Gjest anna72 Skrevet 15. desember 2012 Del Skrevet 15. desember 2012 Jeg kjøpte med røkt svinekam når jeg var på handletur i stad. Tenkte å ha den til middag i morgen, med kokte poteter og kålrabistappe. Men jeg aner ikke hvordan jeg skal tilberede denne svinekammen. Noen gode råd til meg? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/386705-r%C3%B8kt-svinekam/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
EnolaGay Skrevet 15. desember 2012 Del Skrevet 15. desember 2012 Bare putt den i ovnen i en form med litt smør i bunnen. La den stå halvannen time på 175 grader. Så blir den fin. Jeg bruker steketermometer, den er ferdig på 80 grader. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/386705-r%C3%B8kt-svinekam/#findComment-3423806 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest anna72 Skrevet 15. desember 2012 Del Skrevet 15. desember 2012 Bare putt den i ovnen i en form med litt smør i bunnen. La den stå halvannen time på 175 grader. Så blir den fin. Jeg bruker steketermometer, den er ferdig på 80 grader. Takk for svar Da skal jeg prøve det i morgen 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/386705-r%C3%B8kt-svinekam/#findComment-3423818 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest luftslott Skrevet 15. desember 2012 Del Skrevet 15. desember 2012 Kjempegod ovnsstekt ja. Jeg putta den i stekepose sammen med store båter av løk, eple og gulrot og krydra den med pepper, gressløk og ingefær. Lot den så stå i ovnen til steketermometeret viste 78 grader i kjernetemperatur. Brukte selvsagt stekesjyen som basis i sausen, knallgodt:-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/386705-r%C3%B8kt-svinekam/#findComment-3423844 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.