Gå til innhold

Lage pizzabunn dagen før?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg skal ha besøk på fredag rett etter jobb og trening. Kan jeg lage pizzabunnen helt ferdig på stekebrettet og sette i kjøleskapet? Hvis ikke er det vel greit å la deigen ligge ett døgn? Eller?

Håper noen kan svare :)

Fortsetter under...

Skrevet

det burde gå greit.

Pizzadeig liker jo å heve sakte og lenge.

Sjekk ut kaldheving.

(jeg har innimellom laget kanelsnurrer som har stått kaldt natta over før jeg steker dem. Funker flott.)

Skrevet

det burde gå greit.

Pizzadeig liker jo å heve sakte og lenge.

Sjekk ut kaldheving.

(jeg har innimellom laget kanelsnurrer som har stått kaldt natta over før jeg steker dem. Funker flott.)

Takk for svar :)

Skrevet

Det skal gå fint, "kaldheving". Vet om andre som gjør det stadig, men har ikke prøvd selv.

Annonse

Skrevet

Jeg kaldhever alltid gjærdeig, især når jeg lager pizza. Gjerne over natta i kjøleskapet. Deigen blir mye smidigere og lett å jobbe med.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...