Gjest Simbada Skrevet 12. oktober 2012 Skrevet 12. oktober 2012 Vi leser for tiden om at ikke alle pølser og alt bacon osv har hengt i røykovn og blitt røykt. I stedet blir det penslet med "røykolje", hva den kjemiske sammensetningen er vet jeg ikke. Det jeg vet er at jeg får vondt i magen og svir når jeg har spist røykt kolje (for eksempel). Den i dag var kraftig røykt. Og billig. Og jeg svir. Og rumler i magen. Har noen hørt om allergi overfor dette kjemiske røykte? 0 Siter
-ssi Skrevet 12. oktober 2012 Skrevet 12. oktober 2012 Høres ut som gubben min det, ja. Og røykt kolje er visst verst (og noe av det beste jeg vet...). 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.