Gjest Shira :o) Skrevet 27. desember 2012 Del Skrevet 27. desember 2012 Oi, rømme.. den var ny Skulle laga en tråd der folk kunne skrive om ulikt tilbehør til pinnekjøtt. Har hørt så mye merkelig rundt om Du får starte en FU ) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/386975-pinnekj%C3%B8tt-hjelp/page/2/#findComment-3427189 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest togli Skrevet 27. desember 2012 Del Skrevet 27. desember 2012 [quote name=Shira )' timestamp='1356608178' post='4849498] Du får starte en FU ) Hekkje tia Ska på shopping Kanskje noen melder seg frivillig 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/386975-pinnekj%C3%B8tt-hjelp/page/2/#findComment-3427191 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rhea Silvia Skrevet 27. desember 2012 Del Skrevet 27. desember 2012 Det er kanskje ikke så verst med hvit saus til... fikk nesten lyst å prøve, men virker spesielt ja Har prøvt både brus saus og hvit saus. Brun saus er ....( putt inn et neagtivt ord), mens hvit saus er ok. Men for meg blir det da en vanlig middag og ingen julemiddag :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/386975-pinnekj%C3%B8tt-hjelp/page/2/#findComment-3427194 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest togli Skrevet 27. desember 2012 Del Skrevet 27. desember 2012 Har prøvt både brus saus og hvit saus. Brun saus er ....( putt inn et neagtivt ord), mens hvit saus er ok. Men for meg blir det da en vanlig middag og ingen julemiddag :-) Skjønner deg ang brun saus Eksmannen min spiste svineribbe julaften, og der pleide han alltid ha brun saus - noe enkelte i familien prøvde sammen med pinnekjøttet, men uten suksess Kunne tenkt meg å prøve hvit saus, ja - men er nok enig med deg i at det må være utenom jula 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/386975-pinnekj%C3%B8tt-hjelp/page/2/#findComment-3427195 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest togli Skrevet 27. desember 2012 Del Skrevet 27. desember 2012 [quote name=Shira )' timestamp='1356607279' post='4849487] Her jeg bor nå er det vanlig med løksaus til. Har oppi litt kraft fra kjøttet. Jeg er egentlig ikke vant med det, men nå synes jeg at det er virkelig godt. Hvordan lager du løksausen? Steker vanlig løk og har i sjyen fra pinnekjøttet? Eller er det mer hokus pokus enn det? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/386975-pinnekj%C3%B8tt-hjelp/page/2/#findComment-3427198 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rhea Silvia Skrevet 27. desember 2012 Del Skrevet 27. desember 2012 Skjønner deg ang brun saus Eksmannen min spiste svineribbe julaften, og der pleide han alltid ha brun saus - noe enkelte i familien prøvde sammen med pinnekjøttet, men uten suksess Kunne tenkt meg å prøve hvit saus, ja - men er nok enig med deg i at det må være utenom jula Jeg er mer tilbøyelig til å eksperimentere med pinnekjøttet i påska. Da har vi av og til eldhusrøykt pinnekjøtt, vi har hatt annet tilbehør og også honningglasert pinnekjøtt. Veldig godt, men ikke julemat :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/386975-pinnekj%C3%B8tt-hjelp/page/2/#findComment-3427200 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest togli Skrevet 27. desember 2012 Del Skrevet 27. desember 2012 Jeg er mer tilbøyelig til å eksperimentere med pinnekjøttet i påska. Da har vi av og til eldhusrøykt pinnekjøtt, vi har hatt annet tilbehør og også honningglasert pinnekjøtt. Veldig godt, men ikke julemat :-) Høres godt ut Naboer av meg marinerer pinnekjøttet i sirup før de steker det... på julaften altså 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/386975-pinnekj%C3%B8tt-hjelp/page/2/#findComment-3427203 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Shira :o) Skrevet 27. desember 2012 Del Skrevet 27. desember 2012 Hvordan lager du løksausen? Steker vanlig løk og har i sjyen fra pinnekjøttet? Eller er det mer hokus pokus enn det? Jeg surrer løk i smør, skal ikke stekes brun, kun surres/småputre. Sper med kraft og har oppi litt fløte. Jeg bruker Maizenna jevner lys, til å jevne med, for den er glutenfri. Kan sikkert jevne på vanlig måte også. Så putrer det en stund. Jeg spiser løken også, men de fleste siler den. Så det er ikke hvit saus, det er mer en lys skysaus, men siden jeg har fløte oppi blir den jo litt hvitaktig. Vi bruker den sausen til røkt hjortepølse også, og til skinke. Men så er vi veldig glade i løk på alt. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/386975-pinnekj%C3%B8tt-hjelp/page/2/#findComment-3427206 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ingen erfaring med pinnekjøtt Skrevet 27. desember 2012 Del Skrevet 27. desember 2012 [quote name=Shira )' timestamp='1356610306' post='4849515] Jeg surrer løk i smør, skal ikke stekes brun, kun surres/småputre. Sper med kraft og har oppi litt fløte. Jeg bruker Maizenna jevner lys, til å jevne med, for den er glutenfri. Kan sikkert jevne på vanlig måte også. Så putrer det en stund. Jeg spiser løken også, men de fleste siler den. Så det er ikke hvit saus, det er mer en lys skysaus, men siden jeg har fløte oppi blir den jo litt hvitaktig. Vi bruker den sausen til røkt hjortepølse også, og til skinke. Men så er vi veldig glade i løk på alt. Det hørtes egentlig ganske godt ut. Kanskje jeg skulle prøve det. Og så serverer jeg ertestuing og rødkål ved siden av i tillegg til kålrabistappe. Så kan man forsyne seg med det man vil ha. Jeg har som sagt aldri spist pinnekjøtt før, så det skal bli spennende. Og ja, så skal jeg også ha grov julepølse ved siden av. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/386975-pinnekj%C3%B8tt-hjelp/page/2/#findComment-3427209 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Shira :o) Skrevet 27. desember 2012 Del Skrevet 27. desember 2012 Det hørtes egentlig ganske godt ut. Kanskje jeg skulle prøve det. Og så serverer jeg ertestuing og rødkål ved siden av i tillegg til kålrabistappe. Så kan man forsyne seg med det man vil ha. Jeg har som sagt aldri spist pinnekjøtt før, så det skal bli spennende. Og ja, så skal jeg også ha grov julepølse ved siden av. Prøv det, vi synes det er godt. Jeg er veldig glad i kålrabistappe, men jeg lager det folk ønsker, så får alle de som de liker. ) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/386975-pinnekj%C3%B8tt-hjelp/page/2/#findComment-3427233 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest togli Skrevet 27. desember 2012 Del Skrevet 27. desember 2012 [quote name=Shira )' timestamp='1356610306' post='4849515] Jeg surrer løk i smør, skal ikke stekes brun, kun surres/småputre. Sper med kraft og har oppi litt fløte. Jeg bruker Maizenna jevner lys, til å jevne med, for den er glutenfri. Kan sikkert jevne på vanlig måte også. Så putrer det en stund. Jeg spiser løken også, men de fleste siler den. Så det er ikke hvit saus, det er mer en lys skysaus, men siden jeg har fløte oppi blir den jo litt hvitaktig. Vi bruker den sausen til røkt hjortepølse også, og til skinke. Men så er vi veldig glade i løk på alt. Takk Kanskje jeg prøver dette en gang 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/386975-pinnekj%C3%B8tt-hjelp/page/2/#findComment-3427266 Del på andre sider Flere delingsvalg…
-ssi Skrevet 27. desember 2012 Del Skrevet 27. desember 2012 I Sogn bruker de surkål til... Jeg er litt lenger sørfra, og er ikke vant til verken surkål eller saus til pinnekjøttet. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/386975-pinnekj%C3%B8tt-hjelp/page/2/#findComment-3427302 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nikki Skrevet 28. desember 2012 Del Skrevet 28. desember 2012 Godt smaken er forskjellig, og jeg tror nok din mor lager god saus til... men Brun saus til pinnekjøtt er for mange helt utenkelig. Fikk det servert før jul, og det ødela både smaken og opplevelsen... dessverre. Det ble servert på tallerken, så vi slapp ikke unna... Så jeg anbefaler en viss forsiktighet med saus, prøv gjerne, men husk pinnekjøttet har så distinkt smak i seg selv. Saus må man jo styre selv og ta på i den grad man vil - for meg er det utenkelig å IKKE ha saus 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/386975-pinnekj%C3%B8tt-hjelp/page/2/#findComment-3427569 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.