Gå til innhold

Tilslørte bondepiker


Anbefalte innlegg

Gjest Bondepike2
Skrevet

Har aldri lagd før, men ser greit ut i kokeboka. Det jeg lurer på er: kan den lages flere timer i forveien med piska krem og syltetøy og stekte smuler i posjonsglass, stå i kjøleskapet - UTEN å bli soggy og ekkel? Eller må den lages nokså rett før?

Skrevet

Kan fint lages i god tid. Hvor mange timer før vet jeg ikke riktig. Men vet at jeg synes den er god dagen etter også. Da er kavringen/brødet riktignok ikke sprøtt lenger.

Jeg bruker strøkavring som jeg steker i litt smør og sukker. Da blir det deilig sprøtt og litt karamellisert. Men pass på, den blir veldig fort mørkebrunt;-)

Og avkjøl kavringen helt før du bruker den!!

Mmm, beste desserten som finnes:-)

Gjest Bondepike2
Skrevet

Bondepiker med niqab?

;-)

Med vennlig hilsen

Ha ha, ja!

Skrevet

Jeg har aldri laget det selv, men mamma serverte det noen ganger da jeg var liten. Det var kjempegodt! Mmmm!

Skrevet

Den er best når den lages rett før, ellers blir kavringen litt myk.

Min yndlingsdessert :-)

Husk å ha litt fløte eller blanding av fløte og melk som en heller oppi skåla når en skal spise den!

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...