Gå til innhold

Servere loff og rundstykker dagen etterpå


Anbefalte innlegg

Gjest Selskap
Skrevet

Vi skal ha selskap på søndag. Hvilken loff bør vi kjøpe i morgen? Vanlig loff, og hvordan skal vi oppbevare den? Eller halvstekt loff som vi varmer opp der?

Enn hvis man baker rundtstykker til å ha påsmurte rundstykker ved kaffen. Hvordan sørge for at de er saftige dagen etterpå?

Fortsetter under...

Skrevet

Jeg ville muligens gått for halvstekte fra frysedisken, de blir jo knallgode når de tines i stekeovnen!

Gjest Pedlioa
Skrevet

Pakk dem inn i plast. Da holder de på fuktigheten!

Skrevet

De har jo mange supergode frosne rundstykker som man heter i ovnen,

dritgodt nam nam.... og masse godt pålegg, ost, fårepølse, salami....... mmmmmmmmm

snadder :)

og ikke glem god ferskpresset juice.

Skrevet

Bruk halvstekte produkter, frosne eller vakuumpakkede. Det er masse godt å velge mellom.

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...