Gå til innhold

Røkt svinekam


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Gjest luftslott

Kjempegod ovnsstekt ja. Jeg putta den i stekepose sammen med store båter av løk, eple og gulrot og krydra den med pepper, gressløk og ingefær. Lot den så stå i ovnen til steketermometeret viste 78 grader i kjernetemperatur. Brukte selvsagt stekesjyen som basis i sausen, knallgodt:-)

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/386705-r%C3%B8kt-svinekam/#findComment-3423844
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...