IKKE i min potesalat. Rent for eksempel.

Jeg tror jeg lager to av hver. En lagunas original, og en slik de vil ha det. da må jo alle være ganske glade, og jeg beholder kokkeintergritet, sånn at jeg kan leve med det hvertfall..:)

Hm. Lurer på hvorfor de spør deg om å lage dine retter når de egentlig ikke vil ha dem? ;-) Jeg ville bedt dem lete fram en paioppskrift, en potetsalat etc, og sagt at dine vil du lage med de ingrediensene du pleier om de ønsker dem. Kanskje du kan lage begge deler?

Ikke lett for smaken er som kjent som baken. Min far likte virkelig ikke hvitløk, så når han var hos oss lagde jeg tom. lammelår uten hvitløk! Svigerfar syns ikke noe kan kalles middag (inkl feks spagetti bolognese) uten poteter, og også der tilpasser jeg meg. De har fått sushi til forrett foreksempel, men hovedretten har alltid vært noe de liker. Jeg ønsker jo at de skal kose seg også, og ikke sitte og presse i seg noe de syns smaker vondt.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...

×
×
  • Opprett ny...