Gjest Selskap Skrevet 26. oktober 2012 Skrevet 26. oktober 2012 Vi skal ha selskap på søndag. Hvilken loff bør vi kjøpe i morgen? Vanlig loff, og hvordan skal vi oppbevare den? Eller halvstekt loff som vi varmer opp der? Enn hvis man baker rundtstykker til å ha påsmurte rundstykker ved kaffen. Hvordan sørge for at de er saftige dagen etterpå? 0 Siter
Lillemus Skrevet 26. oktober 2012 Skrevet 26. oktober 2012 Jeg ville muligens gått for halvstekte fra frysedisken, de blir jo knallgode når de tines i stekeovnen! 0 Siter
Gjest Pedlioa Skrevet 26. oktober 2012 Skrevet 26. oktober 2012 Pakk dem inn i plast. Da holder de på fuktigheten! 0 Siter
Gjest njommi Skrevet 27. oktober 2012 Skrevet 27. oktober 2012 De har jo mange supergode frosne rundstykker som man heter i ovnen, dritgodt nam nam.... og masse godt pålegg, ost, fårepølse, salami....... mmmmmmmmm snadder og ikke glem god ferskpresset juice. 0 Siter
laban Skrevet 27. oktober 2012 Skrevet 27. oktober 2012 Bruk halvstekte produkter, frosne eller vakuumpakkede. Det er masse godt å velge mellom. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.