Gjest Bondepike2 Skrevet 18. november 2012 Del Skrevet 18. november 2012 Har aldri lagd før, men ser greit ut i kokeboka. Det jeg lurer på er: kan den lages flere timer i forveien med piska krem og syltetøy og stekte smuler i posjonsglass, stå i kjøleskapet - UTEN å bli soggy og ekkel? Eller må den lages nokså rett før? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/385882-tilsl%C3%B8rte-bondepiker/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sør Skrevet 18. november 2012 Del Skrevet 18. november 2012 Bondepiker med niqab? ;-) Med vennlig hilsen 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/385882-tilsl%C3%B8rte-bondepiker/#findComment-3414870 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Håper at det smaker Skrevet 18. november 2012 Del Skrevet 18. november 2012 Lages rett før! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/385882-tilsl%C3%B8rte-bondepiker/#findComment-3414872 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gregga Skrevet 18. november 2012 Del Skrevet 18. november 2012 Kan fint lages i god tid. Hvor mange timer før vet jeg ikke riktig. Men vet at jeg synes den er god dagen etter også. Da er kavringen/brødet riktignok ikke sprøtt lenger. Jeg bruker strøkavring som jeg steker i litt smør og sukker. Da blir det deilig sprøtt og litt karamellisert. Men pass på, den blir veldig fort mørkebrunt;-) Og avkjøl kavringen helt før du bruker den!! Mmm, beste desserten som finnes:-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/385882-tilsl%C3%B8rte-bondepiker/#findComment-3414873 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Bondepike2 Skrevet 18. november 2012 Del Skrevet 18. november 2012 Bondepiker med niqab? ;-) Med vennlig hilsen Ha ha, ja! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/385882-tilsl%C3%B8rte-bondepiker/#findComment-3414879 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Bella Dotte Skrevet 18. november 2012 Del Skrevet 18. november 2012 Jeg har aldri laget det selv, men mamma serverte det noen ganger da jeg var liten. Det var kjempegodt! Mmmm! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/385882-tilsl%C3%B8rte-bondepiker/#findComment-3414922 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest prust Skrevet 18. november 2012 Del Skrevet 18. november 2012 Den er best når den lages rett før, ellers blir kavringen litt myk. Min yndlingsdessert :-) Husk å ha litt fløte eller blanding av fløte og melk som en heller oppi skåla når en skal spise den! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/385882-tilsl%C3%B8rte-bondepiker/#findComment-3415044 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.