Gjest prust Skrevet 29. november 2012 Del Skrevet 29. november 2012 Jeg oppdaget at vi hadde en åpnet trelitersdunk med litt søt hvitvin stående ute i boden - etter en fest i september... Smakte på den, og den kjennes helt ok ut (den har stått kjølig) - men vi er ikke glade i søt hvitvin. Hva kan den bruks til? Brukte litt i en saus, og det ble veldig bra:-) Noen som har oppskrifter der en kan bruke en god del hvitvin? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/386208-hvitvin-i-mat/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Stylesi Skrevet 29. november 2012 Del Skrevet 29. november 2012 En pose med Italiensk gryte. Bytt vannet med vin. Har ikke forsøkt, men det kan kanskje være godt. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/386208-hvitvin-i-mat/#findComment-3418018 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Kayia Skrevet 29. november 2012 Del Skrevet 29. november 2012 I Osso Buco (kalveskank) går det en del hvitvin, men den bør være tørr. Syns huske Nigella lagde gele av bringebær og søt hvitvin i ett av programmene for en tid tilbake - kanskje noen her inne kan bidra med oppskriften? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/386208-hvitvin-i-mat/#findComment-3418020 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mrs. Wallace Skrevet 30. november 2012 Del Skrevet 30. november 2012 De fleste typer supper blir gode med en raus hvitvinsslant oppi (blomkålsuppe, fiskesuppe etc). Til hvit fisk er en klassisk beurre blanc-saus helt fantastisk, og den trenger en del hvitvin: http://www.nrk.no/mat/1.7365976 ...og så må man ikke glemme en skikkelig, klassisk risotto. Mmmm. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/386208-hvitvin-i-mat/#findComment-3418052 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest prust Skrevet 30. november 2012 Del Skrevet 30. november 2012 De fleste typer supper blir gode med en raus hvitvinsslant oppi (blomkålsuppe, fiskesuppe etc). Til hvit fisk er en klassisk beurre blanc-saus helt fantastisk, og den trenger en del hvitvin: http://www.nrk.no/mat/1.7365976 ...og så må man ikke glemme en skikkelig, klassisk risotto. Mmmm. Risotto ja - det er lenge siden jeg har laget :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/386208-hvitvin-i-mat/#findComment-3418097 Del på andre sider Flere delingsvalg…
gullfisk Skrevet 30. november 2012 Del Skrevet 30. november 2012 Fiskesuppe. Saus til fisk (lag masse og frys ned da vel). Risotto. Trekk fisk i blandingen 50/50 hvitvin og vann (+l aurbærblad og pepper). Blåskjell. Bacalao. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/386208-hvitvin-i-mat/#findComment-3418121 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.