Gå til innhold

Tilslørte bondepiker


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Kan fint lages i god tid. Hvor mange timer før vet jeg ikke riktig. Men vet at jeg synes den er god dagen etter også. Da er kavringen/brødet riktignok ikke sprøtt lenger.

Jeg bruker strøkavring som jeg steker i litt smør og sukker. Da blir det deilig sprøtt og litt karamellisert. Men pass på, den blir veldig fort mørkebrunt;-)

Og avkjøl kavringen helt før du bruker den!!

Mmm, beste desserten som finnes:-)

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...