Gå til innhold

Holdbarhet på pappvin


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Rødvin holder mye lenger enn 3 dager.

Nei. Rødvin blir svært raskt dårlig, holder seg mye dårligere enn hvit. Hvitvin kan holde seg i over en lang uke om ikke enda lenger, noe avh av hvitvinen. Rødvin forringes raskt og det er ikke noe man bør servere etter 3 dager.

Annonse

Nei. Rødvin blir svært raskt dårlig, holder seg mye dårligere enn hvit. Hvitvin kan holde seg i over en lang uke om ikke enda lenger, noe avh av hvitvinen. Rødvin forringes raskt og det er ikke noe man bør servere etter 3 dager.

Mener du at bag-in-box rødvin bare holder seg i 3 dager etter åpning? I så fall er jeg uenig.

Gjest annlovinda

Nei. Rødvin blir svært raskt dårlig, holder seg mye dårligere enn hvit. Hvitvin kan holde seg i over en lang uke om ikke enda lenger, noe avh av hvitvinen. Rødvin forringes raskt og det er ikke noe man bør servere etter 3 dager.

3 liters papp rødvin holder mye lenger enn 3 dager.

Sitter nå og drikker et glass av en papp-vin jeg åpnet for 2 uker siden, den er like god ennå

Gjest Elextra

Nei. Rødvin blir svært raskt dårlig, holder seg mye dårligere enn hvit. Hvitvin kan holde seg i over en lang uke om ikke enda lenger, noe avh av hvitvinen. Rødvin forringes raskt og det er ikke noe man bør servere etter 3 dager.

''Rødvin blir svært raskt dårlig, holder seg mye dårligere enn hvit. Hvitvin kan holde seg i over en lang uke om ikke enda lenger, noe avh av hvitvinen. Rødvin forringes raskt og det er ikke noe man bør servere etter 3 dager.

''

Du skjønte at det var snakk om pappvin og ikke åpnede flasker!? Den holder seg selvfølgelig lengre enn tre dager, selv om den langt fra er "evig holdbar", slik man trodde da pappvin var nytt.

Om en oppbevarer vinen kjølig holder den mye lengre enn om den står i stuetemperatur.

Dessuten holder vinen seg lengre jo høyere alkoholprosenten er, og den er jo gjerne noe høyere i rød enn i hvit vin.

Gjest Elextra

Det spørs blant annet på vintype, alkoholprosent og på oppbevaring.

Vanligvis taper smaken seg litt etter et par uker (i hvertfall om den ikke er i kjøleskap), men det betyr jo ikke at den er udrikkelig :P.

På hytta på fjellet har jeg flere ganger drukket åpen pappvin fra året før, den sklir ned, når man ikke har noe annet :P. Men en liten bismak og litt bunnfall/krystallisering har det nok blitt.

Nei. Rødvin blir svært raskt dårlig, holder seg mye dårligere enn hvit. Hvitvin kan holde seg i over en lang uke om ikke enda lenger, noe avh av hvitvinen. Rødvin forringes raskt og det er ikke noe man bør servere etter 3 dager.

Tull og tøys. Rødvin på papp holder seg kjempefint i noen uker.

Nei. Rødvin blir svært raskt dårlig, holder seg mye dårligere enn hvit. Hvitvin kan holde seg i over en lang uke om ikke enda lenger, noe avh av hvitvinen. Rødvin forringes raskt og det er ikke noe man bør servere etter 3 dager.

Pappvin holder seg mye lenger enn flaskevin. En åpnet flaske bør drikkes innen tre dager.

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...