Gå til innhold

Kan man la smør stå ute?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Har lyst til å gå over til å bruke smør istedetfor margarin på brødskiva, men problemet er at smør fra kjøleskapet er steinhardt. Kan man la det stå ute på benken i en beholder til enhver tid? Vet om flere som gjør dette, og de har da aldri blitt syke. Ikke jeg heller når jeg har spist der

Fortsetter under...

Skrevet

Det går helt fint. :o) Du kan jo ha det i gang eller vaskerom om det er kaldere der og i umiddelbar nærhet? Evt. kan du bruke Bremykt, det består av 70% smør og 30% rapsolje og er adskillig mykere fra kjøleskapet enn rent smør. Altså ikke BreLETT, men BreMYKT (gul boks).

Gjest meierismør
Skrevet

Jeg har nå i nesten femti år spist smør som står i matskapet. Jeg har aldri blitt syk av det.

Gjest jausssss
Skrevet

Det er noe med at smør kan bli harskt av å stå ute?

men opplever at svigers som er av gamletypen lar smøret stå ute til enhver tid, smøret ser like bra ut og smaker like dan, og ingen har blitt syke. Mulig det er de lettmargarinene som vi pleier å ha på skiva som bør i kjøleskap, der skiller oljen seg og de blir litt rare....

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...