Mary Poppins Skrevet 4. desember 2012 Skrevet 4. desember 2012 Det er jo superlett men jeg synes det er kjempegodt og perfekt om jeg er fysen på noe søtt: 3 ss mager kesam (ca 100gr – 74kcal) 1 ss vaniljekesam (ca 20gr – 19kcal) 1 ts Stevia (1,88kcal) 1 ss Oboy Less Sugar (ca 34kcal) Total: 129kcal, 15gr protein, 13g karbohydrater, 1,5g fett Kontra Piano Duo yoghurt karamell og sjokocrisp med samme mengde: Total: 224kcal, 5gr protein, 31g karbohydrater, 9g fett Enjoy:-) 0 Siter
huuff Skrevet 4. desember 2012 Skrevet 4. desember 2012 Takk for tips! Jeg prøver og prøver å lære å like kesam, dog har ennå ikke lykkes. 0 Siter
Mary Poppins Skrevet 4. desember 2012 Forfatter Skrevet 4. desember 2012 Takk for tips! Jeg prøver og prøver å lære å like kesam, dog har ennå ikke lykkes. Men vaniljekesam smaker jo som vanlig vaniljeyoghurt? Vanlig mager kesam smaker ikke spesielt godt, enig i det, men når jeg får inn en dash mager vaniljekesam så smaker jeg bare vanilje :-) 0 Siter
Mary Poppins Skrevet 4. desember 2012 Forfatter Skrevet 4. desember 2012 Det skulle forresten stå mager vaniljekesam. Også skjønner jeg ikke hva som skjedde med layouten her.. 0 Siter
Elbereth Skrevet 4. desember 2012 Skrevet 4. desember 2012 *noterer* Slutta å røyke (igjen) for 1 uke siden, og suuuuget nærmer seg psykotiske høyder. 0 Siter
Mrs. Wallace Skrevet 4. desember 2012 Skrevet 4. desember 2012 Men vaniljekesam smaker jo som vanlig vaniljeyoghurt? Vanlig mager kesam smaker ikke spesielt godt, enig i det, men når jeg får inn en dash mager vaniljekesam så smaker jeg bare vanilje :-) Mmm, vaniljekesam er kjempegodt! Favorittdesserten her i huset er bringebær med vaniljekesam. 0 Siter
Mary Poppins Skrevet 4. desember 2012 Forfatter Skrevet 4. desember 2012 Mmm, vaniljekesam er kjempegodt! Favorittdesserten her i huset er bringebær med vaniljekesam. Ja veldig godt det og :-)) 0 Siter
Gjest snadder44 Skrevet 4. desember 2012 Skrevet 4. desember 2012 Takk for tips! Jeg prøver og prøver å lære å like kesam, dog har ennå ikke lykkes. Vaniljekesam er jo digg da, vi pleier å lage fruktsalat og ha vaniljekesam i. Før brukte vi en blanding av melonyoghurt og pisket krem, men denne er nesten bedre vil jeg si :-) Masse frukter og litt sjoklade i mmmmmmmmmmmmmm 0 Siter
Gjest lifeis Skrevet 4. desember 2012 Skrevet 4. desember 2012 Blæh! Koser meg langt mer med en halv sjokolade enn denne "grauten" 0 Siter
Gjest Et spørsmål til deg Skrevet 4. desember 2012 Skrevet 4. desember 2012 Et spørsmål litt utenom det du skrev. Ser at du bruker stevia. Har du prøvd i matlaging/baking ellers? Hvor mye stevia i forhold til vanlig sukker? Har ikke helt funnet ut av det....og har lyst å prøve og bytte ut sukker med stevia i julebaksten. 0 Siter
Gjest annlovinda Skrevet 4. desember 2012 Skrevet 4. desember 2012 Takk for tips - dette skal jeg prøve. Har skrevet det ned på handlelista til i morgen 0 Siter
Mary Poppins Skrevet 4. desember 2012 Forfatter Skrevet 4. desember 2012 Et spørsmål litt utenom det du skrev. Ser at du bruker stevia. Har du prøvd i matlaging/baking ellers? Hvor mye stevia i forhold til vanlig sukker? Har ikke helt funnet ut av det....og har lyst å prøve og bytte ut sukker med stevia i julebaksten. Jeg baker aldri så det kan jeg desverre ikke svare deg på. Kanskje noe andre her inne vet?:-) 0 Siter
Mary Poppins Skrevet 4. desember 2012 Forfatter Skrevet 4. desember 2012 Takk for tips - dette skal jeg prøve. Har skrevet det ned på handlelista til i morgen :-) 0 Siter
Gjest Kayia Skrevet 4. desember 2012 Skrevet 4. desember 2012 Den skal prøves, både som dessert men også med litt gryn i som frokost 0 Siter
Gjest mormora Skrevet 4. desember 2012 Skrevet 4. desember 2012 Et spørsmål litt utenom det du skrev. Ser at du bruker stevia. Har du prøvd i matlaging/baking ellers? Hvor mye stevia i forhold til vanlig sukker? Har ikke helt funnet ut av det....og har lyst å prøve og bytte ut sukker med stevia i julebaksten. http://www.stevia.no/oppskrifter.php 0 Siter
Gjest Et spørsmål til deg Skrevet 6. desember 2012 Skrevet 6. desember 2012 Jeg baker aldri så det kan jeg desverre ikke svare deg på. Kanskje noe andre her inne vet?:-) Ja, jeg fikk et godt svar:-) 0 Siter
Gjest Et spørsmål til deg Skrevet 6. desember 2012 Skrevet 6. desember 2012 http://www.stevia.no/oppskrifter.php Flott! 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.