XbellaX Skrevet 7. oktober 2012 Del Skrevet 7. oktober 2012 Da foreslår jeg heller dødningehode på alt som inneholder transfett. Transfett er ikke lenger et stort problem her til landet, skjønt jeg er uansett enig i å merke dette også. I USA kan det virke som om det går det sport i både å skape og merke matvarene med "0% trans fat", det synes jeg er flott. Transfettet, her i landet, er byttet ut med den mer skjulte palmeoljen. http://www.bramat.no/kosthold/matvarer/13-pass-deg-for-palmeolje Alt slikt "dritt" burde merkes med dødningshoder og røde varseltrekanter. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/384509-i-stedet-for-n%C3%B8kkelhullsmerke/page/2/#findComment-3399426 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Kayia Skrevet 7. oktober 2012 Del Skrevet 7. oktober 2012 ''Nøkkelhullsmerke synes jeg gir minimal hjelp til valg av gode matvarer'' Helt enig. ''Det jeg i stedet kunne tenke meg var et 'Rent'-merke. Rent kjøtt, ren fisk, ren kjøttdeig etc'' Igjen enig, svært godt forslag. Send en mail til noen med påvirkningsmyndighet PieLill 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/384509-i-stedet-for-n%C3%B8kkelhullsmerke/page/2/#findComment-3399443 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mrs. Wallace Skrevet 7. oktober 2012 Del Skrevet 7. oktober 2012 ''Det jeg i stedet kunne tenke meg var et 'Rent'-merke. Rent kjøtt, ren fisk, ren kjøttdeig etc. Så vet jeg at de ikke har sprøytet varene fulle av saltvann og annet tull.'' Åja, det kunne jeg også tenke meg! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/384509-i-stedet-for-n%C3%B8kkelhullsmerke/page/2/#findComment-3399511 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tonette Skrevet 7. oktober 2012 Del Skrevet 7. oktober 2012 Hvis du lager en underskriftskampanje på det, så skal jeg skrive under :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/384509-i-stedet-for-n%C3%B8kkelhullsmerke/page/2/#findComment-3399569 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.